Pekarman Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Mislim da je covek pitao zasto ne dobija exp kad klikne na svoj link, napravi novog lika i level-uje ga. Jer evo priznajem ja sam probao i nikad nisam dobio exp za nekog trash lika kojeg sam napravio :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 kakav tresh lik ? ono shto sam gore naveo je ono shto ima od xp. znachi ako otjesh sam da botujesh za svakog lika koga napravish kao svog pupila dobijash xp kad on lvluje .. ili ja ne razumem shta vi prichate =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 ne dobijash za svakog pupila xp - postoji verovatno neki sistem gde svaki drugi lvlup i regrutovanje daju 1xp http://shozenone.mybrute.com/ btw dobio si "net" - moje saucheshce :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 opa banovali onog lika sto je botovao i bio 50 lvl! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 9, 2009 Author Report Share Posted April 9, 2009 da stvarno je sranje sto se ne zna kojim redom poteze oruzje... vec par puta mi poteze na kraju ili i ne stigne da potegne flail koji pravi demage tipa 50+ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Sam ja retard ili samo glup? Kako da se prijavim na ovo? Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted April 9, 2009 Report Share Posted April 9, 2009 Same IP filter? Shto se tiche toga da ne mozhesh da namasujesh sam sebi zilion pedera? Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 @xp tema ma to sam pitao jer sam gledao onaj log sastrane i nisam ukapirao kad dobijam xp poene. Posto sam video da mi se brute tukao kada ge je neko izazvao i nije dobijoa poene jer sam vec iskoristio 3 dnevne partije. Ali video sam sta je MaudDIB napisao i sad mi je jasno btw dobio si "net" - moje saucheshce :D mreza objasnjava, moze da je baci na kera i ker onda bleji celu partiju, inace sad me prebio neki brute ima Armor- thick skin ili tako nesto. Svaki moj udarac mu napravi 1dmg :X :P Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 imam jednog lika koji koristi SAI, znachi jebe kevu skoro svaki udarac blokira. a onda dodje medved i mazne ga u cugu :P najstrashnija stvar kod sai nozheva je shto mi je lik prvim udarcem izbacio i mach i shtit iz ruke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 jbt kad god napadnem nekog ,uvek ima neko kuce sa sobom, po 2-3 oruzija i jbg :(( neke munje fore, a ja.. samo neku motkicu i to je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 To ti je random feat koji dobiješ, kao što dobijaš thick skin, net i tako to. Znači ako te usere, usere. Iskreno, najbolji feat ikada. Dobijao sam likove sa punim STR jer nisu mogli da me pogode :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 iz ovoga do sada mogu da izvuchem sledetje zakljuchke. - hp je mozhda jedna od najvazhnijih faktora - od 3 stata najbitniji je agility jer on odredjuje koliko puta tjesh da napadash - od oruzhija za sada shto sam video najvetji dmg nanosi flail i buzdovan - petovi po jachini medved > vuk > pas - shtit je dojaja al samo ako je veliki agility - sai ili lepeza + visoki agility = flawless victory smorio sam se danas sam puko sva 3 jel me mrzelo da chekiram protivnik :| shto znachi da tju uskoro da batalim :] Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted April 10, 2009 Report Share Posted April 10, 2009 najstrashnija stvar kod sai nozheva je shto mi je lik prvim udarcem izbacio i mach i shtit iz ruke Taj lik se mozhda zove Podvarak? :D Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Ja sad pred svaku borbu copy/paste ime lika da mu vidim sta ima od oruzja. Sai ... jok, toljaga ... jok, buzdovan ... jok, ok moze da se bijem :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 jeste, zli podvarku Ja sad pred svaku borbu copy/paste ime lika da mu vidim sta ima od oruzja. Sai ... jok, toljaga ... jok, buzdovan ... jok, ok moze da se bijem :) to nishta ne znachi jer toljaga i buzdovan imaju veci procenat promashaja - chesto mi se desi da ispromashujem lika nekoliko puta i da mi ga na kraju izbije iz ruke zato je podvarak dobio tolju u znak osvete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 A chekitj za 70dmga? Koji ste lvl btw...ja 5 i pola Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 ako ovo nije imba ne znam sta je :S:S:S:S http://salejemaster.mybrute.com/fight/25574736 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 Varate sise malene, kako vec Lv5 ? Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salejemaster Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 neam pojma valjda sam se prvi primio chim je G!!! postovao :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 Ja upravo 6ti :) Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 13, 2009 Author Report Share Posted April 13, 2009 New pupil: krukotron_suck my dick ! ;) btw ja sam 8.5 lvl al nisam igrao dva dana :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 ;) btw ja sam 8.5 lvl al nisam igrao dva dana :) U jbm ti sarmice, kolko ti vetj igrash to? Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 (edited) Hahah sale, razbio te cekicem :D Zasto ja nemam ni noz, ni peta ni nista :( Koje su razlike izmedju Pupila(kad ti dovedes nekoga) i obicnog? A vi sto pitate kako je neko tako veliki lvl "Your Brute will obtain experience if you recruit new pupils. To do that, give your Brute's web address to your friends. " Edited April 13, 2009 by Atelas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 13, 2009 Author Report Share Posted April 13, 2009 U jbm ti sarmice, kolko ti vetj igrash to? nemam pojma, otkad postoji ovaj topik valjda :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 ja ne mogu nikog da dobijem u duelu :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts