coll Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 Srecna nova godina ! :) Palim, pa necu moci kasnije da napisem Puno srece zdravlja etc bratori sa rura! sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 Ajao, meni uvalili da kupim neki apsint za veceraske, a ja to sranje pio jednom u zivotu. Jeb'o mater. Ja odo sad na kolokvijum(!), ae neka neko u medjuvremenu napise 'de da kupim u gradu i koji valja, pls, plx, plox, por favor :) Hvala unapred :) :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 Ajao, meni uvalili da kupim neki apsint za veceraske, a ja to sranje pio jednom u zivotu. Jeb'o mater. Ja odo sad na kolokvijum(!), ae neka neko u medjuvremenu napise 'de da kupim u gradu i koji valja, pls, plx, plox, por favor :) Hvala unapred :) sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 Kupi im vinjak i reci "de ste žene, jeste skuvale ručak". Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 Kupi Mr. Jackyl, proveren overdose. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 sad htedoh reci.Uzmi Mr.Dzekila,zajebi one fensi fluorescentne lepe na pogled od 0.5. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 + 1 za Mr.Dzekila ovo sam prochitao malopre, ortak je nalupao, mozda josh nekom bude zanimljivo :)) » Click to show Spoiler - click again to hide... « Zove me Beograd U Expo da uletim, Za TAJ dan zena Folku ja se svetim Nisam platio kartu Verujem u srecu Prydz veceras kida Ostati ziv necu Ulecem u Expo Vidim hepi lica Dobro rade ekseri U dzepu ih gomilica Tu su mi clubberi: Luka i turbo Pedja. Pozdravljam ih bratski Fejkerima sirim ledja Skidamo duksere Maje nam do jaja Clubberi nas cene Houseu nikad kraja Bacile su oko Splavarke na nas, Nema toga ovde Nije Dzenan spas! Pedja i drugari, Dosli da partijaju Bulje u denserke Kako se savijaju Pryda iza pulta, Bolesne mu stvari Folker pored mene Ne moze da svari Splavari su pukli: Nema call on me Ma bezite bre kuci I jebite se svi! Padaju redom Europa, F12, Sol Luki krecu suze Pjanoo baca bol Volimo mi Prydza CDJke rastura, Electro House zestok: Bass nas jako gura Przenje u stilu; Lozenje jos traje Ali svetla se pale Masa se jako kaje Izlazim iz Expa Zadovoljan skroz S Lukom cekam bus A Pedja ceka voz Kuci na MSNu Blejimo i na chillu Cekamo nov parti U underground stilu Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 la vera leisure ! xD don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 ceo dan pomagao ortaku,prvo isli na pijacu da kupimo jelku,pa kod njega da je kitimo,pa mu posle stigao nov komp,tu namestali neka sranja... sad idem da zapakujem neke pokloncice(kako znam i umem),pa na veceru,i posle na zurkicu... aj lepo se provedite svi veceras! :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 (edited) Krenuo sam sa pripremama ..kartica snif tu je sve ..pa polako da se bacim na rad ...... lep provod zelim ! Edited December 31, 2008 by _Gotti_ don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 » Click to show Spoiler - click again to hide... « Zove me Beograd U Expo da uletim, Za TAJ dan zena Folku ja se svetim Nisam platio kartu Verujem u srecu Prydz veceras kida Ostati ziv necu Ulecem u Expo Vidim hepi lica Dobro rade ekseri U dzepu ih gomilica Tu su mi clubberi: Luka i turbo Pedja. Pozdravljam ih bratski Fejkerima sirim ledja Skidamo duksere Maje nam do jaja Clubberi nas cene Houseu nikad kraja Bacile su oko Splavarke na nas, Nema toga ovde Nije Dzenan spas! Pedja i drugari, Dosli da partijaju Bulje u denserke Kako se savijaju Pryda iza pulta, Bolesne mu stvari Folker pored mene Ne moze da svari Splavari su pukli: Nema call on me Ma bezite bre kuci I jebite se svi! Padaju redom Europa, F12, Sol Luki krecu suze Pjanoo baca bol Volimo mi Prydza CDJke rastura, Electro House zestok: Bass nas jako gura Przenje u stilu; Lozenje jos traje Ali svetla se pale Masa se jako kaje Izlazim iz Expa Zadovoljan skroz S Lukom cekam bus A Pedja ceka voz Kuci na MSNu Blejimo i na chillu Cekamo nov parti U underground stilu taj pedja mentol sto se spominje sam ja, a to je pisao moj ortak :) eric prydz, mart Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 ceo dan proveo sa devojcicom koja mi se svidja mnooogo dugo i veceras zajedno na partiju :) Srecna svima nova ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 oprcaj je za rur matori ! o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 ….…...... / | \ ……… ...*•♥•* …… ... *♥♫♫♥*' … .... *♥•♦♫••♥*' ..... *♥☺♥☺♥☺♥*' .....*♥•♥#♠♥#♥•♥*' ....*♥♫♥♥♫♥♥♫♥♫*' ...*♥♥☺♥♫♥♫♥☺♥♥*' ..*♥♥♣♫♥♣♥♥♣♥♫♣♥♥*' '*♥♥♣♥♫♥♥♫♥♥♫ ♥♣♥♥*' ..........╬╬╬╬╬........... lol . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 Odo i ja, srećna nova godina svima :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 srecna nova godina momci & devojke :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 Srecna vam 2009ta i 2016ta !! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 odoh drugari, lepo se provedite i vidimo se sledece godine:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 IJAO AE SVAKO DA NAPISE SNG SAD IJAO nestala mi je struja na 5min \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 (edited) taj pedja mentol sto se spominje sam ja, a to je pisao moj ortak :) eric prydz, mart Dori ti je ortak? :) odakle ga znash lol? e da...svima puno riba vecheras i sve najbolje Edited December 31, 2008 by leisure Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 Hvala jos jedared, i srecna nova godina svima, samo tvrdo :) :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 opet mi je nestala struja teraju nas bre iz kuca ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 locem viski sa burazerem polako.. lagani warmap za ponocno resetovanje :D Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 sve najbolje za novu vam zhelim,lepo se svi provedite uzmite ove nagrade i gg ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 31, 2008 Report Share Posted December 31, 2008 zasto sam morao da vidim dzokera na studiju b :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts