Lucky Posted July 16, 2010 Report Share Posted July 16, 2010 Pravac u prodavnicu po 3d monitor i naočare! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 joj, koliko se nerviram. fatty ili ko god da je igrao, aj pomagajte, jer ne znam da li sam ja retard, ili mi se jednostavno zabagovalo nesto. Dobio sam moc da stvrdnem vodu, pa sam presao taj pocetni deo sa vodom, i onda sam dosao do neke prostorije gde imam dve velike cevi. Pa ja tu menjam vodu, levo desno. U svakom slucaju, popnem se ja do gore, stanem na onaj zuti krug, a ispred mene su prepreke(one kao zamke), i vrata. E sad, kad stanem na zuti krug, on pocne da mi ono odbrojava, ali vrata se ne otvore. Da li jednostavno dole nesto nisam uradio(aktivirao), ili mi je prosto zabagovalo? :\ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 23, 2010 Author Report Share Posted July 23, 2010 vrlo moguce da je jebeni BAG, ja sam stigao prakticno do kraja igre i zabagovalo mi se sranje tako da mi uvek ucitava last checkpoint u sobi iz koje NEMA IZLAZA pa sam batalio... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 pa jeeeebote, posle nekog vremena nadjem sebi zanimljivu igru, i zabaguje mi... PU! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Skinite crackfix, newfags!http://rapidshare.com/files/403670513/sr-popfscfr.rar.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 23, 2010 Author Report Share Posted July 23, 2010 ako ovo pomogne, imas blowjob bratori! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Ah dokurca, crackfix zaista ispravlja taj problem, ali If you have a savegame with you trapped behind a door, because you returned to a checkpoint after you died, then you need to restart a new game. It's not possible to fix your save, as your save relay on old packets that are wrong. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 23, 2010 Report Share Posted July 23, 2010 Aham, ja sam zbog toga ponovo prelazio pola igre Poshto igra nije dugachka, moze da se predje 1,5 puta ;) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 23, 2010 Author Report Share Posted July 23, 2010 ocu kurac! aj nek mi neko baci na vladanra@telekom.rs svoj savegame ako je stigao do dela gde se dobija poslednji update tj mach sa onom ribom-spiritom koji se sjedinjava sa machem, stigao sam negde posle toga malo jos... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Skinite crackfix, newfags! http://rapidshare.com/files/403670513/sr-popfscfr.rar.html haha, izbrisao sam igru pre nego sto sam video ovo. Jebo mi pas mater! :((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 Leško kralj :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 24, 2010 Report Share Posted July 24, 2010 More PIX! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 3, 2010 Author Report Share Posted August 3, 2010 (edited) Evo ni sam ne verujem da sam instalirao i probao Starcraft 2... Nikada nisam pikao SC al ajde reko da vidim kakav je to vajb... Generalno simpa, ali kapiram da ce mi brzo dosaditi kliktanje po mapama... Edited August 3, 2010 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 Nikada nisam pikao SC blasphemy, burn him! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted August 3, 2010 Report Share Posted August 3, 2010 LOL, Nigger igra Starcraft. Skies are falling!!! Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 I jos par screenova..... not bad, nije dobra kao Metro 2033 ali je skroz ok zabava za jedno ili dva popodneva... In Soviet Russia, Jacuzzi turns YOU on! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 4, 2010 Report Share Posted August 4, 2010 Go back to SCV, nigger! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 8, 2010 Author Report Share Posted November 8, 2010 Evo starijih screenova od pre mesec i vishe: DARKSIDERS i NESTO frisko, nova zajebancija iz SW franshize: FORCE UNLEASHED 2 Sutra cu bogami i SHANK-a da opikam, redbi bio :D Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 Ovaj force unleashed ii je kul kao kratkotrajna zabava, inače generalno pati od svih problema kao kec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 9, 2010 Author Report Share Posted November 9, 2010 Realno sve su to LICENCE koje realno kurtzu ne vrede kad je gameplay u pitanju... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 9, 2010 Author Report Share Posted November 9, 2010 Eo jos par..... Ladno me jos drzi igra :D Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 13, 2010 Author Report Share Posted November 13, 2010 I jos nekoliko.... btw, na kraju birate LIGHT ili DARK side.... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 Dobro kapiras :). Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 13, 2010 Author Report Share Posted November 13, 2010 Da, glupa je, linearna i ima jedva 10 razlicitih tipova oponenta na koje naleces u toku igre.... SAVRSENO ZA ODMARANJE MOZGA OD SVIH SRANJA U RL-u! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 I dalje ne znam zašto ti nisi kupio konzolu umesto gejming kompa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts