bolkonski Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 Sajt: RUSH! ezine Download: DialUp verzija: RUSH45dialup - 6,5 MB Lite verzija: RUSH45lite - 31 MB 2009. godina biće čuvena po dve stvari, broj 9 je prvi prirodni neparni broj koji nije prost i po ekonomskoj krizi koja će verovatno dosegnuti svoj vrhunac. S obzirom da ovo nije časopis koji se bavi politikom, ekonomijom ili matematkom, zanemarićemo ove dve stvari i uzdignutog čela krenuti u godinu pokajanja sa kulturom i umetnošću pod miškom, spremni i puni radosti, jer su teška vremena uvek bila najplodnija za ljude osetljivog duha. Sad je pravo vreme za slušanje bluza, samo za one koji to nikad nisu radili, jer oni koji jesu znaju da je uvek pravo vreme za slušanje bluza. Međutim, ono šta sam hteo da kažem je da je bluz dobra priprema za narednu godinu. Smirenje, žene, doticanje dna i povratak u život. Ovo izdanje RUSH!-a nudi više nego što biste očekivali. Prvo, gde je novogodišnja nagradna igra? Nema je. Drugo, tekstovi su sjajni, pružaju perspektivu budućih događaja. Treće, vidimo se dogodine. Svako dobro! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 odlichan vam je rush, sve bolji i bolji, moram da pohvalim pogotovo uvodnik ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 Ovo izdanje RUSH!-a nudi više nego što biste očekivali. Prvo, gde je novogodišnja nagradna igra? Nema je. Drugo, tekstovi su sjajni, pružaju perspektivu budućih događaja. Treće, vidimo se dogodine. Svako dobro! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 21, 2008 Report Share Posted December 21, 2008 I saw the new cover of RUSH and I jizzed in my pants. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 22, 2008 Author Report Share Posted December 22, 2008 Ti Nikita znas da su to muske osobe na coveru i znas sta znaci jizzed, ili ne znas? Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 Znam, rekao sam I da cu da se bengujem sa Dooliom u slike forumasa! Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted December 22, 2008 Author Report Share Posted December 22, 2008 E onda je u redu, taman sam se uplasio da si zabludeo! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts