grb1tj Posted January 18, 2009 Author Report Share Posted January 18, 2009 smor ~ ubili su nas serijom... i kontrama u 2om halfu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 ubise nas sudije na hard! Mada nas ubi i nas mutavi mentalitet...umesto da zavrsimo to kako treba,i privedemo kraju,mi se useremo... jebeno je mnogo sto smo izgubili na ovaj nacin,i sad smo u teskoj spiholoskoj situaciji...sutra bi nam pobeda JAKO dobro dosla,da bi povratili samopouzdanje... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 onaj kojic je neki ludaak opasan:) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 kako sam samo ispizdeo...trude se momci, nema tu sta, ali jebote....a taj kojic, koji kostolomac...danac vuce kontru, 1 na 1 sa golmanom treba da izleti i on pravi faul za iskljucenje, pa koliki SOM moras biti jebeno :/ taman sam bio pohvalio sudije, a one nas sahranise :\ al dobro, nek nastave nasi da grizu ovako i dosta je :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 dobro mi nije koliko sam se utukao :( Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Realno igrali smo dobro i imali pobedu do situacija kada su nas sudije drzale preko 5 minuta sa barem 1 igracem manje. Evropskom sampionu je to sasvim dovoljno da se okrene celokupan mec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 koliki debil mozes biti da kazesh bilo sta protiv nasih igraca nakon jucerashnje tekme??? alo bre pavijani, 4 godine nas nije bilo nigde, i odigramo protiv evropskog prvaka ovako, i da neko zucne bilo sta treba da odgrize sebi levo jaje... greske su normalne, samo je sranje sto su se desile u prelomnom delu utakmice, povreda krila na pocetku, drugi srednjak mora na krilo sto je totalno poremetilo koncepciju i smanjilo raznovrsnost u igri, dva iskljucenja nashih u drugom poluvremenu, ona matora somina izbi oko nikolicu i nista, kojic koji masha zicer, u sledecoj njihovoj kontri pravi penal i 2 min, ilice koji dobija 2 min zbog simuliranja AJAOJ! i danci prave 6-0 seriju, precka nasha pred kraj, njihov shut ispod ruke 5 sekundi pred kraj, i to je to... izgubili pa sta, konachno igramo moderan rukomet zameram treneru sto je loshe postavio flastera u drugom poluvremenu kada smo igrali 5.1 i sto nismo probali sa malo dubljom odbranom, ali jebote i ne snashao se u onolikoj brzini i dinamicnosti i opstoj frci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 pa niko nije rekao nesto protiv nase igre? jedino sinisterov post moze da se protumaci kao ostriji, ali ja ga ne shvatam tako... 'stvarno su retardi' = 'jebote ladno su usrali 8 golova prednosti' a ne 'mamu im njihovu, i oni oce da nas predstavljalju!?' istripovao si se dzi :) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 nije se istripovao G u pravu je totalno, ali da je steta sto nismo pobedili jeste, da smo mogli bolje negde mogli smo.. ali nema sta da im se prebaci odigrali su kao partizan protiv CSKA :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Jel moze sada da se kaze da su retardi? Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted January 19, 2009 Author Report Share Posted January 19, 2009 Treba im dati jednu vaspitnu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 nije se istripovao G u pravu je totalno, ali da je steta sto nismo pobedili jeste, da smo mogli bolje negde mogli smo.. ali nema sta da im se prebaci odigrali su kao partizan protiv CSKA :D rekao sam se istripovao da smo ih svi napali, posto nismo. a sad, U NAPAD! koji retardi, jebote :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 : ))))))))))))))))))) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 definitivno se g, momak, istripovao. peja je objasnio sta i kako, a ja ne zelim nista da kazem da ne bi posle bilo MENDZHI HRVAT... odma na pocektu sam rekao, nemojmo se preterano loziti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 e pa tebi mendzi mogu zamerim! bas mislim da treba da se lozimo jer se momci trude ko nikad (nisam gledao ovu nesrecu protiv brazila), ali ti si to izjavio i posle egipta. pricas k'o da su nubovi najgori, a bas su lepo igrali Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 burazere, ne kazem ja nista za igru, svaka njima cast, rekao sam samo da se ne lozimo na osnovu dobijene tekme protiv egipta. ponavljam, svaka cast za igru i pozrtvovanje protiv danaca, ali necemo nista vise od toga pokazati, nadam se da gresim, zelim da nisam u pravu, ali tako ce biti. standardna nasa prica... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 pa ja ti kazem da TREBA da se lozimo...jer smo realno dobri...sad sto nas nece, jebi ga :/ kazem ja caletu kad se vratio sa posla 'e, pukli smo od brazila' -'pa ne mogu da verujem. ja od kad znam za sebe mi gubimo od tako nekih autsajdera i onda racunamo: e, ako ovi pobede one, a ovi izgube sa manje od toliko, onda idemo u BARAZ!' :))) Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 hahahaha, dobri smo ali nas nece, aahhahaha do jaja ti je rezon :) ali sto je najgore, uvek smo vazili za neke favorite u tom rukometu i nikada nista nismo osvojili. lozili se ili ne :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 ali sto je najgore, uvek smo vazili za neke favorite u tom rukometu i nikada nista nismo osvojili sta kazes, ja mislim da nisi u pravu! Ne secam se tacno ali znam da je komentator nabrojao ja mislim 4 medalje ne znam koje, ali su medalje, u zadnjih 10 godina... Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 u zadnjih 10... pa poslednja je cini mi se bila 2001, valjda bronza na svetskom... al da stanko sere, to je istina! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 ma imamo dve bronze, ja mislim, u zadnjih 10 godina, ali secam se tamo sredinom/krajem devedesetih, stalno se nesto pricalo, uvek smo imali tim, a rezultata nigde ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 izgubili od Brazila? Strasno koji smo mi talenti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Smorio sam se jako,taman sam se ponadao da ce ih je onaj poraz od danaca malo probuditi i pokazati im da mogu da naprave neshto,kad ono prc, brazil nas sashije :( smor... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 blago vama koji niste gledali Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Smorio sam se jako,taman sam se ponadao da ce ih je onaj poraz od danaca malo probuditi i pokazati im da mogu da naprave neshto,kad ono prc, brazil nas sashije :( smor... brate,kako moze da te probudi poraz u poslednjoj sekundi tekme? :D I jos si celu utakmicu vodio... :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts