Jump to content

Red Ring of Death repair manual?

Lucky

Recommended Posts

Upalim ja jutros Iks Kutiju, kad ono - Red Ring of Death, i kažem - jeeej!

Stoga, pitanje je prosto:

1. Jel ima neko kod nas da opravlja RRoD da mu dam tih 10-20 evra da završi taj pos'o?

2. Da nema neko (ili zna gde ima) repair guide za RRoD jer se oni valjaju po netu za 40-ak dolara, a ne bih svakako plaćao ako je već neko svuk'o ili ima na torrentima? Ovde gde sam ja gledao (News, Mininova) mi se čini da nema, mada ja i nemam neki baš fond tih warez, torrent sajtova.

3. Ako neko ima neki treći predlog, neka viče :)

Hvala!

Sta ce mi dva sonija? Misliš da bi drajver tako dobro umeo da me ubedi da je soni bolji izbor da bih kupio dodatni? :)

A i dokle god na Xbox-u rade "sređene" igre, realno Soni nema neke poente "paliti" osim za Little Big Planet i tako tu ekipu.

Elem, ja sam preuzeo stvar... Postoje divna uputstva, samo lepo u isohunt nrp tajp in "xbox repair" i resen problem, bar sto se uputstava tice. Sinoc sam ga otvorio i to mi je bio za sada najtezi deo posla, posto je plastika pozadi, ako to nikada niste radili, meni bar bila jezivo teska za otvaranje. Malo sam ga izgrebao itd... Xbox :)

Unutra, to je jedan lepi mali integrisani komp, potpuno. Skinuo sam kulere, danas na Kalenic pijaci, tj. preko puta onog parkica pored kruznog toka kupio masinske srafove i podloske i veceras bi trebalo da ga sastavim. Xbox...

Javljam da li sam sjebao svakako.

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

Posto nidža nije sam javio, evo da se ja ubacim, xbox je uspešno popravljen, i radi kao satić, da kucnem u drvo :) Čak ima i najnoviji software update sa svim onim nekim glupostima. Isprobali smo Street Fighter IV onaj procureli, sve fercera fino, kao i Rock Band 2 i druge igre :)

Tako da, hvala nidži, a ako još neko ima problem - 20 evritja! :)