Jump to content

Zona Mrtvih

Recommended Posts

ja se ne bih zajebavao sa downloadom domaćih filmova, jedino za to postoji šansa da te neko smara. a da me jure inspektori zato što sam bacio 600mb da bih gledao đubre mi ne pada na pamet.

E kad nadjete prosledite link, ocu i ja da vidim film, mislim da sam jedini pancevac koji to nije gledao jos, a snimano je 100 metara od moje kuce lol

+1, 2 nedelje mi je set bio ispred ulaza u kutju i morao sam da chekam da se snimi scena do kraja svaki put kada sam hteo da izadje/udjem u stan (na svu sretju to je bilo retko xD). Ali sam bar gledao snimanje sve vreme kroz prozor i bilo mi je nekako kul, neko mi reche da se chak i vidim u jednom kadru na milisek (HAHAHAH xD). Dajte link za download, indeed.

ja se ne bih zajebavao sa downloadom domaćih filmova, jedino za to postoji šansa da te neko smara. a da me jure inspektori zato što sam bacio 600mb da bih gledao đubre mi ne pada na pamet.

Ti se, naravno, zajebavash?

nisi čuo za onaj slučaj kad su smarali lika što je piratizovao dragojevićev film? mislim da je to čak i do suda stiglo.

Ako stvarno verujesh da postoji i najmanja shansa da te neko "smara" jer si skinuo domatji film sa neta onda, jebesh mi sve, neshto ne shtima bash najbolje... (a pritom NE sedish na sred Kneza i NE prodajesh isti za 100 dinara)

a zašto rizikovati i 1% da bi gledao đubre?

1%? Mogutjnost da te neko smara jer si skinuo domatji film (da odgledash, ponavljam - ne da rezesh za shiroke narodne mase ili prodajesh) je vishe priblizna mogutjnosti da te ubije meteor dok shetash gradom.

And btw, kako znash da je djubre ako nisi pogledao? Verovatno jeste, ali ono nije fazon da film bacish u korpu za smetje pre gledanja, daj mu shansu!

• 2 weeks later...

Ja nit' ga imam nit' imam zelju da ga imam, dovoljan horor je bio sto sam ga gledala na FEST-u... Bruka i sramota! Al' mozda i valja pogledati.. da se posteno ismejes najvecoj nabudzenoj treshini ikada snimljenoj...

Kad ga gledas sa aspekta "holivudskih produkcija" da se tako izrazim naravno da je sranje.Ali imas grupaciju ljudi u svetu koji gledaju tresh zombi horore i uzivaju u tome (kao npr ja).Znas onu izreku toliko je los da je dobar ;). Na to su i ciljali naravno...

Svenevideći

Kad ga gledas sa aspekta "holivudskih produkcija" da se tako izrazim naravno da je sranje.Ali imas grupaciju ljudi u svetu koji gledaju tresh zombi horore i uzivaju u tome (kao npr ja).Znas onu izreku toliko je los da je dobar ;). Na to su i ciljali naravno...

QFT

Ja nit' ga imam nit' imam zelju da ga imam, dovoljan horor je bio sto sam ga gledala na FEST-u... Bruka i sramota! Al' mozda i valja pogledati.. da se posteno ismejes najvecoj nabudzenoj treshini ikada snimljenoj...

Ja nit' ga imam nit' imam zelju da ga imam, dovoljan horor je bio sto sam ga gledala na FEST-u...

Ja nit' ga imam nit' imam zelju da ga imam

Ja nit' ga imam nit' imam zelju da ga imam