Jump to content

Policijski radari...

Mare

Recommended Posts

smrdljivi panduri...btw, treba da mi stigne kazna za onih 0.7, valjda nece na vise od 3 meseca da mi uzmu...

Nece, ne brini.

Inace drugar sto radi ovde kod nas u radnji, prica kako su ga zaustavili tamo negde blizu Shapca... uvece, bg table, svi regularno vezani, nije prekoracio brzinu, nikakav prekrsaj, trkeljizao ga pandur posle i za prvu pomoc, pa je cak proveravao da mu je rezervna guma dovoljno napumpana (?!) itd. itd. i na kraju kad je video da ne moze nikako da mu izvuce neke pare, kaze da mora da mu pise kaznu za zatamnjena ZADNJA stakla! I kao ne moze da ga pusti da ide, moraju te folije da se skinu blablabla... i sve dok mu nije rekao "majstore, koliko trazis?" pandur bi ga zajebavao. Uf koliko sam samo popizdeo dok sam slusao, izgoreo bih da je mene tako trkeljisao. Naravno, ovaj mu da soma dinara i posle im vidi patrolna kola kod nekog restorana, gde su momci krkali jbg bol' ih kurac.... uf, evo i sad sam se iznervirao! (ko nije shvatio, dozvoljeno je imati zatamnjena zadnja stakla) Aj G!!! ti znas sigurno ko je ta stoka tamo, daj da ih navatamo! :)

facebook.com/speed.rs

Nece, ne brini.

Inace drugar sto radi ovde kod nas u radnji, prica kako su ga zaustavili tamo negde blizu Shapca... uvece, bg table, svi regularno vezani, nije prekoracio brzinu, nikakav prekrsaj, trkeljizao ga pandur posle i za prvu pomoc, pa je cak proveravao da mu je rezervna guma dovoljno napumpana (?!) itd. itd. i na kraju kad je video da ne moze nikako da mu izvuce neke pare, kaze da mora da mu pise kaznu za zatamnjena ZADNJA stakla! I kao ne moze da ga pusti da ide, moraju te folije da se skinu blablabla... i sve dok mu nije rekao "majstore, koliko trazis?" pandur bi ga zajebavao. Uf koliko sam samo popizdeo dok sam slusao, izgoreo bih da je mene tako trkeljisao. Naravno, ovaj mu da soma dinara i posle im vidi patrolna kola kod nekog restorana, gde su momci krkali jbg bol' ih kurac.... uf, evo i sad sam se iznervirao! (ko nije shvatio, dozvoljeno je imati zatamnjena zadnja stakla) Aj G!!! ti znas sigurno ko je ta stoka tamo, daj da ih navatamo! :)

tuga jbg :| takvih retarda ima mnogo... dobro mu nisu merili sharu na gumama

mada trebao mu je dati 500 din za takvu zajebanciju.... sa 1k se placa kazna od 3k ili vise :)

mene vojvodjanski cajkani uvek oderu, znam napamet sva mesta za patrole na potezu sha-ns, svaku sam overio :D i tako par puta do subotice

jbg ja imam manu da krenem da se svadjam sa policajcima, u principu ako su nepristojni prema meni, bilo je nekih lal momenata al bilo je i drzi-przi :D

fallout_table.gif

Sam je rekao da to nije zabranjeno ... cak i ako jeste neka pise kaznu ... ako je kazna veca od 1k din tutnes mu 1k din ... ako je manja kazes mu pisi kaznu ... koje crno skidanje folija i cuda ...

Morao bi da ti da nalog da ides na vestacenje gde ce utvrditi da je vise od 50% zatamnjenja itd itd ako bi hteo regularno to da radi ...

Ako se tako izdrkava kazes mu pisi kaznu i cao ... za to se i tako ne gubi dozvola ....

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR