Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Probudio se navigacija mi je dumrla u mozgu jedva se secam gde sve treba danas da idem :S

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

Spremam CCNP ali hvala ti sto se sekiras za mene :*

Nisam te to pitao, vec koji fax studiras, i koja godina i koji put? Jebe mi se sto ucis da instaliras rutere.

Nego, danas mi je lep dan. Dobio sam cetvrtu desetku od pet ispita i ocistio peti semestar sa prosekom 9,80. Hvala, hvala.

Takodje, kupio sam kartu za 'gzit! KAKO JE SAMO ZELENA JEA!

sta tebe boli kurac koji fax studira, na kojoj je godini i koji put?

Samo pitam gari. Da znam sa kim razgovaram, s' obzirom da sam ovde od 2005. a cini mi se da je i tada studirao nesto.

Haha mali trolu CCNP "instaliranje rutera"

Ne primaj se statore ;)

*With a CCNP certification, a network professional demonstrates the knowledge and skills required to manage the routers and switches that form the network core

-c/p sa cisco.com

e ovaj daki ne moze ni da mi bude na ignore_u jer mora neko da ga kvoutuje uvek :(

Vala.

E jebote, nikad nisam razumeo potrebu da naglasis kako ti je neko na ignoru. A gomila ljudi to radi i misli da je kul.

E jebote, nikad nisam razumeo potrebu da naglasis kako ti je neko na ignoru. A gomila ljudi to radi i misli da je kul.

kako ne razumesh ? pa to je kao onaj pritajeni shit fetish shto svi ljudi imaju, svi znaju da je govno, da smrdi, da je uzhasno, al ipak se svi posle sranja okrenu da ga pogledaju.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Samo pitam gari. Da znam sa kim razgovaram, s' obzirom da sam ovde od 2005. a cini mi se da je i tada studirao nesto.

ta informacija ti nije potrebna da bi znao sa kim razgovarash, vec da bi podjebavao i trolovao kao po obichaju, stoga i moja reakcija "gari"

ta informacija ti nije potrebna da bi znao sa kim razgovarash, vec da bi podjebavao i trolovao kao po obichaju, stoga i moja reakcija "gari"

Volim sto vise da znam o sagovorniku. Pitam kao drugar, kontas?

Ako budem hteo da ga podjebavam, to bi mi bio najmanji problem. Ima materijala da je gej, da ubija znanjem iz ekonomije, da instalira rutere i sl... Nije mi to u cilju, zbilja.

I gari ne ide pod navodnike ;-))

Edited by lakjgvsmlkhvlsmekhgmlsergm

*With a CCNP certification, a network professional demonstrates the knowledge and skills required to manage the routers and switches that form the network core

-c/p sa cisco.com

Vala.

Instalacija i manage nije isto.

No naucices, opusteno, samo smesno izgleda kada potcenjujes jedan industrijski sertifikat od minimum 5 ispita, koji su, mogu ti kasti kao neko ko je zavrsio faks, u rangu sa najtezim ispitima na nekom tehnickom faksu.

Mislim kapiram da oces da kazes da je Stator dzabalebaros :) , ali ono pruzi se prema guberu.

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...