Lucky Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 Upalim ja jutros Iks Kutiju, kad ono - Red Ring of Death, i kažem - jeeej! Stoga, pitanje je prosto: 1. Jel ima neko kod nas da opravlja RRoD da mu dam tih 10-20 evra da završi taj pos'o? 2. Da nema neko (ili zna gde ima) repair guide za RRoD jer se oni valjaju po netu za 40-ak dolara, a ne bih svakako plaćao ako je već neko svuk'o ili ima na torrentima? Ovde gde sam ja gledao (News, Mininova) mi se čini da nema, mada ja i nemam neki baš fond tih warez, torrent sajtova. 3. Ako neko ima neki treći predlog, neka viče :) Hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 1. Drajver/guru sa Benchmarka. Taman ume da sredi i hlađenje da više ne crkava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 haha, i taman ode laki da popravi xbox, i za dva sata izadje sa sonijem i baci xbox. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 8, 2009 Author Report Share Posted February 8, 2009 Sta ce mi dva sonija? Misliš da bi drajver tako dobro umeo da me ubedi da je soni bolji izbor da bih kupio dodatni? :) A i dokle god na Xbox-u rade "sređene" igre, realno Soni nema neke poente "paliti" osim za Little Big Planet i tako tu ekipu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 Ubedio bi te :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 Elem, ja sam preuzeo stvar... Postoje divna uputstva, samo lepo u isohunt nrp tajp in "xbox repair" i resen problem, bar sto se uputstava tice. Sinoc sam ga otvorio i to mi je bio za sada najtezi deo posla, posto je plastika pozadi, ako to nikada niste radili, meni bar bila jezivo teska za otvaranje. Malo sam ga izgrebao itd... Xbox :) Unutra, to je jedan lepi mali integrisani komp, potpuno. Skinuo sam kulere, danas na Kalenic pijaci, tj. preko puta onog parkica pored kruznog toka kupio masinske srafove i podloske i veceras bi trebalo da ga sastavim. Xbox... Javljam da li sam sjebao svakako. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 13, 2009 Author Report Share Posted February 13, 2009 Oh ne, ko je njemu dao da to radi! Nikola ... covek koji ce sigurno sjebati, a mozda popraviti! Ali ako nista, jedini je kome je zabavno da se sa tim mlati ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 16, 2009 Author Report Share Posted February 16, 2009 Posto nidža nije sam javio, evo da se ja ubacim, xbox je uspešno popravljen, i radi kao satić, da kucnem u drvo :) Čak ima i najnoviji software update sa svim onim nekim glupostima. Isprobali smo Street Fighter IV onaj procureli, sve fercera fino, kao i Rock Band 2 i druge igre :) Tako da, hvala nidži, a ako još neko ima problem - 20 evritja! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Dvadeset evrica njemu, to je consulting fee, ja cu uzeti jos dvadeset. Materijal i ruke included :P Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 Ovo je garant izmisljena spika! Laki doktor za marketing! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted February 17, 2009 Report Share Posted February 17, 2009 je l' SF IV ONOLIKO dobar? aha, tek sad vidim komentar na sf4 topiku :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Ovo je garant izmisljena spika! Laki doktor za marketing! :D Neces saznati dok ti se ne pokvari xbox :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts