grb1tj Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Ne, al gledam facu kakva joj je sa shminkom ( puderom ) i kakva je bez nje. Pogledaj kolke rupe na licu ima.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Onaj kapisodin buraz ima 21 god?! Jbt, sta teretana uradi od coveka... Al fazon je što on kapiram u teretani diže svoju kitu čisto da mu ne zarđaju zglobovi i ne iskrive se leđa, jer je Crnogorčina odvaljena od brega i genetski je građen do jaja kao gomila likova odande, dok drugi rode mečku da im iskoče dva mišića... Mislim jebiga znam da mogu samo da mu dućkam i čupam kose, al čisto da izrazim svoje nezadovoljstvo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 ali su barem ribe iz grada nego one sa sela ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 fali pridev između "grada" i "nego". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 desava se to kad pisem post i gledam u tv :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 14, 2009 Author Report Share Posted March 14, 2009 a-ja0 kako im je Miki jebeno objasnio... ostao sam bez reci. dajte mi taj video, i vise nikad necu gledati bb Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 sto kaze drugarica, pocelo je kurvanje za 50 000 evra... Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Ovaj canak mnogo podilazi ovima celebima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 @sini sta bilo to? Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja_shmele Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 ja navijam za mikija,prosli put sam glasao za njega svaki put al jbga napustio kucu,znaci svaki put sam kupovao kredit od 500 dinara i sve bi potrosio ...sada cu opet da uplatim 500 dinara da izbacimo onog canka,jao bas me nervira,samo nesto kaki po kuci mislim bas je smor! pozzz za jecu zezelj i grua i oni su mi bas ok Quote samo hrabro Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 evo pozdravljaju i oni tebe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baja_shmele Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 xaxaxaxaxa eh kad bi oni imali pristup internetu :))))))) Quote samo hrabro Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 xaxaxaxaxa eh kad bi oni znali da koriste internet :))))))) FIXED Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 Al fazon je što on kapiram u teretani diže svoju kitu čisto da mu ne zarđaju zglobovi i ne iskrive se leđa, jer je Crnogorčina odvaljena od brega i genetski je građen do jaja kao gomila likova odande, dok drugi rode mečku da im iskoče dva mišića... Mislim jebiga znam da mogu samo da mu dućkam i čupam kose, al čisto da izrazim svoje nezadovoljstvo :) ma jeste vodo :D video bi tebe da imas svog trenera ;) da se hranis pravilno i koristis suplemente ;) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 xaxaxaxaxa eh kad bi oni imali pristup internetu :))))))) uf uf... :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 14, 2009 Author Report Share Posted March 14, 2009 (edited) @sini sta bilo to? http://www.mtsmondo.com/entertainment/vest...php?vest=127798 al nisu prepricali najbolji deo, kad pcelar objasnjava zasto je vecina dosla u vb. eo i klipa http://www.velikibrat.co.yu/video/index.html "nominacije" Edited March 14, 2009 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted March 14, 2009 Report Share Posted March 14, 2009 (edited) ja bi voleo da Miki pobedi i posle gostuje na TV Kliku u Arilju da bih ga upoznao Miki je pravi!!1 i ajde neko od pametnijih clanova foruma da mi objasni morfologiju i znacenje reci ''seljacizam''? :D lol sad sam gledao onaj aerobik zadatak JAOJ KAKE DROLJE SANTA MARIJA!!! :))) Edited March 14, 2009 by Koma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alric Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 samo cu reci, debilitet...Veliki Brat i sve redom...fuj...ljudi u kuci..seljak do seljaka...uzas...dno dna xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 15, 2009 Report Share Posted March 15, 2009 jao tiki jao tiki muno bi ti oooooooooooooooooooooooovolikiiiiiiiii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 alo bre koja teretana i sve,decko je rukometash,normalno da je odvaljen od brega.Samo je video da nece moci da bude plejboj kao rukometash tj. kao njegov burazer :)) Pa ajde kao da se manekenishe. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 alo bre koja teretana i sve,decko je rukometash,normalno da je odvaljen od brega.Samo je video da nece moci da bude plejboj kao rukometash tj. kao njegov burazer :)) Pa ajde kao da se manekenishe. Da, ja sam chuo ljudi zatvaraju teretane jer svi preshli na rukomet da bi se napucali Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 molim te idi kachi slike sa ribama na ziljave pichke topiku.Ja ne znam nijednog lika koji trenira rukomet a da nije zivotinja.Jebote jachi su i od ragbista.Njegov izgled je 90% rukomet,10% teretana.Teretana sluzi samo za jebene finese,nikad mi niko iz teretane nece izgledati bolje nego neko ko se razvio uz sport.Zato ti je komentar toliko pogresan,sarkazam totalno van konteksta. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 upravo...rukomet ochvrsne choveka, pravi mushki sport Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Zapravo u rukomet ulaze ljudi koji su genetski već mrcine. Neće od mršavog zakržljalog nastati nagruvani lik rukometom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted March 16, 2009 Report Share Posted March 16, 2009 Meni ljudi ne veruju kad im kazem da nisam isao u teretanu nikad. Trenirao sam rukomet jako dugo i razvio sam se do jaja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts