prota_ Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 ja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 22, 2009 Author Report Share Posted March 22, 2009 Sve teže pratim o čemu pričate na ovom forumu. Al sam se oždrao mega, u par trenutaka sam disao na uši. I pio sam i zezao sam se i bilo mi je do jaja. Jea vrh matori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted March 22, 2009 Report Share Posted March 22, 2009 E Voodoo, neko ti uhackovao acc! ;] . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 jednacenje suglasnika po zvucnosti! Pogledaj tastaturu i vidi gde se nalazi s, a gde z ;) Ako neko stvarno misli da sam ciljno napisao "dolaZkom" , shta da kazem.. GG :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheJack Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 omg, sutra tj. danas u skolu...a bas sam prakticno iskoristio ovu praksu, ali sad je tome dosao kraj... There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Pogledaj tastaturu i vidi gde se nalazi s, a gde z ;) Ako neko stvarno misli da sam ciljno napisao "dolaZkom" , shta da kazem.. GG :) de si, savke, sto godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 ^^Ivane kuco Nisam ja(dobro jesam malo :D) kriv shto sam 2-3 put fejlovao gram zbog lokalnog nasledja, pa me sad jure na dve strane za svaki misspelling koji napravim :D У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Savke, ne menjaj avatar,.. ikad. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Savke, ne menjaj avatar,.. ikad. Jel ovo treba da shvatim kao tvoje odushevljenje nad pojavom ove groteske od choveka , ili kao neki vid uvrede, u smislu, stvarno si seljachina, bash ti dobro pase avatar? У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Stvarno si seljacina dobro ti pase taj avatar i ja se odusavljavam pojavom te groteske od coveka u njemu :O -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Jel ovo treba da shvatim kao tvoje odushevljenje nad pojavom ove groteske od choveka , ili kao neki vid uvrede, u smislu, stvarno si seljachina, bash ti dobro pase avatar? Odushevljenje. Avatar godine! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 i tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Kako zene mogu nisko da padnu...do skora je bila zaljubljena u tebe, i kada je sutnes, krene da prica sve i svasta o tebi iz osvete... Stvarno su samo za kuhinju i spavacu sobu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 ^^ SVE SU ISTE! У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 samo jos jednom da se odusevim najboljim gifom ikada i idem da spavam....i da ustanem za 3 sata o boze dragi -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Mrmrmrmrmrmrm. .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Jutro dobro... posle nedelju dana plandovanja po planinama Srbije, back on track... :) Jel idemo na basket u nedelju? :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Jutro dobro... posle nedelju dana plandovanja po planinama Srbije, back on track... :) Jel idemo na basket u nedelju? :) Od danas sam u SK, kao sto sam ti i rekao, pa be free to stop by :D And bring cookies :P Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 dobro jutro! :) odoh na fax,danas imam neku debatu,valjda ce to da prodje kako treba... posle moram nesto da izjurcam na Brdu,pa popodne imam da radim neki rad...uf,zanimljiv dan ce biti... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 brate, iscimaj peju da ti pomogne!!! mislim, ipak ste komsije!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 ustao i kao klinac idem na lokaciju, da vidim gde je najveca gustina prolaznika : ( ALOO neam 17 godina da istrazujem stvari koje znam ! brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 ^Moze, samo da bude toplije nego ovaj vikend. Prognoza kaze suncano 17c... wink, wink, nudge, nudge...:) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 Prognoza kaze suncano 17c... wink, wink, nudge, nudge...:) wat? ljudi ne mogu da pogode danas za sutra prognozi, a kamo li za sledeci vikend! moracemo da pricekamo cetvrtak vece da bi videli okvirno kako ce biti za vikend... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 vitjo, ae idi gledaj u sunce.. ili tako nesto! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted March 23, 2009 Report Share Posted March 23, 2009 DA DA GLEDAJ U SUNCE ILI TAKO NESHTO :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts