Buda_ Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 ta pricha kako je ana ivanovic najlepsa teniserka svih vremena je tragikomichna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 izvini verdasko nismo te primetili Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 a kako se zove ova teniserka ? Da nije Kirilenko ? btw. meni najlepsha teniserka dominika cibulkova... samo shto mi se sada malo gadi poshto je bila sa onom chamugom monfilsom :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 nije neosnovana jer jeste izgubio 6:1, 6:3, 6:0 po setovima eh da ovako pamtim i obavezno gradivo :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 Maria Kirilenko (RUS) najlepsa teniserka ever, ne znam sta seru ovi sa sharapovom i ivanovickom cibulkova? daj molim te, vidi ti tu facu, taj mrgud pogled, taj nos, te debele noge, a ima 160cm GTFO Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 sharapova>all, a ova sa slika je do jaja isto, mada ona rumunka>all, ne moram ni da gledam facu :) ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 ne znam, meni je cibulkova savrsheno gradjena.. jeste ima punije noge, al brate ima savrsheno telo... i totalno je lepa u faci... da me pitaju odma dal bi je ozenio ne bi se dvoumio :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 10, 2009 Report Share Posted June 10, 2009 marija kirilenko je taaaaaako dobra ali ni ana chekvetadze nije losa!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Jes vala, 6:0, ko me jebe kad ne guglam nego pricam po secanju, bio sam ubedjen da mu je uzeo 6 gemova, kad ono jos gore - 4 :) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 11, 2009 Author Report Share Posted June 11, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Srpkinje>all ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 klinke sa ceta>>>>sve teniserke djuture Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 hahahaha XD » Click to show Spoiler - click again to hide... « eto vam XD ali opet evo vam i rambo haha XD Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 realno,odvalio bih je :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 i highl1ja da nasminkas pa bi se cinio kao macka, raspada se ova Cibulkova in real... ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 i highl1ja da nasminkas pa bi se cinio kao macka, raspada se ova Cibulkova in real... na to pokusavam da ukazem :) kirilenko je pro a sa druge strane ana ivanovic mi je smesna sa sminkom Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted June 12, 2009 Report Share Posted June 12, 2009 zajebano dobra ova Kirilenko :) I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 i highl1ja da nasminkas pa bi se cinio kao macka, raspada se ova Cibulkova in real... ode warn sine :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 13, 2009 Report Share Posted June 13, 2009 Ako tjemo tako onda je svaka riba ruzhna.. poshto se njih malo rodilo savrshene - bez pudera. Ja ostajem pri svom mishljenju da je Cibulkova prelepa, dodushe to je stvar ukusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Ako tjemo tako onda je svaka riba ruzhna.. poshto se njih malo rodilo savrshene - bez pudera. Ja ostajem pri svom mishljenju da je Cibulkova prelepa, dodushe to je stvar ukusa. o ukusima ne vredi raspravljati ali se na njih moze sta? » Click to show Spoiler - click again to hide... « Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 Slatka je Kirilenko, takodje i Cibulkova. Ali Gisela Dulko mljac, mljac. (: Shto se tiche Sharapove i Ivanovitjke, uvek su mi bile nekako... blah. Enivej... Haas vs Djoka, 6-3, 6-7, 6-1 Ali kako mi ide na kurac Djokovitj, i kako bih mu lupio shamar svaki put kada krene da lupa reket i izgrava neko ludilo, i kako me nerviraju domatji komentatori. :((( Svaka chast Haas-u, lepo je odigrao sve mecheve na ovom turniru i bash mi je drago s obzirom kakve je sve probleme imao u karijeri, dzi dzi. Nadam se da tje se vratiti u top10, pod "stare dane", totalni je gotivac kao lik i kao teniser i kako je danas igrao moze da dobije i mnogo raspolozenije (u odnosu na Djokinu igru danas) top igrache. I da, mnogo mi se svidja trenutno stanje na sceni mushkog tenisa, zanimljivi mechevi, mnogo iznenadjenja, kvalitetna igra od strane "outsider"-a i tako. Jedva chekam Wimbledon, bash jako jako! (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted June 14, 2009 Report Share Posted June 14, 2009 i highl1ja da nasminkas pa bi se cinio kao mEcka, raspada se ova Cibulkova in real... fixed :D ode warn sine :) au... salio sam se... (ne samo perma ban!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 tebe sarmo ću još i da pustim bez warna, stara si škola 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 19, 2009 Report Share Posted June 19, 2009 Nadal ne igra na Vimbldonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Synd Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 ^ T_T Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ). ovog dakija ovnuju svuda jebote by Pesma-Mrtve-Dece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts