Diego Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 ali kako ce to meni pomoci kad znam da nemam cheat ? :D Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 24, 2009 Report Share Posted January 24, 2009 Ili kako cemi to pomoci ako igram iz kgb-a ^o) Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 (edited) ej bre pa pola ekipa ce da igra iz igraona, ne znam bas da li ima potrebe smarati sa nekim anti cherat-ovima kad 1000% nema vise cheatova za cs1.6 vac cak su i hakeri vise preski na source :) Edited January 25, 2009 by iGGi.kgb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 a sta bi sa steam-ovima po jeftinijim cenama za igrace koji nemaju svoj ID ili su igrali na tudjem pa im sad za kode5 treba svoj...nikakvog obavestenja nije bilo ni od Iggi-a ni od Shakala.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 Steamovi su vec po jeftinim cenama :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 (edited) HAHAHAHAHA RYKERS ESPORT club o.s not checked-in koja prevara ... sta sve ovi cesi nece smisliti evo sad su se prijavili kao makedonska ekipa HAHAHAHAHAHAHA http://www.esl.eu/eu/cs/uyr/5on5/nightcup_v10/team/2118498/ Edited January 25, 2009 by Dejan J. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 Steamovi su vec po jeftinim cenama :D uff primetio sam to ali me mrzelo da editujem,naravno znao sam da ce se neko javiti! po nizoj ceni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 stim kao kutija malbora, ili bojkotujemo kode5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
na1zer Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 ej bre pa pola ekipa ce da igra iz igraona, ne znam bas da li ima potrebe smarati sa nekim anti cherat-ovima kad 1000% nema vise cheatova za cs1.6 vac cak su i hakeri vise preski na source :) Quote lul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loppy^U Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 ej bre pa pola ekipa ce da igra iz igraona, ne znam bas da li ima potrebe smarati sa nekim anti cherat-ovima kad 1000% nema vise cheatova za cs1.6 vac cak su i hakeri vise preski na source :) IGGI nikad se ne zna, moze neko s vremena na vreme da upali cit a da niko na njega ne sumnja i ne proverava ga jer se smatra da je "cist" igrac.... Mislim ne vidim razlog da se ne pokrene neki anti-cit program i onda ne bi bilo ni zalbi na cit itd.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 Ne vidim razlog da se pokrene. Ako mislis da neko ima cheat prati ga pomno i prijavi ga sa napravljenim "time table"-om. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 eac3(easy anti cheat) ili custudia... MORA plus in eyedemo. znaci ne zelim da me bilo ko pravi budalom, ja znam da ekipe kao sto su newave 4gl nation etc... ne cituju a igraju iz igraone ali za ostale ne znam, tako da bi molio da povedete malo racuna o svemu tome jer kao sto mnogi profesionalci kazu na netu je sve moguce. Quote NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack86 Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 in eyez demo je isto sto i record comanda, to ne moze da snimi nikakav cit. Quote FreeStyle CS 194.106.162.211:27040 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Mislim ne vidim razlog da se ne pokrene neki anti-cit program i onda ne bi bilo ni zalbi na cit itd.... Ne znam sta vam nije jasno, postoji VAC i to je to. Jednostavno ne mozes ukljuciti cheat kad hoces jer neces uci u igru nikako, nema cheat za VAC vise. Dalje, ne postoji nikakav anticheat, jbg to sto ESL ima je za ESL i cao Ova custodija je sranje tesko, kao prvo moraju svi igraci da se registruju, ja prosto ne mogu da zamislim da to ama bas svaki igrac uradi plus treba .NET i Framework 2.0 sto nema bas svaki windows a nemamo mi vremena gubljenje kad krenu deca da placu kako im ne radi custodia, zatim nema Srbija niti bilo koja nasa bliza zemlja, onda treba jedan od igraca sa mecha da kreira mech i dalje kobajagi program treba da radi u pozadini pa ce da ti uploaduje podatke (samo koje) na neki ftp kojem samo custodia admin imaju pristup i onda ce kao oni da pregledaju te podatke i mi treba da cekamo onda njihov feed back da vidimo jel sve ok A online treba da je gotov za 3 dana :) Radije cu da staivm SXE, ovaj novi izgleda i vredi nesto :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Tesko da ce neko citovati na kode5 qualiu..+ igra se na steam i ima vac .. , kazete i sami da ce se demo snimati pa se preko njega moze skontati dal neko koristi nesto ili ne , opet finalni quali , kako sam ja razumeo , je lan tako da i ako prodju sa citom online quals na lanu ce puci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 brate kako nece? shta me boli kurac bre shta ce biti na finalu, za to se ne brinem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 vezbaj pa te nece dobiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack86 Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Imaju gomile VAC i VAC2 undetected chiteva, nemojte se zavaravati da te citeve vise niko ne pravi. Quote FreeStyle CS 194.106.162.211:27040 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 To govoriš iz iskustva ? :D Quote    Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack86 Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Naravno :D Quote FreeStyle CS 194.106.162.211:27040 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Imaju gomile VAC i VAC2 undetected chiteva, nemojte se zavaravati da te citeve vise niko ne pravi. nema bre, bilo je ranije sad koliko sam ja guglao ima samo neki msx koji se placa, pa ko je lud to da placa video sam da ima sajtova gde kobajagi ima undetected cheatova ali su od pre par meseci, pa tecko da su undetected :) plus ko ce bre za jedan mech da rizikuje ban steam account-a, pa i da prodje ceka ga lan pa ce se provaliti ;) opusteno ne znam cemu tolika averzija, mi na kgb nikad nismo imali taj problem, demoi su tu, dobri i iskusni admini kao sudije, opusteno ono sto mene brine je sto nije dovoljno ekipa uplatilo a bas se blizi dead line... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack86 Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Pazi cit koji radi nije tesko naci, slazem se da citovanjem nijedna ekipa nece nista postici posto mora i lan deo da prodje, ali bilo bi trulo da izbace nekog ko se potrudio za ovo i posle samo na lan delu kazu da je proradila trema ili sta vec. Ako je vec sXe u razmatranju, onda je to identicna situacija kao i sa Custodiom, i jedno i drugo moraju da budu instalirani na klijentu, a data koju Custodia upload je par stotina kb, plus koliko vidim provera je gotova za dan,dva max. Quote FreeStyle CS 194.106.162.211:27040 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Ako se trudio nece biti problema i trebalo bi da odigra onoliko koliko moze. Ukoliko se pojavi neko sa sumnjivom igrom admini mogu da ga provere u samom mec-u a i na demo-u posle meca. Ukoliko nema demo(POV) automatski disqualify i gotovo. Dosta vise svadje oko cheat-a bre... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjeka Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 Ja ne znam stvarno shta ce nam anti-cheatovi na ovakvom takmichenju :/ Po meni su dovoljni in-eye demoi, a sve van toga se moze i ovako provaliti. Mislim da ima dovoljno iskusnih za to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale~ Posted January 26, 2009 Report Share Posted January 26, 2009 sta pricate vi ljudi ?? pa sramotno ce biti ako se online bude igrao bez ikakvog anti cheat programa, zasto? zato sto ne verujem da 99% ekipa van srbije izuzev top ekipa niko ne cituje. dodje mi snajpervulf i igra kao dsn, dodje neki dementni makedonac i ubija kao forest. mnjih. a to sto kazete, vezbaj da te ne dobiju ili docice u lan. zamisli turnir bez glorije, simplexa ili tako neke ekipe?! izbacio ih snajpervulf ili dement neki iz male moshtanice. ANTI CHEAT PROGRAM OBAVEZNO !!!! @ record- in eyes ne moze da vidi toliko dobro da li neko chituje sa aimom. Quote bez dlake na jeziku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts