Lw.TingoL Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Ne znam je li hardverski ili softverski problem ali nadam se da ce neko moci da mi pomogne. E ovako kupio sam laptop pre je dno 4 meseca (amd x2, 2 gb rama, 120 hd , ati x1300m) i nisam imao nikakvih problema. Pre jedno deset dana kad god igram w3 (dotu al nebitno) kuler pocinje da pici k'o lud i framerate mi padne na 5-6 per second. Sta god da sam pokusao situacija je ostala ista, oborio sam sistem formatirao drajv i samo instalirao w3 na komp i opet ista situacija... Ne znam da li je neko imao slican problem i da li da zovem servis ( imam ono 72 sata MSI sranje) jer nekako mi glupo da im kazem da je sve u redu osim kad igram igricu :P, Hvala unapred za pomoc! Quote legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 15, 2009 Report Share Posted January 15, 2009 Probaj da isključiš Cool'n'Quiet u BIOS-u i deinstaliraš program za menadžment istoga pod Windowsom, ako ga ima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lw.TingoL Posted January 15, 2009 Author Report Share Posted January 15, 2009 Hmm nisam nasao :/ Jesi siguran da imam to? Quote legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lw.TingoL Posted January 18, 2009 Author Report Share Posted January 18, 2009 Ima jos neko ideja? Quote legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muerte Posted January 19, 2009 Report Share Posted January 19, 2009 Ima jos neko ideja? ako vec neznas da rtfm napisi tacan model i proizvodjaca tog lapatapa mozda se neko sazali pa rtfm i objasni ti sta da radis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Ne znam da li je neko imao slican problem i da li da zovem servis ( imam ono 72 sata MSI sranje) jer nekako mi glupo da im kazem da je sve u redu osim kad igram igricu :P, Ma brate boli te pisa kada se desava, vazno je da se desava. Meni to zvuci kao problem sa procesorom, ne sa kulerom, jer sam ja imao slicnih problema sa pregrevanjem CPUa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 Pa ili taj fazon, ili se pregreva procesor, a kuler pokusava da ohladi pa se vrti do jaja brzo ali neshto sa njim takodje nije u redu pa ne uspeva da rashladi dovoljno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 komp me zeza komp upozoren da se uozbilji xD Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lw.TingoL Posted January 21, 2009 Author Report Share Posted January 21, 2009 Hvala na pomoci, Lucky wins the prize to je bio problem. Zaglavljen bio omot od cd-a ispod laptopa, a posto moj glupi kuler je postavljen na dno nije mogao da vuce vazduh... Quote legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChemerBoy Posted January 22, 2009 Report Share Posted January 22, 2009 A taman sam hteo da napisem nesto u stilu "zezaj i ti njega". Awwwww... Quote ajde ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 22, 2009 Report Share Posted January 22, 2009 Hvala na pomoci, Lucky wins the prize to je bio problem. Zaglavljen bio omot od cd-a ispod laptopa, a posto moj glupi kuler je postavljen na dno nije mogao da vuce vazduh... Nishta, i drugi put :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted January 25, 2009 Report Share Posted January 25, 2009 Pih, pa ja sam prvi ustanovio pregrevanje procesora... bah never mind :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 pa nasiso se prashine jbg... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts