Jump to content

Pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

E i ja uveče idem kod Pere.

Mislim jes da ne znate ko je Pera al to je tako kul kad u javnoj priči ubacuješ lična imena ljudi koje samo ti znaš.

au Vudi,Vudi...pa kafana opste poznata kafana "kod Radeta" covece :))).

inace,ipak ima fudbala u 2,odlicno,to da odigram,posle malo odmorim,pa na pijanku :).

edit: VIDEO SAM NIKITU DOK JE JEO PICU U SATU!!!!! :D

Edited by LESkO

2ch4bup.jpg

E i ja uveče idem kod Pere.

Mislim jes da ne znate ko je Pera al to je tako kul kad u javnoj priči ubacuješ lična imena ljudi koje samo ti znaš.

Kad smo kod toga, nisu mi nikada bili jasni ljudi koji pričaju o svojim poznanicima kao da ih znam. Opušteno ih imenuju u priči, bez imalo razmišljanja da ja možda nemam pojma ko su ti ljudi.

dobro jutro xD

Ocistio bajs i teram ga na remont , mora da se prelazi ada nekoliko puta na dan :D

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

Haha, pitala me dva kineza u busu, sa sve fotoaparatima naravno, gde je kineska ambasada.

Izgubio sam 3 sata da bi mi zena u *gradskoj* biblioteci rekla da nemaju Seobe. Bravo. Idem sad da se komiram jos 3 cuke, jebeno sunce.

Ode pola dana, a jos ako skontam da necu moci sutra na adu, letece glave.

Aj zivi bili :)

Otishao peshke do Usca (kupio sam knjigu, wtf) od terazija i vratio se peske. Sad se vratio kuci i poljubio vrata jer su mi kljucevi u koznjaku. OBIO SAM VRATA OLOLOL

Odoh sad da operem noge i da plaknem pazuh, dok pijem ice tea od sumskog voca i brusnica, ou jea.

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

Haha, pitala me dva kineza u busu, sa sve fotoaparatima naravno, gde je kineska ambasada.

Izgubio sam 3 sata da bi mi zena u *gradskoj* biblioteci rekla da nemaju Seobe. Bravo. Idem sad da se komiram jos 3 cuke, jebeno sunce.

Ode pola dana, a jos ako skontam da necu moci sutra na adu, letece glave.

Aj zivi bili :)

Evo i ja trenutno citam Tegobe, nije losa knjiga ali treba mi malo vise vremena da je procitam za razliku od proslih.

Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche.

e,ipak kao bio taj fudbal...mada smo cekali sat vremena,igrali jos sat i cao...

posle otisao do ortaka,njegovoj sestri rodj,pa bilo rostilja,salati,torta,lepo jeo,i sad mi se spava do jaja :).

nema vremena za kunt,idem pod tus,da se osvezim,pa da pijem...

A mi se vidimo sutra rurovciiiii! :)))

2ch4bup.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...