rockdudbg Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Jeste, al bio je bolji dok nije morao da pazi na korektnost na Metropolisu, sad je sve razvodenjeno.to jeste... pojeo je govno kad je pozvao gocu trzan, al dobro de, necu gledati svaku emisiju :) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 30, 2009 Author Report Share Posted March 30, 2009 Zapravo je Goca Pržan ispala više kul od mnogih drugih. Mada je počela da priča i ponaša se ko tetka, al ima tu još tračaka mladosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Ohoho vratio se sa trcanja... trust pravnickih mozgova sa bezanijske kose je prodefilovao svojim znojavim telima kroz noc...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 too much information Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 ee i ja trcim!!! od hotela juge do usca i nazad!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 i ja trcim! imam sve 3 zvezdice na svim stazama u mirrors edgu! The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 http://video.google.com/videoplay?docid=4076726315516694190 :D QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 danas mi bila zakazana predaja dokumenata u 15h,dosao sam na red u 18:30h...ali dobro,bar sam to predao,pa za 2 nedelje mogu da pokupim novu licnu i pasos... :) posle mi dosao ortak,igrali pes,i sad malo bleja... @Peja DAJ IGRU!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 I ja sam hteo da trcim ali sam provalio da mi je koleno sjebano (sponsored by Belgrade Beton!) tako da moram da se mrcvarim u teretani umesto da odradim 30tak minuta trcanja dnevno anyhow posle nekoliko vekova navukao sam se na EVE :(((( Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 30, 2009 Report Share Posted March 30, 2009 Kakav sjajan penis mi je uteran. Istekne mi lekarski za vozachki i danas odem da vadim novi i kod ochnog i kazhe chitaj zadnji s jednim okom. Naravno ne da nisam video slova, nego nisam video taj red uopshte. I tu je kraj pregleda i kao sine ti se tjorav aj ti lepo kod ochnog po naochare. A sutra mi je vozachki, jojoj. I izvadio sam bez dioptrije chisto da me ne smaraju pandur i komisionar. A sutra po dioptriju. JES! Drago mi je shto sam podelio ovo sa vama drugari, a znam da je i vama. kreni da igras stoni tenis.to ti je najbolji lek za vid,uz "zhuto" povrce.a i ovim ostalim pajdomanima(ups,pusacima) preporucujem,pa da vidis kako ces da baldises posle 2 sata istog,bez pusenja.osim ako nisi zestoki antitalenat.ja imam srecu da najbolji ortak igra do jaja stoni(cale mu je bio neki prvak u staroj jugi) pa uvek imam sa kim da igram ozbiljne partije.bez daljnjeg,stoni tenis je keva za zdrav zhivot:rade refleksi,radi vid,rade svi misici i sto je najbitnije,radi mozak:)ceo cns se napreze,i brzo se znojis=detoksizacija momentalna. a ne znam sto se svi loze na trcanje,kad je maltene isto tako zdrav i brz hod.ja evo vec nedelju dana imam prosek 10ak kilometara brzog hoda(w580 ima ziroskop,pa maltene tacno meri broj koraka,uz visinu i ostale fizicke predispozicije mogu reci da je skoro pa tacan.naravno ako se drzi u dzepu).sto bi rekao onaj mentol sa sportkluba "osecam se mladje privlacnije,zene mi kazu kako sam lep oh fala ti panjkovicu":) salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 +1 za stoni :) nedavno sam i turnir u istom osvojio ke ke :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 +1 za Stoni tenis. Inače pre sam hodao/trčao redovno od Vuka pa do bloka70a, a sad me mrzi da odem do prodavnice dole. :/ Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 +1 za astalni tenis :O mnogo ni ne znaju koliko moze biti naporan... imam top spin kakvog nema :) -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 (edited) Dobro jutro radnicka klaso! Tostevi se tostiraju, kafa se kuva, goblini rokaju \o/\o/\o/ Odlican dan mirise u vazduhu! /edit Nije mirisao odlican dan, nego mi tostevi zagoreli :( Edited March 31, 2009 by CABKE У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Idealno jutro bosanskog padaicara iz 1997me :( You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 POV karanje moj je fah!! work work work work work hell yeah brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Dobro jutro... Nista lepse od jutra, kad se uvece lepo istrcis...Svi sportovi su ok, ali je meni trcanje skroz opustajuce...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 jesi razmishljao da se spremash za polumaraton npr ? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Ahaha...zapravo jesam...ali, trci se po betonu, pa mi se cini da bih sjebao kolena/zglobove...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Deste bre ljudi, sta se deshava? Jel ste mi dobro, zhivo i zdravo? Nije losh ovaj dan danas, i tako ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Dobro Jutro :) Samo 5 sati spavanja ali mora se da bi krenuo da lezem u relativno normalno vreme... I tako...odo' malo da igram NBA ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 (edited) Bio do faksa. Odradio kolokvijum neki zaostali iz prvog semestra i kod Milića ludog sam pisao neko sranje o deklaraciji nezavisnosti... Hvala bogu to sam sve odradio što sam trebao za danas. Inače uskoro ide godinu dana kako sam sa ribom, a nemam jebeno pojma šta da joj kupim. :/ Pa sam bio do neke radnje sa nekim kristalima, dragim i poludragim kamenjem. Reče mi sestra da vidim šta tamo ima....Kupio bih joj možda onako neki sirov lep sirov kamen ako nađem. :] A moraću i još nešto uz to da dodam jer ne mogu samo kamen... Biće "my dick in box" fazon na kraju ako se ništa ne setim. ;)) Edited March 31, 2009 by Vlad-_-b Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Izlgedash prelepo, a isto tako i izgledash. Odlichna ideja ovo sa stonim, bash u jazasovim kancelarijama imamo to pa tju tamo da se igram jeje. Bejah na polaganju danas. Naravno kasnilo je vishe od 2 sata. Smrzao sam se kao pichka i stavio naochale od kojih sam se neverovatno pogubio, sve bilo ok i jebena Klisa i jebeni grad kad im je teshko 1 bilo kakav znak koji ima veze sa raskrsnicom da stave. ALI NE! Naravno, raskrsnicu sa ukrshtanjem puteva jednake vazhnosti sam skontao na pola metra od iste jer su paori natakachili ambare uz put pa se nishta ne vidi. I na kraju se sjajnog kurca napushio. Ne mogu da verujem koja je bre procedura i koliko para treba da se ostavi da bi se dobila mrtva dozvola. Strashno ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 Kada ce basket ponovo? Ovog puta nosim gumu za zube, i ima da primenim drevnu japansku vestinu hendai, mogu matorci da ga duvaju. There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 31, 2009 Report Share Posted March 31, 2009 pa ono, treba da naučiš da voziš. :) jeste glupo kad te obore jer si zaboravio da se okreneš preko ramena ili tako neko sranje, al to nije isto kao da promašiš raskrsnicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts