coll Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 epic win. Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 Fuck me ! :O Lik je preshao zhivot. Massive respect! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyr Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 Da secam se njega, gledao sam na discoveriju pre nekih godinu dana u emisiji real superhumans. Bilo ih je cetvoro ako se nevaram, onaj human calculator nemac sto mnozi skoro nemoguce/kvadrira do valjda 12tog ili 13tog stepena/prica unazad/deli do 60te decimale, bio je u nekoj vrsti matematickog kviza na nemackoj televiziji 90tih. Posle onaj ice-man sto je trcao na polarnom krugu u skandinaviji i dobio promrzline na stopalima ali mu nisu amputirali iste iako ne mogu da objasne kako je vratio toplu krv u njih. Treca je bila ona sound woman iz austrije/svajcarske ako sam tacan, fora da moze da vidi boje kada cuje muziku/glasove/buku/bilo koji zvuk i oseti ih nekako. Ovaj zadnji slepi slikar iz turske, valjda je rodjen bez ociju ali ima neverovatan dar za umetnost; bila je fora da je kasnije naravno dosli "science geekovi" da ih testiraju da li samo foliraju. Znam da su onom nemcu davali tipa sliku sa tackicama da gleda 2-3 sekunde i da kaze koliko ih vidi, a ima ih preko 100/200 u nekim slucajevima; mislim da je pogodio 7-8/10 sto je dosta iznad proseka jer average human pogodi jednom ili 2 puta. Posle su mu trazili da kaze koji je dan u nedelji tipa 28 jun 3071 god i tako random stvari, ili stavljali neke izreke unazad da cita sto je sa lakocom radio. Ice mena su stavljali u kadu u ledenu vodu i drzao je konstantu temperaturu preko sat vremena, posle mu onaj geek rekao lol izadji dosta vishe idi trci polarni krug potpuno go :P Slikaru su trazili prvo da slika random slike koje mu kazu a ne da dodiruje objekat, kasnije su ga odveli u italiju ja mislim da opipa jednu krstionicu/crkvu koja ima specifican oblik arhitekture; oni su kod njega valjda zapazili u slikama da nema three-point perspektive i da nezna da slika tako nesto, medjutim on je samo opipao i nacrtao sasvim ok siluetu objekta. Za ovu sound woman/sintetu nisu mogli nista da testiraju jer je prakticno njoj sve u glavi; znam da su doveli josh par ljudi sa istim poremecajem/sposobnoscu i uporedili. Quote Najbolje su subare od Kolubare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 (edited) A evo i iceman-a : ) http://www.youtube.com/watch?v=madoDvtKEes Edited January 18, 2009 by Johnn1e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 koji bogovi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 svi su pod extraordinary ppl .... lol calculator je bolji od binary coda :))) Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Annihilator Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Evo i Human Calculatora http://www.youtube.com/watch?v=NUsD2V6ijyQ...feature=related - Part 1 http://www.youtube.com/watch?v=oqxhxIuEGRw...feature=related - Part 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 auuu zaprepashcen sam :O Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 nisu rekli nista za boje, zasto mu je more plavo, a trava zelena? to ne moze da skonta pa da je ne znam ni ja sta, morali su da mu kazu sta je koje boje i da mu oznace kante s bojama...ako je to istripovo sam od sebe, onda jebiga bas:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 To se valjda podrazumeva :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brkata Nakaza Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 nisu rekli nista za boje, zasto mu je more plavo, a trava zelena? to ne moze da skonta pa da je ne znam ni ja sta, morali su da mu kazu sta je koje boje i da mu oznace kante s bojama...ako je to istripovo sam od sebe, onda jebiga bas:) rofl , mozda su burad s bojama Quote There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 a? Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted January 21, 2009 Report Share Posted January 21, 2009 /bow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts