Frubi Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 (edited) kakav holy grail mi je stigao upravo, tresem se ko malo dete :by rainman Edited August 28, 2015 by Frubi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Doca Posted August 28, 2015 Popular Post Report Share Posted August 28, 2015 nije igračica forumaša ali evo za stariju ekipu i nas koji smo imali stariju braću :D 13 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 (edited) Evo sklopih sve delove, ruke mi se i dalje tresu :)) , ovo je veoma retka figura i jako se tesko nalazi(pri tom joj je i cena prava sitnica :) vredi kao pola moje kolekcije:) ) jer je uradjena u manje od 50primeraka na svetu , slike govore vise od reci. Edited August 28, 2015 by Frubi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 (edited) ako je u pitanju figura iz filma, prvi kriterijum mi je koliko volim taj film i karaktera iz tog filma, drugi kriterijum je kako je figura uradjena(realisticnost/movie accurate),najmanje mi je bitno koliko je retka/vredna figura . Postoji i jos jedan faktor, ukoliko je figura bolesno uradjena ne mora ni da mi se svidi film/karakter , uzeo bih je u svakom slucaju(willy wonka,p.w herman itd). :)na zalost po mene , figure/karakteri koje volim nemaju masovna/komercijalna izdanja ( kao sto je slucaj sa predatorom / terminatorom/iron manovima itd. koji je Hot Toys izdavao u milionskim primercima sirom sveta prim.radi) , vec su to radili ljudi za veoma uzak krug fanova , zato su te figure retke i ujedno jako vredne .Mad Max, R.J Macready, Alex Clockwork orange, David Lost Boy, Teen Wolf, Bill The Butcher , Jack Tarrance , Kurgan/Ramirez/Connor Macleod , Hannibal Lecter, William Wallace, The Dude, Tyler Durden,Freddy... su samo neke od figura koje bih voleo da imam. One su radjene u veoma malim kolicinama(customizeri iz 1/6 sveta su ih pravili) i zato se smatraju gralovima medju 1/6 kolekcionarima, zbog tih limitiranih serija su jako retke/vredne(primera radi covek koji mi pravi kurgana i ramireza je uradio 5 kurgana na svetu i 3 ramireza ) .Zato sam rekao da samo ova figura Bill-a vredi vise nego pola moje sadasnje kolekcije(u smislu koliko ih malo ima i koliko je tesko doci do iste,nevezano koliko kosta, dzabe pare kada nemas od koga da je kupis). Sve ove custom figure su work of art i smatraju se nekom vrstom umetnosti ,a ljudi koji ih prave su malo je reci umetnici, ja bi ih nazvao freakovi/bolesnici u pozitivnom smislu naravno :). Do sledeceg javljanja , ja se nadam uskoro(cim mi se carina smiluje da mi prosledi paket) , sa jos jednom ekskluzivom :))) . Edited August 28, 2015 by Frubi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistral Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 Koliko kosta jedna 'prosecna' figura od tih koje imas, a koliko kosta ovaj Bill the Butcher, recimo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 Kad smo kod Mad Maxa, jel ima negde da se kupi Interceptor u 1/18 skali (nebitno iz kog filma) i koliko bi to koštalo? Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 http://www.ebay.com/bhp/mad-max-interceptor50-500 capsa, zavisno od retkosti i kvaliteta pretpostavljam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted August 29, 2015 Report Share Posted August 29, 2015 (edited) Koliko kosta jedna 'prosecna' figura od tih koje imas, a koliko kosta ovaj Bill the Butcher, recimo?to je pitanje koje najvise mrzim, samim tim necu ni da odgovoram :). ako vas zanima imate na netu sve pa googlajte :)pipboy:kole ti je poslao link :) elem kad smo vec kod mad max-a , work in progress :) :)) Edited August 29, 2015 by Frubi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Frubi Posted September 2, 2015 Popular Post Report Share Posted September 2, 2015 (edited) dan posto nas je Wes Craven napustio, meni stize paket :/, sreca i tuga u isto vreme . Betomatalijev Freddy1 V2 Edited September 2, 2015 by Frubi 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted September 2, 2015 Report Share Posted September 2, 2015 dzemperce ftw ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frubi Posted September 2, 2015 Report Share Posted September 2, 2015 rucno heklano :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted September 2, 2015 Report Share Posted September 2, 2015 Одличан је Фреди, заиста. 1 Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted September 6, 2015 Author Report Share Posted September 6, 2015 The Melancholy of Haruhi Suzumiya 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Lex Posted September 7, 2015 Author Popular Post Report Share Posted September 7, 2015 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Frubi Posted September 13, 2015 Popular Post Report Share Posted September 13, 2015 (edited) GBU + za saku dolara :) napravljena kombina danas :)kada stigne paket saljem fotke :)) Edited September 13, 2015 by Frubi 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted September 14, 2015 Report Share Posted September 14, 2015 mrzim te Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted September 14, 2015 Report Share Posted September 14, 2015 treba da bacis pola kubika peska na njih, autenticnosti radi! :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Lex Posted September 14, 2015 Author Popular Post Report Share Posted September 14, 2015 Nakon šokantnog preseljenja u Srbiju, mala Tachikoma se potpuno odala prirodnom ulju i beskrajnim raspravama o sportu i politici... 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 14, 2015 Report Share Posted September 14, 2015 gde ti je motoko, stavi je pored tachikome:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted September 14, 2015 Report Share Posted September 14, 2015 Biće i Motoko, samo da opalim jednu behind the scenes fotku. :) Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thunderstorm Posted September 14, 2015 Report Share Posted September 14, 2015 A Batou? :( Quote It’s better to burn out than to fade away Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted September 14, 2015 Report Share Posted September 14, 2015 Njega nisam našao zadovoljavajućeg kvaliteta, pa ga nisam ni uzeo. :(Možda neki sledeći put... Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Lex Posted September 15, 2015 Author Popular Post Report Share Posted September 15, 2015 Za razliku od Tachikome, major Motoko Kusanagi je uvek spremna za akciju:Ali to ne znači da nema brige koje muče bilo koju drugu ženu... Ili bar ženu-kiborga.Kao što je: "Koje grudi danas da nosim?" 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 15, 2015 Report Share Posted September 15, 2015 ahaha, jebeni japanci kad naprave figuricu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted September 15, 2015 Report Share Posted September 15, 2015 Reci... Ja sam se oduševio.2 frizure, 3 lica, 5 pari šaka, dva oružja i dva para grudi.Jedne su kao kad stoji, pa su blago opuštene, a druge su aerodinamičnije, pošto je u pokretu. :D Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts