cali Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 i, chiji je alt na kraju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 baki pa reko sam da nastavljam po starom, ti si drugar i gotivim te:) nemam pojma, zaboravio sam:) dal pesmin ili tako nesto, ili sam ja istripovo (sto je vrlo moguce sad kad slazem kockice unazad), bilo je na onom topicu za novu godinu, pa je baki preporucio neku kafanu, pa je tu bilo nekih tripova:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Ja imam neku ideju sinulo mi je posle sezone skijanja, ali necu o tome, da se ne naljuti Baki У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 alo alo, boli pesmu bash pisha da ima alta koji kuca retardirano Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 pa reko sam pesma jer se ne secam, a mrzi me da kopam po topicu. mada, da je to moj alt i ja bih rekao nesto slicno ah-hah-hah brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Pa nije Emil, on je Bugarin, a Baki je Rumun! . Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 moji altovi su duhoviti. da nije mozhda neki ivanov ili maudov eksperiment? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 i, chiji je alt na kraju? Mene zaista mrzi da se više ponavlja... Pa zar je toliko teško prihvatiti mene da postoji i da sam stvaran od krvi i meso? I posle godinu vi nastavljate sa iste gluposti, ne zna dokle ću moći ovako. baki pa reko sam da nastavljam po starom, ti si drugar i gotivim te:) nemam pojma, zaboravio sam:) dal pesmin ili tako nesto, ili sam ja istripovo (sto je vrlo moguce sad kad slazem kockice unazad), bilo je na onom topicu za novu godinu, pa je baki preporucio neku kafanu, pa je tu bilo nekih tripova:) Opet nastavljaš, razoćaravaš me. Ja imam neku ideju sinulo mi je posle sezone skijanja, ali necu o tome, da se ne naljuti Baki Napiši slobodno, ja teško ljuti, zaista. Naročito na tebe. alo alo, boli pesmu bash pisha da ima alta koji kuca retardirano Teraj se u ku*rac!!! Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 pa reko sam pesma jer se ne secam, a mrzi me da kopam po topicu. mada, da je to moj alt i ja bih rekao nesto slicno ah-hah-hah aj iskopaj pliz Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 moji altovi su duhoviti. shin kicking <> fun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 brate daki iskopaj sam, znas kolko i ja:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Shovel is what I don't have. I mean brains. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 ja mislim da je topic 'de cete za novu godinu' pa nok jorself aut brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Seća se ja o čemu pričaš, ali to sam rekao sarkanstično. Sad ću ja to da nađe. Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Barabesku evo ja verujem da si ti stvaran lik. Ali ovim nevernicima uzmi dokaži tako što ću ti ja, kao čovek koji veruje u tvoje postojanje, reći nešto da napišeš na papiru. A ti se lepo slikaš sa tim. Mislim da će to potpuno dokazati da si to ti. Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 shin kicking <> fun. but, but.. it has so many layers! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barabesku Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Seća se ja o čemu pričaš, ali to sam rekao sarkanstično. Sad ću ja to da nađe. Evo ga: http://forum.klanrur.rs/index.php?s...t&p=1313318 Ne lupaj. Vratima. Ti si jebeni moron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smeeoo Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 Mars na Zlatibor onda. Thank you Captain Obvious. Your registration has been successful. The administrator wishes to preview all new registered accounts before posting permissions are granted. The administrator has been notified of your registration. Eat a dick. Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 od koga je dosta je! Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 WTF?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 [roflmao] [roflmao] -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 doguracesh najmanje do moderatora Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 27, 2009 Report Share Posted January 27, 2009 :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 charna noc neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted February 1, 2009 Report Share Posted February 1, 2009 brate,neki dzin je iza tebe,pazi :O Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts