SavKe Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 (edited) ahaha ivke:)...btw, savke koliki je to ekser bre kad su morali da te usivaju...kako si se ogrebao, nosio neke daske sa ekserima ili sta... Obgrlio sam gomilu dasaka da ih prenesem, naravno nisam primetio ekser, i od prvog stiska u zagrljaju ekser mi je solidno duboko penetrirao u stomak, i onda sam refleksno ispustio daske od bola, i pri tom ispushtanju ekser se josh malo proshetao i izokretao po stomaku :) Jedno 3 centimetra je imao doca da mi ushije, zato shto je morao i on malo da recne da prveri dal nije ostalo neshto tamo gde se ekser "proshetao". Edited March 18, 2009 by CABKE У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Neka, ne mora u detalje :( Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 u bre savke, ti si mu bas jebao kevu...jel su ti dali vakcinu protiv tetanusa, kad si poslednji put primio istu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 U redu je dule, bio je kod lekara :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Dule bi to na tradicionalan nacin, obloga natopljena rakijom Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 stfu togfu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 RAKIA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 ouch :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 u bre savke, ti si mu bas jebao kevu...jel su ti dali vakcinu protiv tetanusa, kad si poslednji put primio istu? Mislim da su mi dali vakcinu, stvarno ne znam nishta nisam pitao. Znam da su me uboli vishe puta, sad da li je anestezija bila sve, to ne znam. Kad sam poslednji put primio nemam pojama, valjda kad sam regularno vakcinisan(3. god srednje?).Ja sam ovom doktoru rekao samo da je bilo odavno. Ma nije frka,kako je bolelo dok nije sredio,sad kao da nishta nemam. U sushtini jedino me smara shto mi onaj reko da ne bi trebalo da kvasim konce, pa se sad kupam kao da sam hendikep, poshto mi je rana bash na prometnom mestu gde je izuzetno teshko da se zaobidje prilikom tushiranja. У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 pa ti se sreco moja nemoj tushirat Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Gospode. Ceo Novi Sad nema vode, a meni se kenja kao nikad u zhivotu. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 pa ti se sreco moja nemoj tushirat Sedam do deset dana? :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Nemoj drkati i neces smrdeti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Nemoj drkati i neces smrdeti! Sedam do deset dana? :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 (edited) Ih... Pa ljudi znaju da ne jebu po par meseci, sta je 7 dana ne drkanja?! Edited March 18, 2009 by daki_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 odlican je springfild +1 chabke, jel sad moras primati josh na mesec dana, 3, 6, kako to vec ide? kako si uspeo sam sebe da ubodes u stomak? neiskusno :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Gospode. Ceo Novi Sad nema vode, a meni se kenja kao nikad u zhivotu. :( all your water are belong to us! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 jesi ulovio nesto? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Epsilon Minus, idemo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Odemo ćale i ja jutros u dom zdravlja da damo krv na analizu. Poranili, došli tamo oko pola 8, kad u čekaonici milion staraca. Napravimo se blesavi, odemo do šaltera: - Izvolite? - Dobro jutro, mi došli da damo krv na analizu. - Jeste u kompjuteru? - Jesmo. - A, pa onda stavite knjižice na onu gomilu tamo (pozamašna gomila knjižica na drugom delu šaltera, prim. aut.) i sačekajte da svi ovi ljudi daju krv pa ćete i vi. Samo, načekaćete se, pre pola 12 nećete stići na red. Pogledamo se i izađemo. Jebem ti starce koji nemaju šta pametno da rade nego opsedaju domove zdravlja od ranog jutra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Pu je opet moram nazad na Staru Planinu preko vikenda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Odemo ćale i ja jutros u dom zdravlja da damo krv na analizu. Poranili, došli tamo oko pola 8, kad u čekaonici milion staraca. Napravimo se blesavi, odemo do šaltera: - Izvolite? - Dobro jutro, mi došli da damo krv na analizu. - Jeste u kompjuteru? - Jesmo. - A, pa onda stavite knjižice na onu gomilu tamo (pozamašna gomila knjižica na drugom delu šaltera, prim. aut.) i sačekajte da svi ovi ljudi daju krv pa ćete i vi. Samo, načekaćete se, pre pola 12 nećete stići na red. Pogledamo se i izađemo. Jebem ti starce koji nemaju šta pametno da rade nego opsedaju domove zdravlja od ranog jutra! izvadite krv u bilo kojoj privatnoj ordinaciji, necete platiti vise od 500din, a reda- nema :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 Ma naravno, to ću i da uradim, nego rekoh ajde kad nam je već doktorka ubacila uput u komp... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 koliko si lupio, cena je u zavisnosti od kolicine obradjivanih podataka i nije jeftinije od 1600din. puta 2 to je vec 50e, a ovako je dzabe - so go figure ! inace radi majmune netje niko umesto tebe : ( brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 sinoc sam blejao i cirkao pivo u raketi na decjem igralistu, koje vece xD malo je reci da sam se smrz'o ko picka. http://dudarim.com/index.php?itemid=54 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts