dovlagsi Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 ali stvarno, malo je gej :D Stvarno jeste, skroz je gej :) pink dildo :P znao sam da ti je ceca samo maska! facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 Djechache, kad sam bio u tvojim godinama, ja sam ljudima u mojim godinama govorio dobar dan spustenog pogleda...i trcao po vodu kad ozedne na basketu...:))) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 I ja, a onda sam sreo Boleta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 Djechache, kad sam bio u tvojim godinama, ja sam ljudima u mojim godinama govorio dobar dan spustenog pogleda...i trcao po vodu kad ozedne na basketu...:))) Ah, znaci u tom grmu je zeka? :) ocigledno nisi trebao to da radis. :P facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 da,nemojte Pera da vam pokazhe njegov tv! imam isti, samo je crni, nije beli :) sranje je tv i ja se slazem :D 500e ma ajde 500e je nista 500e nije mnogo danas kad je reč o LCD TV-u, a vi krenuli na dovlu ko da je dao 4 soma 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 jedino mi se ne svidja ova kanalica za tv...podseca me na instalacije kablovske po ulazima zgrada, ali kapiram da se nije imalo zivaca i vremena za nesto elegantnije It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 imam isti, samo je crni, nije beli :) 500e nije mnogo danas kad je reč o LCD TV-u, a vi krenuli na dovlu ko da je dao 4 soma aha znaci tvoj lcd je 4 soma :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 Trebao sam smajli da stavim na kraju . PS: 500e super nije mnogo za taj TV kontam da je mega dobar , ali sad problem 500 e:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 a koliko košta tvoj laptop? Ae Dino, ne lupaj keve ti 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 uostalom sta ga briga i ako je tv od 500e. Vojvodina placa, a ne on :) It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 kako je vama lepo.. ehh.. kupujete, kupujete i jednom mesecno se cimnete do ns-a, iz gepeka izvadite dzak racuna i BUB pajticu na prag.. ehhh to je zivot Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 Trebao sam smajli da stavim na kraju . PS: 500e super nije mnogo za taj TV kontam da je mega dobar , ali sad problem 500 e:) hahahhahahaha :)))) aj sad daj slike sestre Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 Stvarno jeste, skroz je gej :) znao sam da ti je ceca samo maska! roflmario bu-da-lo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 Reshio sam umesto da u novu udjem kao dvorska budala: » Click to show Spoiler - click again to hide... « Da to ipak bude look zajebanog lika sa vrelog asfalta » Click to show Spoiler - click again to hide... « У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 Brate meni je tolka kosa kad već zarastem i oću da se šišam, mora to na keca skroz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 ^Ma hteo sam ja na nulu kao obichno, al sve neshto tripujem da sam propao mnogo,pa da bi se to shatro istaklo mnogo ako bi obrijao glavu, vidish da tripujem loshe xD У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 Ofarbaj se u radioaktivno zuto sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 Dobar ti je TV Dovla, nek te sluzi u zdravlju i veselju. A vi svi koji komentarisete ko ima koliko para, mozete samo da se postidite. Sta vas bole kurac kolko ko ima para i sta sve kupuje? Muka mi je od vas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 ^word @cabke, sto ne odes kod mikija panjkovica da vidite sta cete za novu ? :P -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 Dobar ti je TV Dovla, nek te sluzi u zdravlju i veselju. A vi svi koji komentarisete ko ima koliko para, mozete samo da se postidite. Sta vas bole kurac kolko ko ima para i sta sve kupuje? Muka mi je od vas. ah taj novogodisnji duh ! stigao je i na rur :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 ^word @cabke, sto ne odes kod mikija panjkovica da vidite sta cete za novu ? :P Nemoj mi te fore, oshishao sam se iz dosade,a ne zato shto je nova godina ;) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 Mikijeva je uvek poslednja! :) -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 (edited) me bought black fajerka, sad sam tek zajeban! edit: wrong topic, zbuniste me s vasim pricama Edited December 27, 2008 by Doolio brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 a koliko košta tvoj laptop? Ae Dino, ne lupaj keve ti Doboro 700 e ali sam ja radio za nejga nije mi mamica dala. Ali u pravu si hajli , ak ose neko razume u LCD TV to si ti . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 27, 2008 Report Share Posted December 27, 2008 Dobar ti je TV Dovla, nek te sluzi u zdravlju i veselju. A vi svi koji komentarisete ko ima koliko para, mozete samo da se postidite. Sta vas bole kurac kolko ko ima para i sta sve kupuje? Muka mi je od vas. Pa ti daj otkaz i nemoj da dolazis vise. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts