Jump to content

slike forumaša

Guest

Recommended Posts

a jeste, sad sam ja robot bez sentimenata pa da mi jelen bude djubre. previse ste matematicki nastrojeni, hladni proracuni, suvoparne analize...ja kad vidim bre jelen srce mi zaigra pa taman misomor u njega da trpaju.

sto se amstela tice, grdje je od pravog.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

a jeste, sad sam ja robot bez sentimenata pa da mi jelen bude djubre. previse ste matematicki nastrojeni, hladni proracuni, suvoparne analize...ja kad vidim bre jelen srce mi zaigra pa taman misomor u njega da trpaju.

sto se amstela tice, grdje je od pravog.

tako je dule brate, odmah covek vidi da si pravi patriota alkos:)...a ne ko ovi fenseri sa tuborg lemonom i amstelom, jelen ftw!

srpskivojnik-3.jpg

a ono paulaner??

ja ne pijem pivo, samo zestinu, ne lezi mi pivo, od njega samo pisam i ne mog se napijem..

al crno psenicno paulaner, odusevilo me i udara u glavu..pitko, gusto, ukusno, ma imba ..

We are just a moment in time,

A blink of an eye,

A dream for the blind,

Visions from a dying brain,

I hope you don't understand....

daki:

jeste lav bolji od jelena u poslednjih nekoliko godina, pa bas sam ja o tome pricao onomad kad sam pominjao bolenja glave i slicno. a taj duvel ili kako vec je verovatno deset puta bolji i od lava i od jelena, ali nije u tome poenta, samo su dule brat alkos i stardza shvatili poentu prepunu emocija.

e da, dule, pa ja amstel gotivim [:D] ali je bio pre deset godina recimo do jaja, a onda je i uvozni amstel smorio bas mnogo, srce mi je prepuklo:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

daki:

jeste lav bolji od jelena u poslednjih nekoliko godina, pa bas sam ja o tome pricao onomad kad sam pominjao bolenja glave i slicno. a taj duvel ili kako vec je verovatno deset puta bolji i od lava i od jelena, ali nije u tome poenta, samo su dule brat alkos i stardza shvatili poentu prepunu emocija.

Ma razumem dule brate, patriotizam, jelen, rogonja i to. Samo sam bacio random ltro.

duvel je meni kanal,ali navodno je to pivo najkvalitetnije,pricali su mi tacno u cemu je caka ali nisam slusao :)) Pakleno je skupo mater mu :) 280 dinara ti je u kupeu,cisto da znas :)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

brate ovo nije zena gtfo

Nema tu nista vezano za nas mentalitet vec za mentalitet interneta i foruma gde je svako jak i svakome je pisa mnogo velika pa moze da se kurci jer zna da ga nece drmnuti neka pesnica iz monitora i sasuti mu sve zube niz grlo ( mlechne zube naravno ).

ovog dakija ovnuju svuda jebote
by Pesma-Mrtve-Dece

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...