Synd Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 znate one budjave vojnichke plochice sa urezanim imenima... treba mi samo jedna, zvao sam army shop, prodaju samo u kompletu, 2 lancica 2 plocice bla bla i sve to izadje 890 kinti U ZAGRADI paz' da necu da dam toliko para... HALP :\ Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 utali se sa nekim matori! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Zašto to neko hoće da nosi u 2009. godini? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 lol vudu fashion police :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Ja sam to nosio u 8 razredu i poklonio ribi. Ona posle to dala nekom. Sve su iste. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Prodala te zbog frizure. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 To moz' da nosish samo ako lichish na Gileta. I imao si najboljeg ortaka Charlija koji te je nauchio borilachke veshtine pre nego shto je poginuo u Kambodzi. I radish Sonic Boom bar 5 puta u 10 sekundi. Na tastaturi. Inache si wannabe faggot. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Vidi ga Wulfgar na internetu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Šta zajebavate čoveka :)) skupo je to matori, s obzirom da uz to moraš uzeti i rayban Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 shta prozivate kad ni ne znate ko zna za shta to choveku treba Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Da, mozda ce da ide na kosovo :/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Da, mozda ce da ide na kosovo :/ Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Ja cenim da ga je velika neka muka zadesila, chim mora da kupuje to. A vi ga zezate. Da. Sramite se! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 znate one budjave vojnichke plochice sa urezanim imenima... treba mi samo jedna, zvao sam army shop, prodaju samo u kompletu, 2 lancica 2 plocice bla bla i sve to izadje 890 kinti U ZAGRADI paz' da necu da dam toliko para... HALP :\ u zagradi,otkazhi wow. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 ahaha, rofl za wulfija i nidzu:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 znate one budjave vojnichke plochice sa urezanim imenima... treba mi samo jedna, zvao sam army shop, prodaju samo u kompletu, 2 lancica 2 plocice bla bla i sve to izadje 890 kinti U ZAGRADI paz' da necu da dam toliko para... HALP :\ Pa normalno, moraju u paru, šta ako te ubiju u akciji? :))) Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted April 7, 2009 Author Report Share Posted April 7, 2009 uhapsila me rur comedy policija :\\\\\\\\\ ok nasao sam za 400 kinti komplet ali blanko u urban shopu preskupo je zatvaraj / brishi topic Quote Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 890 preskupo? Jel pricamo o evrima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted April 7, 2009 Report Share Posted April 7, 2009 Da, mozda ce da ide na kosovo :/ Zamalo što nisam pao sa stolice. 2 Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 uhapsila me rur comedy policija :\\\\\\\\\ ok nasao sam za 400 kinti komplet ali blanko u urban shopu preskupo je zatvaraj / brishi topic uf jebote,dok je izgravirash,kostace te 500,u pichku materinu. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 uf jebote,dok je izgravirash,kostace te 500,u pichku materinu. Tebi jednostavno nije jasno da nisu svi puni kesha? Ono kao nema svako da pljune XXX dinara za neshto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Gruja buržuj. :D Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Tebi jednostavno nije jasno da nisu svi puni kesha? Ono kao nema svako da pljune XXX dinara za neshto. ne seri ciro :D pa nije to neka investicija....ovde svi imamo komp za koji smo izdvojili od200-1000evra pa ako mu je skupo 5 eura da onda mu to ni ne znaci toliko :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Ko je izvdojio hiljadu evra? Imena, hoću imena! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 8, 2009 Report Share Posted April 8, 2009 Tebi jednostavno nije jasno da nisu svi puni kesha? Ono kao nema svako da pljune XXX dinara za neshto. brate molim te nemoj ti da mi kenjas nista o parama.Nije mi jednostavno jasno,objasni mi molim te.Ja prvi nisam burzhuj i znam da cenim pare,izmedju ostalog i radim da bih imao pare za sebe tako da please gtfo,cim ima da plati wow,sigurno ima i 500 dinara za "neshto".Koliko jebeno nepotreban komentar. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts