Jump to content

slike igrachkica forumasha!

Lex

Recommended Posts

107k ukupno sa popustom od 10% (jedva izvukao).. mnogo kesha al' je profi oprema, a kachicu na to warwick streamer lx 4str iz 2002 koji je opak bas, i neshto manje opaku yamahu trb1005 (5str) :)

naravno da nisam mrkao tolike zhene, meni je muzika hobi! [:D]

nadam se da nije mitros... kolko si pljununuo za varvika ako nije tajna?

bivsi basista digne kredit za kuhinju , i nakupuje se opreme od ostatka

http://www.peavey.com/assets/literature/manuals/80302346.pdf - ~400 e mejd in juesej, mada, to je glava koja ima ~20kg,i bas lep panch

http://www.guitarcenter.com/Marshall-MBC410-4x10--Bass-Reflex-Cabinet-604010-i1394927.gc ~500e polovno kod nas

i ima dzezbasa, i za to je isto pljunuo ~1500 ... i plus je nasao big muff pedalicu.

i kada je pokupovao svu jebenu opremu, eto navatala ga neka klinka pre koji mesec, resio covek da se zeni i sad sve to skuplja prasinu...

Nego, jes uzeo Dbox?

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

naravno da je mitros :) a inache, cene su im evropske/us jer sam uporedjivao sa njihovim sajtovima i na kraju sam dobio jeftinije nego da sam kupio u us/eu :o

warwicka sam platio 1200e, i to me usralo jer je to jedna od onih old school gitara, a ne ova boranija shto se pravi danas :)

za dbox, mislish na DI box? ne treba mi to.. em imam Boss GT10B procesor, em little mark ima u sebi DI box za peglanje tona :)

@Doca, smislicu neshto ololo! :D

naravno da je mitros :) a inache, cene su im evropske/us jer sam uporedjivao sa njihovim sajtovima i na kraju sam dobio jeftinije nego da sam kupio u us/eu :o

warwicka sam platio 1200e, i to me usralo jer je to jedna od onih old school gitara, a ne ova boranija shto se pravi danas :)

za dbox, mislish na DI box? ne treba mi to.. em imam Boss GT10B procesor, em little mark ima u sebi DI box za peglanje tona :)

do jaja za varvika! I ovaj je uzeo isto starijeg dzezbasa, tipa 92go, ili tako nesto. I tu si u pravu, sve ove reishue sto izbacuju nemaju veze sa tim starijim stvarima. :)

nego mislio sam da si mozda mogao da se iscimas do artista... jes da je u NS-u, ali znam da im je gomila stvari jeftinija od mitrosa. Tipa, u mitrosu black widow dobos je bio ~400, a kod njih ~300. Mada, ne znam dal drze markbas.

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

Удри сејнте, ево ти један музичарски фазон за срећно дрндање!

The Edge walks into a bar...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Удри сејнте, ево ти један музичарски фазон за срећно дрндање!

haha, hvala duljo :D

@Marko & Satan, 2x10 MarkBass Traveler box (4 oma), a amp je little mark 250 :)

107k ukupno sa popustom od 10% (jedva izvukao).. mnogo kesha al' je profi oprema, a kachicu na to warwick streamer lx 4str iz 2002 koji je opak bas, i neshto manje opaku yamahu trb1005 (5str) :)

naravno da nisam mrkao tolike zhene, meni je muzika hobi! [:D]

530909_3796205915848_1300118183_n.jpg

Шалу на страну одлично је то појачало. На њему сам снимао Dead Inside албум, планирам да узмем нешто тако, али са две кутије 4х10 и 1х15 х)

Svenevideći

• 2 weeks later...

Isaac Clarke, glavni lik iz "Dead Space" serijala, da pojasnim na blic.

Ima plave LED u glavi i RIG-u duž leđa, slično kao u igri. Lepo svetli.

Edited by overkind
...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака,
Да однесе све што имам у дубину у дубоку.