f4ts0 Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 omg konacno sam uz izgovor da je za poklon drugom kupio album ŽUR Bobana Petrovića. Jebote osećam se kao gej u nekom kafiću iz 80ih. Vrh You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Kako sam iskusno ispusio danas oko 14h ispred Arene. Odem sa 3 drugara da kupimo karte za Partizan za cetvrtak, bukvalno na 30m od ulaza, izlazi covek iz blagajne i dere se da nema vise karata... Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 bash sam lepo raspolozen, a josh nisam ni vecerao It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Josh uvek se treznim od sinoc... :( ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 3, 2009 Author Report Share Posted March 3, 2009 omg konacno sam uz izgovor da je za poklon drugom kupio album ŽUR Bobana Petrovića. Jebote osećam se kao gej u nekom kafiću iz 80ih. Vrh Ja jednom kupio album Aleksandre Radović, osećam se kao, ne znam :) samo da vas obavestim da idem na kofeinski napitak i da me nece biti oko sat i 45 min No, not the sat i 45 minuta! :O Inače u koordinaciji sa Sergeant Gymom malo sam promenio program za tešu tako da sada očekujem bolje rezultate, verujem da vas to jako zanima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=aOfP9PVgGDQ Kako lepa pesma. :)) Na na naaa na nana nana naaa naaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 [satan]Neces jebati.[/satan] :) -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 (edited) Kad 20 godina nisam izdrzacu do kraja!!1 Edited March 3, 2009 by Koma Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Thats the spirit. U chetvrtak idem da polazhem (again), i kao netju pasti. Koliko sam uchio netju kurac. Bozhe dragi koji sam ja idiot. http://www.youtube.com/watch?v=bVOd51qW-C4 :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 jel si pricao sa onom istom drugaricom koja mi je na tvojoj diplomskoj zurci objasnjavala egzistencijalizam, nemacke filozofe na primeru funkcionisanja wc sholje u bakutinom stanom? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 a) spavao si mozda b) ja sam se motao oko stola sa hranom pored kojeg je ona sama sedela It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Jao boze kako sam se ispalio. Zalim se na curu drugu i napisem kako me nesto nervira oko nje, i slucajno posaljem njoj. Retard alert ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Koja vrhcina veceras od zurke \o/ Djardino rulz Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Lego u 5 usto u 8 za razgovor u ambasadi. 4 mart a ja putujem 29 aprila. jebote koja ludnica !!237 brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Jao boze kako sam se ispalio. Zalim se na curu drugu i napisem kako me nesto nervira oko nje, i slucajno posaljem njoj. Retard alert ! 2xfacepalm.jpg.... Desilo se i meni...katastrofa... Inace, videh Igija jutros...frizura je kao da je izasao ispod haube :))) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 BOZE JA NE MOGU DA VERUJEM OVO JE SIGURNO NAMESTENO NJIH... 200 JE ZVALO.. I DALO POGRESAN ODGOVOR ! ahahah i dalje zovu i lupetaju najstrasnije jebote... Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Jebacu te ja ispod mosta opet.a ovaj put zaboravi na bakshish. nemke,ko te jebe kada ne znash sta je umetnost ;) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 (edited) smaraju ovi topici gde da kupim kurac/palac/ovo/ono....otvorite podforum u malim oglasima ili u zoo vrtu /edit typo A ti Vitjo idi radi nesto, ljubi te cika Ale! :) Edited March 4, 2009 by AlexG Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Jebacu te ja ispod mosta opet.a ovaj put zaboravi na bakshish. nemke,ko te jebe kada ne znash sta je umetnost ;) Evo preporuke... :))) Ma medeni si sa tom kosicom...volimo te svi...:* QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 (edited) Jao boze kako sam se ispalio. Zalim se na curu drugu i napisem kako me nesto nervira oko nje, i slucajno posaljem njoj. Retard alert ! Klasika, o kome razmishljash to ime i kucash u imeniku, kakve sam ja sve ispale imao na toj linji... xD Edited March 4, 2009 by CABKE У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Ma taj broj mi je bio last sent i mahinalno jbg :( Kisno jutro ali sve jedno sve je bolje od snega ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 haha desilo mi se to par puta u bash bash kritichnim trenutcima :) neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Meni se samo deshavalo da primam takve poruke, i bilo je ono kao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 pricate sa volonterom na univerzijadi hvala imacu i ono oko vrata sto mi visi pa mogu da udjem gde drugi ne mogu pure win idem da se odvalim od girosa -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 kako je moj drug opisao moj zivot trenutno :D Dusan says : nema glupllje americko-tinejdz-spanske-serije-filma od ovoga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts