Mitch Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 Imaš 8 kompova konektovanih na net, daj neki gejming parti da uradimo čoveče : ) tesko da moze neki gaming,jer je svuda instaliran ubuntu,a jebes mi sve ako znam bilo sta u vezi sa tim :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 (edited) Ma instaliracemo mi virtuelnu masinu, samo za kanter :D Edited November 16, 2009 by pryda_h8 Quote :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted November 15, 2009 Report Share Posted November 15, 2009 Ali zar nema one priče da se ti kanali gase kad se prenosi nešto za šta domaći TV ima pravo emitovanja? videcemo, koliko znam rts ne okomio na hrt/bn/obn... Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 Ali zar nema one priče da se ti kanali gase kad se prenosi nešto za šta domaći TV ima pravo emitovanja? zar tv arena nije nas kanal ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 Mislim da je vlasnik iz Bosne, valjda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 Ako kupe licencu za prenose u Srbiji, nema veze odakle je televizija, ili njen vlasnik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 Ali to teško da će uraditi neka kablovska stanica, svakako će pre juriti neka naša sa nacionalnom pokrivenošću. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 Cek i sad se ja pretplatim na 12 meseci. DTV necu, glupost je. I onda ako bude ponovo neka akcija u tih 12 meseci, je l' mi se automatski upgrade-uje paket ili kako to ide? Realno, ne treba mi 4 megabita, samo ovaj nesretni upload da povecam, ali cisto me zanima sta rade u takvim situacijama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 (edited) Ideeemo... SBB nastavlja sa pobedama :) uspeli su da im jedan ogroman ip range dospe na Spamhaus-ovu block listu 94.189.128.0/17 is listed on the Spamhaus Block List (SBL) 16-Nov-2009 19:37 GMT | SR22 Infected end-user range This range of end-user space should really be in the PBL, but since Serbia BroadBand doesn't think so we've listed it here to protect our users from the over 1000 compromised computers in this netblock. 2.128.189.94.IN-ADDR.ARPA domain name pointer cable-94-189-128-2.dynamic.sbb.rs http://www.spamhaus.org/sbl/sbl.lasso?query=SBL81358 http://www.spamhaus.org/sbl/listings.lasso?isp=sbb.rs Bože kakve su oni dileje... ne zaslužuju da postoje. Edited November 16, 2009 by Трупер Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted November 16, 2009 Report Share Posted November 16, 2009 Cek i sad se ja pretplatim na 12 meseci. DTV necu, glupost je. I onda ako bude ponovo neka akcija u tih 12 meseci, je l' mi se automatski upgrade-uje paket ili kako to ide? automatski se upgrade-uje. Npr moji su potpisali odavno ugovor za dtv i sad kad su povecali protok samo je nazvao neko iz sbb-a da nas obavesti o povecanju i to je to :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 (edited) reko da ne otvaram novi topikzor, vec ovde da postujem: ARENA SPORT NA SBB MREZI TV Arena Sport, osim direktnih prenosa i sportskih događaja - fudbala, NFL, NLB lige u košarci, EBEL lige u hokeju, ragbija, boksa, tenisa, pruža zanimljive prateće sportske emisije i sadržaje, magazine i pregled liga. TV Arena Sport 1 emitovaće se od danas u okviru osnovne ponude SBB kablovske televizije i u D3 Start paketu. Paket Arena Sport, u kom će se naći kanali Arena Sport 2 i 3, kao i kanal Arena Sport 4, koji je u pripremi, biće dostupni u D3 ponudi po ceni od 500 dinara ili 400 dinara u okviru SBB MIX-a. SBB je omogućio i promotivni period svim svojim D3 korisnicima, pa će svi kanali TV Arene biti dostupni bez naknade do 1. februara 2010. godine. HIJAOOOOOOOOO Edited January 2, 2010 by manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 ekstra :) inace da napisem kad sam vec tu... pre par dana sam uzeo sbb net i mogu da kazem da sam prezadovoljan, sto netom sto uslugom tehnicara, tehnicke podrske itd... cekao sam 2 puta po 5 dana, ali kako su mi rekli prezauzeti su i jedva stizu. Prvi lik je dosao u nedelju uvece, koliko ima posle :) A drugi je morao da dodje jer imam previse racvi u stanu i morao je da se "pojaca signal" (ne znam tacno sta su radili jer nisam bio kuci). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 2, 2010 Report Share Posted January 2, 2010 Sjajno, napokon arena! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 totalni no life !:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 moram da kazem da me je SBB kable totalno razocarao u vreme dok sam imao PTT-KDS kable i dok je radio normalno (mali broj korisnika) ping je bio bolji od ADSL-a 10~15ms svugde bio sam (silom prilika) na dve lokacije gde moji prijatelji imaju novi SBB kable 4mbita ping prema eu/skandi/usa serverima je isti kao na Telekom ADSL 1mbit/192kbit daj "majstoru" superiornu tehnologiju da je upropasti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 3, 2010 Report Share Posted January 3, 2010 al zato sad imate 4mb za iste pare ko telekom od 1mb tako da :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 ^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 ^ Ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 4, 2010 Report Share Posted January 4, 2010 Danas i juce skoro ceo dan mi meri 5mb samo, na speedtestu... :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 zvali su me jutros iz sbb-a, kazu da sada imaju uslove da mi uvedu kabl. gledam njihove kanale, imaju vise kanala za filmove (film+, cinemanija itd.) i sportske (espn amerika!! sport klub!!!!) od ikoma, izgleda da cu preci. ipak cigani su, traze skoro 5000 dinara da me prebace i silna dokumentacija. :( da li je neko presao sa adsl-a na sbb kablovski net i kako se proveo? Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 ma na tim filmskim stvarno nemash nishta pametno da vidish. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 Jos neko gleda TV kanale zarad filmova pored interneta? Razumem za sport, kladjenje zahteva teletekst i aktuelne informacije ali filmove i serije? :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 Ja sam presao sa adsla na sbb i za sada sam prezadovoljan. Za iste pare imam 4x brzi net, sta ces vise od toga :) adsl je bio eunet ako je bitno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted February 6, 2010 Report Share Posted February 6, 2010 za 2k dinara, nije hrdjavo. Quote i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts