Corey Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 Totalno predvidiva epizoda, samo mi nije jasno ko ih je jurio čamcem i otkud sada i onaj lik da je već bio na ostrvu(što priča sa mrtvim dušama). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 brate, ušao sam na topic posle 100 godina, video da Miša tu kao nešto mudruje, on je znalac za seriju, i sve mi je bilo jasno my cover is blown :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 Moguce da je on sin od onog doktora iz dharma filmova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 Pazi stvarno, ovo je sigurno tačno. Šta je sledeće, Lok je Benov ćale u stvari :)))? Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 Ne. Benov cale je Benov cale koji je rikno u kombiju, koji je bio alkoholicar i domar na ostrvu. Imas pamcenje ko kanarinac :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 Omg, pa zajebavao sam se, dži-zs. Never fuck with hard core Lost fans, I guess. Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 Nope, never fuck with 120kg guy doing night shifts last 7 years, having whole day to watch shows :) Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 Totalno predvidiva epizoda, samo mi nije jasno ko ih je jurio čamcem i otkud sada i onaj lik da je već bio na ostrvu(što priča sa mrtvim dušama). nije toliko predvidiva epizoda koliko je bilo jedno 5-6 potpuno predvidivih dijaloga koji mi nekako nisu svojstveni lostu. ko da je neko drugi radio scenario btw lol sojerovi emo momenti su mi totalno "get outta here!" bash su ga usrali kao lika Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 "i have always been with you" lol, beži kurvo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 SVE SU ISTE!11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted February 11, 2009 Report Share Posted February 11, 2009 Uzeo sam da prelistam hard captioned E02 i prosto se nerviram koliko stvari je gotovo nemoguce povezati... Npr, baba sa kraja druge epizode, Eloise Hawking (neko je vec davao link) se predhodno pojavila u S03E08 kao prodavachica nakita koja je odbila da proda Desmondu verenichki prsten... Kako sam kog djavola ja toga trebao da se setim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 » Click to show Spoiler - click again to hide... « Well, let's get started !!!! malo su smorili u pocetku sa jinom, ali zato poslednjih 10ak minuta :OOO sta se to desilo sa mirinom ekspedicijom u onom tempestu? da li mozda na ostrvu postoje dve struje? jedna 'dobra' koju predvode jacob-kristijan-ben i druga za koju se ne zna tacno ali je povezan black smoke? ili samo lupam :D i sto se ben zacudio kada je dez pitao 'da li i vi trazite faradejevu majku?' ??? sve u svemu, sledca epizoda OBECAVA! e da, i kako to sada odjednom ne moraju svi da se vrate? kao daj sta das... i ovo troje je dovoljno .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 jeeee boooo teeee Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 » Click to show Spoiler - click again to hide... « Ako je verovati francuzu, "čudovište" čuva onu tvrđavu?! Ok, jedan deo misterije je otkriven. Da li ste primetili da su hijeroglifi isti kao oni u stanici gde je dezmond ukucavao brojeve! i kako je ostrvo ili čudovište promenilo francuze ? sve u svemu, odlična epizoda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 12, 2009 Report Share Posted February 12, 2009 (edited) http://www.sl-lost.com/images/s5cast2.jpg skontajte foru sa faradejom. svi pricaju o tome :O i fap materijal http://www.imagebam.com/image/f6959e20757332/ http://www.imagebam.com/image/f4165a20757337/ Edited February 12, 2009 by siniSter Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 http://www.sl-lost.com/images/s5cast2.jpg skontajte foru sa faradejom. svi pricaju o tome :O glup sam, objasni :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 nisi jedini ocigledno lol leva noga. jako je debilno da bi bio bug : ))) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 ladno ni majls nema jednu nogu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 13, 2009 Report Share Posted February 13, 2009 ne kapiram, cemu to??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 14, 2009 Report Share Posted February 14, 2009 nekako me nerviraju ti JAO JAO NECU DA SE POMIRIM SA OVIME momenti koje likovi naprsno imaju (da li ne mogu da ih odglume dovoljno dobro ili nemaju podlogu u prichi - ne mogu se odluchiti) no ono shto mi je drago jeste da je sojer opet retard :). "you hoping for a subway?" nego, » Click to show Spoiler - click again to hide... «pitao sam se kada ce se dzhejkob pojaviti :) i drago mi je da nije neki novi lik nego su manipulated dead u pitanju + zhao mi je do jaja shto je sajid odlepio, on je mega wtf omg lik i treba ga imati shto vishe u seriji! » Click to show Spoiler - click again to hide... «kapiram da se ben zachudio na "faradejeva majka" jer mozhda kapira da je dezmondove zhene otac povecan sa njome ovako ili onako. inache mnogo mi je retardiran onaj momenat sa ridjokosom da joj je faradej rekao neshto i tako to. sad vec previshe previshe komplikuju Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 (edited) » Click to show Spoiler - click again to hide... «Kad ce vec jednom da objasne kako su Faradej i Majls vec bili na ostrvu? Majlsu curila mu krv iz nosa pre nego vecini sto po nekoj logici ako je to tacno znaci da je bio duze na ostrvu od vecine ... aaaaa jos samo 24h aaaaaaaa ladno ni majls nema jednu nogu kolko ja vidim njemu je noga iza konzerve? il se tripujem? Edited February 18, 2009 by trooper Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 ovako kad uvećaš deluje da ima nogu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 Mislim da ta slika dobro opisuje celu seriju u globalu. Jao kao omg vidi nema nogu, a onda kad pogledas bila je iza konzerve... Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 18, 2009 Report Share Posted February 18, 2009 hahaha Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 19, 2009 Report Share Posted February 19, 2009 OMG LOST JE NAJBOLJA SERIJA IKAD!!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts