Guest Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 kakve carske uspomene :) (pazite samo šta bacate na forum) mogli bismo da skeniram exit pasoš, urban kove i tako te pro stvari od pre 7-8 godina, da pričamo unucima da smo bili rejveri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 nisu svi bili rejveri sa 15 godina kao ti... ne znash koliko ovde zhelimo tebi da dokazhemo da smo pokushali, eeeej! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 ne znam šta je protumačio kao napad na sebe pa je morao da odgovori. u svakom slučaju, fejlovo je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 pa zato sto sam ja mozda okacio skeniran pasos? pricate kako je bilo lose na trikiju, a ja kazem kako sam bio klinac, svoj prvi exit, i svi nastupi su mi bili vrh, nikome nisam hteo da se hvalim necim -.- samo draga uspomena :) i ako me nisi napao, izvini, fejlovao sam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 pa jesi istripovao, niko te nije napadao, samo se prisećamo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 pa sad, al dobro ... samo tvrdo! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
masta b Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Jel bi ishao neko na prva 2 dana...kupimo kartu 50/50 :D ...mnogo mi da dajem 6 'iljada za samo zadnja 2 dana na koja bih ishao ili da kupujem karte za vreme dogadjaja...:((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 ma brate,bolje da dash 10 posle 15og.Pa jebote hocete da vam se titraju jaja maksimalno!Ja cu uzeti kartu od 6 soma,pa makar otisao samo na jedan dan. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 pa s obzirom da je za dan ~4k zna se :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 E ovi Srbi... Hteli bi da slusaju i Coxa i Prydza i Majmune i Lili i Prodidzi i jos milion za sto dinara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 reci im brontori! Elem, klabing je puko odavno, jedino na EXIT-u iam jos uvek neki dobar vajb u nogama, valjda zbog atmosfere i preterane mase i naravno izvodjaca koji me interesuju... Jedino tamo jos DJ moze da dobije mega-feedback i da se oseti ponovo zhivim... Plus je sve u u lepom gradu NS-u na obali Dunava, gde je vazduh cistiji a Lag stvarnost! So, get ready !!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Juce u 24sata spominju da ce zaokruziti deseti festival sa jos PAR hedlajnera ;O jejeje rekoh ja kurac. http://www.exitfest.org/index.php?option=c...2&Itemid=87 Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
masta b Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 ma brate,bolje da dash 10 posle 15og.Pa jebote hocete da vam se titraju jaja maksimalno!Ja cu uzeti kartu od 6 soma,pa makar otisao samo na jedan dan. Brate ti imash, ja nemam... a ide mi se... a ovo mi je mozhda jedina opcija da odem...ne bih se ciganisao da ne moram ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 pa ako nemas onda si mnogo rano poceo da trazis nekoga da podelite kartu :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 (edited) jel idemo fatass? Sure bitch! Get ready! Edited June 12, 2009 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
masta b Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 pa ako nemas onda si mnogo rano poceo da trazis nekoga da podelite kartu :D standard brate :D posle svakog exita svi vrtimo prichu "za sledeci exit kupujemo kartu medju prvima..." i onda kad dodje do toga ,uvek postoje "preche" stvari ... i onda dodje taj jun ,i svi se lupamo po dzepu :D dodjavola ... jbg mene je sada strefila dupla kirija, pa sam bash slab sa keshom i gledam shto vishe da ushtedim :((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 (edited) Vidoh danas u centru bilbord da "The Good Guys" dolaze na happynovisad stejdz. Jej! :) Edited June 12, 2009 by -protA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 CHUDNO Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 Pishe na exitovom sajtu vetj vishe od 2 meseca, samo sam ja retard i moram to da saznam preko bilborda, predpostavljam ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 nisi me razumeo. nebitno Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 nesto sad gledam..i sabiram se..jebeni marky je bio skoro na svakom exitu? :) ili je bar bio na najvise..on pa Zvonko Bogdan lord zabave.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 subota only.... enough is enough. Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Izgleda da ce se ulaznice po ceni od 6k prodavati do 27og a onda krecu 10k... Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 10k.... u fazonu "ko je teo jeftinije imao je fore, a sad evo za sve ostale..." Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 15, 2009 Report Share Posted June 15, 2009 Mamu im bre, pa ja sam u decembru kupio po ovoj aktuelnoj ceni od 5999, a tad je evro bio tipa 75-80, koji fail :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts