Jump to content

Pričajte

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

jednacenje suglasnika po zvucnosti!

Pogledaj tastaturu i vidi gde se nalazi s, a gde z ;)

Ako neko stvarno misli da sam ciljno napisao "dolaZkom" , shta da kazem.. GG :)

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Pogledaj tastaturu i vidi gde se nalazi s, a gde z ;)

Ako neko stvarno misli da sam ciljno napisao "dolaZkom" , shta da kazem.. GG :)

de si, savke, sto godina

^^Ivane kuco

Nisam ja(dobro jesam malo :D) kriv shto sam 2-3 put fejlovao gram zbog lokalnog nasledja, pa me sad jure na dve strane za svaki misspelling koji napravim :D

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 

Savke, ne menjaj avatar,.. ikad.

Jel ovo treba da shvatim kao tvoje odushevljenje nad pojavom ove groteske od choveka , ili kao neki vid uvrede, u smislu, stvarno si seljachina, bash ti dobro pase avatar? [;)]

Stvarno si seljacina dobro ti pase taj avatar i ja se odusavljavam pojavom te groteske od coveka u njemu

:O

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

Jel ovo treba da shvatim kao tvoje odushevljenje nad pojavom ove groteske od choveka , ili kao neki vid uvrede, u smislu, stvarno si seljachina, bash ti dobro pase avatar? [;)]

Odushevljenje. Avatar godine!

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

^^

SVE SU ISTE!

samo jos jednom da se odusevim najboljim gifom ikada i idem da spavam....i da ustanem za 3 sata o boze dragi

RoughRider.gif

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

ustao i kao klinac idem na lokaciju, da vidim gde je najveca gustina prolaznika : (

ALOO neam 17 godina da istrazujem stvari koje znam !

brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov

99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...