dzontra.volta Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 hahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 decu ti oplodim odmah sam se uhvatio za novčanik :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Aje, kakav si ti to rejver. Dosao bi na egzit zbog jednog izvodjaca, a ne dolazis zbog rejva koji ce biti, 'one way or another'. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 Nema narod para daki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 a pa to je plasibo efekat :D a i lakse se daju pare kao ZNAM ZA STA SAM DAO :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 decu ti oplodim odmah sam se uhvatio za novčanik :D Nema narod para daki. Deduce! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 zar nije taj pridz bio šes puta do sada? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 nije loshe.. al kolko je jadno ovo `bice przenja dolazi korn`..stvarno za decurliju..istu onu sto se radovala najtvishu..da ne dolaze u arenu na koncert kapiram da bi i slipknot bio u lajnapu pa bi se prodavale one uklete maske po tvrdjavi Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted April 11, 2009 Report Share Posted April 11, 2009 stvarno ,ako sad ne dovedu dp neka puse qrac. Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 koji ste smaraci, zamrzecu daft punk pored vas Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 12, 2009 Report Share Posted April 12, 2009 svaka chast za korn, bitje to fleshback mladosti :] i prestanite da serete o DP, pogotovo na exitu. to se nikad netje desiti jer oni samo nastupaju sa svojom binom jer je ona pola showa, a da rastavljaju main samo za njihov gig nema shanse. isto tako bilo bi glupo u nekoj hipotetichkoj prichi da dodju na exit pa da mi rade chuku i po i odu .. da ne prichamo o tome shto oni minimalno rade po evropi. ko otje DP neka skupi kesha pa u majami. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 zar nije taj pridz bio šes puta do sada? Prydz-a nikad dosta. Quote Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Aj mi pojasnite fenomen Prydza.. Zasto je tako popularan a pravi muziku kao i svi DJevi danas sto prave.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 a pravi muziku kao i svi DJevi danas sto prave.. zato što je lep Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted April 13, 2009 Author Report Share Posted April 13, 2009 Aj mi pojasnite fenomen Prydza.. Zasto je tako popularan a pravi muziku kao i svi DJevi danas sto prave.. ne razumes se u pejb i energiju pokreta koju pridz izaziva 00rban style Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 da,i ja ne kontam to otkidanje,sve su mu pesme na isti fazon,poceo je da stancuje stvari kao Hertz u vrhuncu svoje slave.Svaka nova stvar hit.I pritom bio je 10 puta. Kad sam cuo od vas MELO MELO,ja ono penis omg,a kad sam je chuo skontao sam da nije nista sto nisam cuo.Cak sta vise,mnogo vise stvari od njega su mi bolje od te. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 ni meni melo nije nista tako mega...ni lift ni reeperbahn...ali zato loaded,bo-ze! jbg,ima covek nesto sto ga izdvaja definitivno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 fat boy fat boy !! ne ovaj domaci nego strani :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 zato što je lep +1 sta cu kad sam GAY FISH, YO! p.s. steve lawler i lee buridge dolaze Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 E to, bas kad sam video postove MELO MELO OMG MELO sam poslusao taj 'Melo' i skontao da nije nista spec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Aj mi pojasnite fenomen Prydza.. Zasto je tako popularan a pravi muziku kao i svi DJevi danas sto prave.. Eric je vrhunski producent, postujem ga mnogo, iz prostog razloga sto pod svakim imenom koji koristi pravi vanserijsku muziku. Naravno ne uvek, zasere dosta puta naravno al' u 70% potrefi kako treba. Naravno najbolje je kad izdaje kao Cirez D, tu mu nema premca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 fat boy fat boy !! ne ovaj domaci nego strani :D strani teshko... domaci mozhda ako ugovorim sa primatom koji pravi program za VIP terasu... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Eric je vrhunski producent, postujem ga mnogo, iz prostog razloga sto pod svakim imenom koji koristi pravi vanserijsku muziku. Naravno ne uvek, zasere dosta puta naravno al' u 70% potrefi kako treba. Naravno najbolje je kad izdaje kao Cirez D, tu mu nema premca. Evo, čika je sve rekao :) nije svaki trek dance floor killer, a i ne treba da bude.Meni se jako dopada što je perfekcionista, isprobava svoje stvari pre izdavanja, nekada i godinama pre nego što ih izbaci, i ne dozvoljava da mu se setovi objavljuju upravo zbog novog materijala koji testira. Koliki je perfekcionista govori podatak da je par odličnih trekova povukao zato što su procureli, recimo The Boss, Seadweller, Shadows, Agag(ovo možda i izađe ali nije sigurno), Triol Mode(pod Cirez D, odličan trek).Ja sam najviše krenuo da ga gotivim i da se upoznajem sa njegovim radom kada je izbacio F12, slušao sam stvar danima po ceo dan, a onda betoniranje sa Frankfurt, The Gift, Europe, Armed, Rymd, Muranyi, Ironman i naravno novijim stvarima kao što su Loaded, Evouh, Miami to Atlanta itd... Imena sam dao zato što sve se može preslušati preko youtubea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 a tribute to stockholm? :)) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Uf ti vokali, nisam mogao da ih slušam duže od 2 min :D elem zaboravio sam da kažem da će VRLO uskoro Pryda album, pa će da vidimo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts