Jump to content

Potpuno novi SBB Internet! Sve je brže ovog proleća!

stefanm

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ideeemo... SBB nastavlja sa pobedama :) uspeli su da im jedan ogroman ip range dospe na Spamhaus-ovu block listu

94.189.128.0/17 is listed on the Spamhaus Block List (SBL)

16-Nov-2009 19:37 GMT | SR22

Infected end-user range

This range of end-user space should really be in the PBL, but since Serbia BroadBand doesn't think so we've listed it here to protect our users from the over 1000 compromised computers in this netblock.

2.128.189.94.IN-ADDR.ARPA domain name pointer cable-94-189-128-2.dynamic.sbb.rs

http://www.spamhaus.org/sbl/sbl.lasso?query=SBL81358

http://www.spamhaus.org/sbl/listings.lasso?isp=sbb.rs

[jupi]

Bože kakve su oni dileje... ne zaslužuju da postoje.

Edited by Трупер

Cek i sad se ja pretplatim na 12 meseci. DTV necu, glupost je. I onda ako bude ponovo neka akcija u tih 12 meseci, je l' mi se automatski upgrade-uje paket ili kako to ide?

automatski se upgrade-uje. Npr moji su potpisali odavno ugovor za dtv i sad kad su povecali protok samo je nazvao neko iz sbb-a da nas obavesti o povecanju i to je to :D

• 1 month later...

reko da ne otvaram novi topikzor, vec ovde da postujem:

ARENA SPORT NA SBB MREZI

TV Arena Sport, osim direktnih prenosa i sportskih događaja - fudbala, NFL, NLB lige u košarci, EBEL lige u hokeju, ragbija, boksa, tenisa, pruža zanimljive prateće sportske emisije i sadržaje, magazine i pregled liga.

TV Arena Sport 1 emitovaće se od danas u okviru osnovne ponude SBB kablovske televizije i u D3 Start paketu.

Paket Arena Sport, u kom će se naći kanali Arena Sport 2 i 3, kao i kanal Arena Sport 4, koji je u pripremi, biće dostupni u D3 ponudi po ceni od 500 dinara ili 400 dinara u okviru SBB MIX-a.

SBB je omogućio i promotivni period svim svojim D3 korisnicima, pa će svi kanali TV Arene biti dostupni bez naknade do 1. februara 2010. godine.

HIJAOOOOOOOOO

Edited by manager

ekstra :)

inace da napisem kad sam vec tu... pre par dana sam uzeo sbb net i mogu da kazem da sam prezadovoljan, sto netom sto uslugom tehnicara, tehnicke podrske itd... cekao sam 2 puta po 5 dana, ali kako su mi rekli prezauzeti su i jedva stizu. Prvi lik je dosao u nedelju uvece, koliko ima posle :) A drugi je morao da dodje jer imam previse racvi u stanu i morao je da se "pojaca signal" (ne znam tacno sta su radili jer nisam bio kuci).

moram da kazem da me je SBB kable totalno razocarao

u vreme dok sam imao PTT-KDS kable i dok je radio normalno (mali broj korisnika) ping je bio bolji od ADSL-a 10~15ms svugde

bio sam (silom prilika) na dve lokacije gde moji prijatelji imaju novi SBB kable 4mbita

ping prema eu/skandi/usa serverima je isti kao na Telekom ADSL 1mbit/192kbit [:(]

daj "majstoru" superiornu tehnologiju da je upropasti...

• 1 month later...

zvali su me jutros iz sbb-a, kazu da sada imaju uslove da mi uvedu kabl. [jupi]

gledam njihove kanale, imaju vise kanala za filmove (film+, cinemanija itd.) i sportske (espn amerika!! sport klub!!!!) od ikoma, izgleda da cu preci.

ipak cigani su, traze skoro 5000 dinara da me prebace i silna dokumentacija. :(

da li je neko presao sa adsl-a na sbb kablovski net i kako se proveo?