Guest Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 ja igram na nekom LOW serveru uglavnom (nisam u windowsu pa ne mogu da pejstujem adresu), i tu se igra prilično inteligentno. desi se tu i tamo da dođe neki papan koji u napadu obavezno pokupi bombu i ode da zagine na najnezgodnijem mestu, al to je otprilike to od retardizama. i dosta se tvrdo igra, ako mi nije dan, imam negativni net :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 27, 2009 Author Report Share Posted July 27, 2009 MW 2 Multiplayer Ajme meni, ajme meni Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 ova fora sa lepljenjem plastichnog eksploziva je bila josh u soldier of fortune :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 IMO poslednje što cod-u treba je još jača nagrada za killstreak, al dobro, valjda će izbalansirati nekako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 28, 2009 Author Report Share Posted July 28, 2009 Jedino ako naprave da se killstreak ne računa kroz airstrikeove i helikillove, onda bi imalo smisla. A i svakako mogu da te lako obore raketlom :)))) Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 Koliko sam ja pohvatao iz igre, nisi ti u avionu vec si samo kontaktirao posadu da puca tamo gde ti pucas ? Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 tako su do sada radili ti powerup-ovi. svakako ne treba od cod-a da prave battlefield abcd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted July 28, 2009 Author Report Share Posted July 28, 2009 Koliko sam ja pohvatao iz igre, nisi ti u avionu vec si samo kontaktirao posadu da puca tamo gde ti pucas ? Piše "be the gunner of an AC130", prilično sam siguran da lik sam roka odgore. Što je i fer, s obzirom da je izložen vatri odozdo, ovo više dođe kao bonus gomilanje killova dok te ne obore pre ili kasnije. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 (edited) Pise na tarabi ... Jel ima neko lako resenje za preorder u nas ? Neki info? Edited July 28, 2009 by Pekarman Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLoOkO Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 lolz ovo izgleda imba,kad izlazi u novembru? Quote "Rock thinks Paper is overpowered but Scissors are fine" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 ja mislim da je desetog novembra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 pa nisam skroz siguran ali mi se čini da sam negde tako pročitao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 (edited) sranje, nisam ni video kako izgleda ta petica. ivane, tvoje misljenje, jel bolji mp u petici od mp-a u cetvorci? ako je bolji = zanimljiviji, ali opet sa dovoljnom dozom realnosti. citam topik i lozim se... moracu opet da uzmem taj adsl gajbi, da vidim kolko ste napredovali svi :] Edited July 28, 2009 by Ramirez Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 28, 2009 Report Share Posted July 28, 2009 nisam ni ja igrao peticu u multiju, previše me je smorio singl pa sam odma deinstalirao. al igram četvorku još uvek tu i tamo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 nisam ni ja igrao peticu u multiju, previše me je smorio singl pa sam odma deinstalirao. al igram četvorku još uvek tu i tamo :) racunam nesto na prste pa kad mi nije preostalo vise slobodnih ukapiram da si u tim "peshadinskim igrama" vise od deset godina. da si otisao u pravu peshadiju vec bi bio Zastavnik Prve Klase Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 i jedino u q2 nisam bio totalna rupetina :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 i jedino u q2 nisam bio totalna rupetina :))) pa da zato mi je cudno da si presao na te sporije igre (ok imao si slab komp ko i ja (tj 8mhz sporiji ) V2 su nam bile iste Apac al' si imao losiji internet za q3) http://muertichen.googlepages.com/1999-ivan_rur.flv da ovakav skakac sa TDM i letac sa kukom na CTF zavrsi kao "prashinar" a sa tvojom danasnjom makinom mogao bi da "letis" ovako http://muertichen.googlepages.com/2009-eunet_fun.flv Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 kako carski potez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 kako carski potez yep i to je bilo na 200-250 pinga, zato ti i kazem shteta da si "regrutovan za peshadiju" inace ovo je neka sirova verzija pre finalnog recama (a imam negde i onu XXX verziju ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 (edited) evo jos malo mp gameplaya nadam se da nece usrati stvar sa onim specijalnim streakovima, da ne sjebu jos vise timsku igru Edited September 17, 2009 by Dr. Steinman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 Zasto bi, kad je popularnost CoD prvenstveno lezala kod ljudi koji igraju S&D sa nekim od pam/promodlive modifikacijama gde je sve to iskljuceno. Jeste da dosta ljudi bleji na javnim 24/7 serverima ali na kraju dana traze neki izazov/timsku igru. A javni serveri obicno bivaju preplavljeni cheaterima posle metar dana. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 ma jok, samo mislim da ce ljudi vise da se cimaju zbog streaka/bonusa/achia, a to mi se ne svidja dunno, videcemo kako ce sve da ispadne. infiniti je to, ne moze da bude lose :) a i da je gameplay kopija cetvorke, igrao bih samo zbog grafike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 e naigrao sam se cod četvorke na javnim serverima dosta, i samo jednom video lika koji je imao wallhack, tako da možemo da zaključimo da je ovaj pekar vunetina :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 evo jos malo mp gameplaya nadam se da nece usrati stvar sa onim specijalnim streakovima, da ne sjebu jos vise timsku igru koje se ovde ekipe peglaju? lik shto pada mi lichi na SAS, ali zastava je drugachija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted September 17, 2009 Report Share Posted September 17, 2009 jeste sas, cim ima logo noz sa krilima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts