Mitch Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=l5Uid8nuVuk Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 jbt, sramota me je dok gledam ovo :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Koliko ona nema "ž" od ženstvenosti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 kapiram da se u onom nekom periodu kad je nije bilo 2-3 dine, dok se koliko se setjam prcala sa nekim grkom, pukla previshe po njonji i da se taj dmg ne mozhe sakriti, daleko od toga da je pre toga bila genijalac, al ovo u poslednje vreme je katastrofa sa sve tim mlataranjem rukama, napadima smeha i nepovezanim rechenicama. josh u ovom izdanju izgleda ko da ima brkove .. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 kurva raspala. Quote There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Sto obracate paznju na Kseniju kad je ova voditeljka ocigledno sedam puta veci retard? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted April 7, 2009 Author Report Share Posted April 7, 2009 ona mora po ''protokolu'' tako.. :) a ova kurvetina se odradila ko zmaj i kao slobodno prica u nekoj televizijskoj emisiji. pa nista se ne bi razlikovlo da su doveli nekog narkica sa ulice da prica. sto rece neko,sramota me da gledam =/ Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 prekinuo sam nakon 10 sekundi koliko me je blam da ovom gledam. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 ^same here Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 ovaj snimak je dobar da podseti da uvek postoji neko ko je veci retard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Zajebano je sto klinci, kontam, ovo gledaju i ne reaguju kao Iguana, leisure i ostali. I meni je ogavno, ali valjda je to Srbija u kojoj smo. 'bem li ga... Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 ovaj snimak je dobar da podseti da uvek postoji neko ko je veci retard Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 ovaj snimak je dobar da podseti da uvek postoji neko ko je veci retard Pro self-pwn, indeed. @topic: Ma daaaaaaaaaaj... nisam izdrzao duze od 10-15sec. :( EDIT: Ma dosadno mi je, odgledao sam ceo klip... i ono... nemam rechi. U neku ruku je jako genijalno, u neku ruku me jako blam shto sam uopshte gledao, a i malo mi je zao. :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Ali je zato i dalje vrh riba! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Ako ti je ona vrh riba ja onda ne znam šta da ti kažem a da te ne uvredim. Toliko je odbojna da je to nevera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 KAKO BI JE JEBO OVAKVU NADROGIRANU ZJUUUU Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 hahah, prolazim pored tv-a u dnevnoj sobi, keva gleda... i tacno u trenutku kad pita voditeljka nesto tipa... "A jel planiras da imas decu?" .. a riba kaze "ne, ne planiram"... i okrenem se i vidim iskreni izdah moje keve uz rechi "fala bogu da ne planira potomostvo".. pao sam na pod. droga pauer ! a da je riba... pa i ne bih rekao bas, meni je pre gotivnija bila dok nije stavila silikon svuda de je mogla. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Ali je zato i dalje vrh riba! KAKO BI JE JEBO OVAKVU NADROGIRANU ZJUUUU Pa to nije issue here, ko kaze suprotno moze da se zapita da li je a) gej b) .... c) gej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 ne seri, ćiro. i ja bih je jebao jako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 ne seri, ćiro. i ja bih je jebao jako SILENCE... I KILL YOU. INFIDEL! Ma svi bi je jebali, oni koji kazu suprotno samo jako dobro lazu sebe. xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 ne seri, ćiro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 gledam ovo i ne verujem... posle svakih 10 sekundi zaustavljam snimak da se iskuliram ... blam me je da gledam ovo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Da li je prefarbala i đanu? Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 a juce gledam kad je izasao Kapisoda kaze mu voditelj da je Ksenija izjavila da je on SAMO dobar u krevetu i nista drugo i pita ga dali se sleze i on kaze da -.- Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirtualReality Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Nemam pojma meni vecina ljudi u talk show-ovima na pinku deluje ovako. Nisam bas sad analizirao ove vrste emisija, ali tako mi izgleda. Njeno ponasanje je samo na nivou devojcice iz osnovne skole, nista vise. Posto se sad devojcice ebu u osnovnoj skoli sve se uklapa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts