Dule_smor Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 nemate vi pojma, cika rade je vlasnik kafane kraljevo u durmitorskoj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Lepo vremeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Quitujem fax i faulujem zivot, a u pichku materinu! :( Iam kolokvijum za 1h! ;\ Opet necu doci do vecheras kuci! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 čika todo > čika rade Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Keva - Reumatski artrits Ja - Neki tremori kurci palci Dobro sam uradio kolokvijum. Odoh da se suncam, da budem jos veci nigger. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 (edited) E i ja uveče idem kod Pere. Mislim jes da ne znate ko je Pera al to je tako kul kad u javnoj priči ubacuješ lična imena ljudi koje samo ti znaš. au Vudi,Vudi...pa kafana opste poznata kafana "kod Radeta" covece :))). inace,ipak ima fudbala u 2,odlicno,to da odigram,posle malo odmorim,pa na pijanku :). edit: VIDEO SAM NIKITU DOK JE JEO PICU U SATU!!!!! :D Edited April 4, 2009 by LESkO Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 I da sreo sam Leska, kako lep decko jebote \o/ xD sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 hahahaha :* :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 ja kifoza i jos neka sranja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 čika todo > čika rade zar neko sumnja u cika todu:) btw, odoh na kuglanje, sabicu onog igora ovaj put! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 kao da hodam 2cm iznad podloge xD • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 4, 2009 Author Report Share Posted April 4, 2009 au Vudi,Vudi...pa kafana opste poznata kafana "kod Radeta" covece :))). i fialed badly, bolje da ćutim do kraja dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 E i ja uveče idem kod Pere. Mislim jes da ne znate ko je Pera al to je tako kul kad u javnoj priči ubacuješ lična imena ljudi koje samo ti znaš. Kad smo kod toga, nisu mi nikada bili jasni ljudi koji pričaju o svojim poznanicima kao da ih znam. Opušteno ih imenuju u priči, bez imalo razmišljanja da ja možda nemam pojma ko su ti ljudi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 dobro jutro xD Ocistio bajs i teram ga na remont , mora da se prelazi ada nekoliko puta na dan :D Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 pozdrav!! za pochetak, sve vas volim! :)) bio do grada sa ortacima, sad dosho, pa da rucham neki pilav, pa opet u grad sa devojchicom....da ispunim ovaj prelepi dan kako valja :)) tolikoo :*** Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 206 kaparisan, bb lada 2106 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Haha, pitala me dva kineza u busu, sa sve fotoaparatima naravno, gde je kineska ambasada. Izgubio sam 3 sata da bi mi zena u *gradskoj* biblioteci rekla da nemaju Seobe. Bravo. Idem sad da se komiram jos 3 cuke, jebeno sunce. Ode pola dana, a jos ako skontam da necu moci sutra na adu, letece glave. Aj zivi bili :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 4, 2009 Author Report Share Posted April 4, 2009 pa opet u grad sa devojchicom.... Ne rise? Koja sam ja rupa, jebo me pas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Ne remse :** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Ha-ha, Inferno ima devojku a ti Vudi nemash, ha-ha! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Otishao peshke do Usca (kupio sam knjigu, wtf) od terazija i vratio se peske. Sad se vratio kuci i poljubio vrata jer su mi kljucevi u koznjaku. OBIO SAM VRATA OLOLOL Odoh sad da operem noge i da plaknem pazuh, dok pijem ice tea od sumskog voca i brusnica, ou jea. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 A kozhnjak ti je ostao u studiju ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 15k dinara armani shortz ....toliko od mene za danas don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Fejlovao sam kolokvijum, toliko od mene za danas Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 Haha, pitala me dva kineza u busu, sa sve fotoaparatima naravno, gde je kineska ambasada. Izgubio sam 3 sata da bi mi zena u *gradskoj* biblioteci rekla da nemaju Seobe. Bravo. Idem sad da se komiram jos 3 cuke, jebeno sunce. Ode pola dana, a jos ako skontam da necu moci sutra na adu, letece glave. Aj zivi bili :) Evo i ja trenutno citam Tegobe, nije losa knjiga ali treba mi malo vise vremena da je procitam za razliku od proslih. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 4, 2009 Report Share Posted April 4, 2009 e,ipak kao bio taj fudbal...mada smo cekali sat vremena,igrali jos sat i cao... posle otisao do ortaka,njegovoj sestri rodj,pa bilo rostilja,salati,torta,lepo jeo,i sad mi se spava do jaja :). nema vremena za kunt,idem pod tus,da se osvezim,pa da pijem... A mi se vidimo sutra rurovciiiii! :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts