alfa Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 de je slika rurovaca ?! ocu da gladim kuru :/ Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 13, 2009 Report Share Posted July 13, 2009 bojim se da tu niko nije dosao :D Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 :C Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 osim sto sam izduvao za nedelju barem sam se najeo indexa..jebem mater tapkaroshima. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 brate kako si uspeo da zduvash za kovu za nedelju, video sam barem 20 ljudi koji su istu prodavali za 2500din... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 da bash chudno, a mogao si i za 4k da kupish za 4 dana... generalno jako mnogo preprodavaca je bilo za sve dane i sve kombinacije... posle 10 exita, generalno ne moze da mi bude loshe na njemu, jer znam kako da se adaptiram tako da mi bude sjajno i da progledam kroz sve propuste poseta je bila iznenadjujuce slaba, ili pak ochekivano s obzirom na visinu cene i seke i deke svaki drugi je bio englez, dok je prvi dan odnos bio josh slabiji na nashu stetu.... e da bilo je mnogo vishe slatkih britanki nego prosle godine :D prijatno iznenadjenje silent disco stage, pravo osvezenje :) latino premao cica i previshe hiphop rima i ritma arena, etienne oprao, sasha&deegweed onako nije loshe, ali generalno je ta b2b fora dosta slabo funcionisala ako mene pitate main, moby kraft prodigy i dnb superishka chillout zone su bile dobre, ali je bilo suvishe hladno da bi se skroz zezao tamo a bash zbog hladnoce i mog apetita koji se abnormalno pojachava vishe sam para pukao na sendviche nego na pivo (koje je btw bilo blagi uzas jebao ih tuborg) highlight poslednje vecheri, lik sa izdubljenom lubenicom na glavi do ramena, i izrezanim vizirom u srednjovekovnom stilu, i sa crvenim cvikama i djuska iz dubstep i dnb... a ja majmun zaboravio kameru da ponesem na xit sve u svemu, dobar exit, ns mi je sve lepshi, popilo se chivasa i domace rakije, pojelo se i tako to p.s. novosadjanke bash dobro kuvaju kukuruz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Odlicno je bilo. Video sam samo ukupno 4-5 rurovaca, al' sta da se radi. Poz! Partibrejkers sabili, Kraftwerk je previo, Moby dig'o, Prodigy rage classic, i 4. dan dance arena mrnjao do 8 ujutru. Quote There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 odlicno bilo, prezadovoljan sam. Nisam cuo thunder :(, ali bio odlican rejv. Moby odlican. Na partibrejkersima jedan radio rental pitao do kada sviraju ovi propelerhedsi :P Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 lupetate za karte. prvi i drugi dan je bilo lagano nabaviti, prodavale su se za 1000din. al treci... haos u gradu. prepodne i popodne ih je bilo, i cena je rasla po jebenom satu :) uvece ih nije bilo. za nedelju je retko ko prodavao. znam da je lik na mostu prodavao za 5k Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 istina za karte, ortak je platio 5k za jedno vece Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 ja sam doshao u Novi Sad za tretji dan u 9, nashao se sa ortacima i otishli u 10 na djavu i u pola 11 nashao kartu za 2k... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 ti onda mora da si prokleto cool Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 pa da al zato su prodavali karte za 5000din i to one sa kojima je vec neko usao :D picke novosadske :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Jedva cekam sledeci exit :D Ko dolazi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 ERIC PRYDZ Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 NIKAD JACHI! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 daft punk Quote MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 [gomila nebitnih informacija] sprco ruskinju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 ERIC PRYDZ Bice prodidzija i velveta. i digvida i koksa. E JEL PRYDZ PUSTIO MELO WIN WIN MELO ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 nije... e zaboravio sam ovo da podelim s vama... pored mene, na dens areni, stojali 4-5 narkomana..i u jednom trenutku ja bacim pogled ka njima kad oni na displeju od foto-aparata stavili kokain ili shta vetj ("belo") i shmrchu sa uvijenih hiljadu dinara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svinja Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 duuuuuuuuuuuude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 (edited) Ne seeeri da ima mase koja smrce na dens areni!??! Zju! I sigurno su narkomani! I to je bio speed gari. Edited July 14, 2009 by lakjgvsmlkhvlsmekhgmlsergm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 osim sto sam izduvao za nedelju barem sam se najeo indexa..jebem mater tapkaroshima. :( inferno mala sisice nisi se javio TheJack :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Celavi daj neke slike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 e da,sreo sam Kalija u ocajnickom pokusaju ka kartama.I sreo sam Vegea razvaljenog u pola 4 na mostu,kad sam isao na poslednji trzaj da mrtvi redari zarade nesto.. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts