Trooper Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Све сами џабалебароши, изабрали оно што је лакше уместо да буду архитекте, машински и грађевински инжењери... daki, vuds, reko nam kori da smo dzabolebarosi :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 @Marko & Satan, 2x10 MarkBass Traveler box (4 oma), a amp je little mark 250 :) ne izbegavaj pitanja dragane jel si i ti mrkao tolike žene? i ovo :D i posto para? 1 Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 107k ukupno sa popustom od 10% (jedva izvukao).. mnogo kesha al' je profi oprema, a kachicu na to warwick streamer lx 4str iz 2002 koji je opak bas, i neshto manje opaku yamahu trb1005 (5str) :) naravno da nisam mrkao tolike zhene, meni je muzika hobi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 dragane, kako planiraš da nakačiš motor na pojačalo? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 107k ukupno sa popustom od 10% (jedva izvukao).. mnogo kesha al' je profi oprema, a kachicu na to warwick streamer lx 4str iz 2002 koji je opak bas, i neshto manje opaku yamahu trb1005 (5str) :) naravno da nisam mrkao tolike zhene, meni je muzika hobi! nadam se da nije mitros... kolko si pljununuo za varvika ako nije tajna? bivsi basista digne kredit za kuhinju , i nakupuje se opreme od ostatka http://www.peavey.com/assets/literature/manuals/80302346.pdf - ~400 e mejd in juesej, mada, to je glava koja ima ~20kg,i bas lep panch http://www.guitarcenter.com/Marshall-MBC410-4x10--Bass-Reflex-Cabinet-604010-i1394927.gc ~500e polovno kod nas i ima dzezbasa, i za to je isto pljunuo ~1500 ... i plus je nasao big muff pedalicu. i kada je pokupovao svu jebenu opremu, eto navatala ga neka klinka pre koji mesec, resio covek da se zeni i sad sve to skuplja prasinu... Nego, jes uzeo Dbox? Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 naravno da je mitros :) a inache, cene su im evropske/us jer sam uporedjivao sa njihovim sajtovima i na kraju sam dobio jeftinije nego da sam kupio u us/eu :o warwicka sam platio 1200e, i to me usralo jer je to jedna od onih old school gitara, a ne ova boranija shto se pravi danas :) za dbox, mislish na DI box? ne treba mi to.. em imam Boss GT10B procesor, em little mark ima u sebi DI box za peglanje tona :) @Doca, smislicu neshto ololo! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 Hajde nek neko normalan okači neku igračkicu, a ove kvazi muzičare prebacite tamo gde im je mesto! Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 deda pali! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 naravno da je mitros :) a inache, cene su im evropske/us jer sam uporedjivao sa njihovim sajtovima i na kraju sam dobio jeftinije nego da sam kupio u us/eu :o warwicka sam platio 1200e, i to me usralo jer je to jedna od onih old school gitara, a ne ova boranija shto se pravi danas :) za dbox, mislish na DI box? ne treba mi to.. em imam Boss GT10B procesor, em little mark ima u sebi DI box za peglanje tona :) do jaja za varvika! I ovaj je uzeo isto starijeg dzezbasa, tipa 92go, ili tako nesto. I tu si u pravu, sve ove reishue sto izbacuju nemaju veze sa tim starijim stvarima. :) nego mislio sam da si mozda mogao da se iscimas do artista... jes da je u NS-u, ali znam da im je gomila stvari jeftinija od mitrosa. Tipa, u mitrosu black widow dobos je bio ~400, a kod njih ~300. Mada, ne znam dal drze markbas. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 artistsystems? ako su oni ima ih i u bgdu :) kod njih sam izbunario wwicka.. a markbass radi samo mitros :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 bivsi basista digne kredit za kuhinju , i nakupuje se opreme od ostatka moram da otvorim banku, hocu i ja svoj deo profita od glupog naroda :( 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 Удри сејнте, ево ти један музичарски фазон за срећно дрндање! The Edge walks into a bar... The Edge walks into a bar... The Edge walks into a bar... The Edge walks into a bar... The Edge walks into a bar... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 moram da otvorim banku, hocu i ja svoj deo profita od glupog naroda :( 38 godina, neizivljen, bez kuceta i maceta, tj ima kuce. Jeste glupo, ali jebiga, moze mu se. :) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 Удри сејнте, ево ти један музичарски фазон за срећно дрндање! The Edge walks into a bar... The Edge walks into a bar... The Edge walks into a bar... The Edge walks into a bar... The Edge walks into a bar... haha, hvala duljo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 one does not simply start a bank Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 @Marko & Satan, 2x10 MarkBass Traveler box (4 oma), a amp je little mark 250 :) 107k ukupno sa popustom od 10% (jedva izvukao).. mnogo kesha al' je profi oprema, a kachicu na to warwick streamer lx 4str iz 2002 koji je opak bas, i neshto manje opaku yamahu trb1005 (5str) :) naravno da nisam mrkao tolike zhene, meni je muzika hobi! Шалу на страну одлично је то појачало. На њему сам снимао Dead Inside албум, планирам да узмем нешто тако, али са две кутије 4х10 и 1х15 х) Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 meni bi dve kutije bile overload s'obzirom da sviram redje.. za tebe idealno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted December 13, 2012 Author Report Share Posted December 13, 2012 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted December 14, 2012 Report Share Posted December 14, 2012 Sta se desilo sa ovim betmenom :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted December 14, 2012 Author Report Share Posted December 14, 2012 To je Betmen rađen po crtežu Majka Minjole (Helboj), tako da je malo čudan. A osim toga, statua je do jaja i zato što izgleda vrlo 2D, odnosno kao crtež, iako je statua, odnosno 3D je. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 1 Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 Vrh. :) Ko je ovaj pored Helboja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 (edited) Isaac Clarke, glavni lik iz "Dead Space" serijala, da pojasnim na blic. Ima plave LED u glavi i RIG-u duž leđa, slično kao u igri. Lepo svetli. Edited December 16, 2012 by overkind Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 kol'ko para Ajzak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 zar njegov šlem nema tri horizontalne linije, ovaj izgleda kao da ima 2? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts