Nemanja85 Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 Dakle, bio sam danas u onoj novoj igraonici CYBER SHARK ili samo SHARK... Zamolio bih sve koji se prepoznaju u imenu topica da ne idu tamo jer su ljudi KRAJNJE, i u najmanju ruku, RETARDIRANI. Ne umeju da uplate vreme i krajnje su neljubazni. Nisam aktivan na ovom forumu, ali sam se posle ovog danas zakleo da cu da ih pljujem gde god stignem... Molio bih SVE ex 4gl membere da se suzdrze od komentara ovde xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareBg Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 igraonica sabija, radi garena super moze autoupdate ima vent i ostala sranja, i jos bitnije moze da se hostuje bez problema! Quote kGR: nemam pare DU[OVER&astronOUT]: btw DU[OVER&astronOUT]: sanjao sam urosha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 cek to je ista kao ono u staklencu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 mislim da je ova jedinstvena - das pare a neko drugi igra umesto tebe. al to samo ako se zoves dule ili nemanja inace je ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemanja85 Posted November 28, 2008 Author Report Share Posted November 28, 2008 igraonica sabija, radi garena super moze autoupdate ima vent i ostala sranja, i jos bitnije moze da se hostuje bez problema! Mare veruj mi... Ono sto mi se sinoc desilo ne zelis da ti se desi nikad... Znaci dosao sam dole da igram jebenu dotu i da se malo opustim, ali likovi su uspeli da me iznerviraju do jaja... Dole ne mozes da igras za svoje pare... Uplatish ti, ali neko drugi ce to da potrosi... Ma lol... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyBhoneR Posted November 28, 2008 Report Share Posted November 28, 2008 ala ovaj laze zlo jedno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemanja85 Posted November 28, 2008 Author Report Share Posted November 28, 2008 ala ovaj laze zlo jedno :D Pogledaj mi broj postova ovde... Videces da su jedini... Toliko su me iznervirali da sam dosao da postujem... Nije mi u interesu da lazem... Jel ima potrebe dalje da objasnjavam :) Dakle idite U BILO KOJU DRUGU IGRAONICU OSIM U TU. Kad god vidite ajkulu, vi samo prodjite.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 brate kako te nije sramota da dodjes na ovaj forum i da postujes takve gluposti?????? sad neko ko svaki dan posecuje forum mora da cita tvoje gnusne lazi i prevare !!!!!!!!!! XXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDD <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeacH Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 btw jel to tako svuda po bg-u 1h=70/80din, ili samo kod vuka? U pozarevcu 5h=200din :P plus ja prolazim jeftinije ^^ Quote Craziness is directly related to having a vagina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Samo kod Vuka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 Pa sta ces u igraonici crni nemanja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coffin Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 (edited) Na medaku pljeska 68 dinara a sat igranja 35. Edited November 29, 2008 by Coffin Quote DAMKE: teli smo malo basket al nemamo loptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 29, 2008 Report Share Posted November 29, 2008 (edited) SVI NA MEDAK!! OLOLOl nego sad ce forum dole da im objasni par stvari, sa onim nocnim od 21 h - 6 h 170 din i ono sranje 6 sati 270 dinara (valjda), ne secam se bas najbolje kako ide 1h u forumu i ostale one njihove "tarife"... u svakom slucaju igraona je po meni bolja od kgb-a, hostujes za strance preko garene bez problema, kompovi rade vrh, mozes da updateujes garenu, ne moras da cimas admine (mada su sad to i u kgbu sredili), atmosfera je vrh, a i ne dolazi puno ljudi... sad to sto je tebi password 123 i neko ti se ulogovao na vreme, to nije njihov problem :) Edited November 29, 2008 by SilentCat Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 mare promeni signu.. blenem vec 5 minuta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 jel si postovao na DCE forumu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paradoks Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 LOL kakva si ti budaletina, jel si to lepo vaspitanje naucio od onih tvojih dce pajsera, mene bi bilo sramota da sam napisao nesto ovako i prepravi acc u nemanja95 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted November 30, 2008 Report Share Posted November 30, 2008 sale nemoj da se svadjamo dodjite na medak pljeska 60 dinara lepinja 30 priloga bez a samo 10 metara iznad mesare igraonica 40 dinara sat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 Dok dodjemo poskupece kako si krenuo sad je vec pljeska 90 a 40 din sat :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 Bio sam preksinoć u Shark igraonici sa društvom, i ne znam šta priča ovaj čovek. Softver za vreme je isti kao u ostalim igraonama, to što ti nisi promenio šifru, je tvoja greška. Jedina zamerka je što su kablovi fiksirani pa ne mogu da pomeram tastaturu gde hoću, i podloge su im obične. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
riO) Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 Igraonica je extra, samo je bzvz sto ne moze vise usera na isto ime da igra! ostalo je bas ok :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damke.RZVE Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 Zubo niko ne sme da te dira , jedan je MEDAK Quote <Dakilence> god of fog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 Igraonica je extra, samo je bzvz sto ne moze vise usera na isto ime da igra! ostalo je bas ok :) stavili su da moze, igramo goca i ja iz sharka :) Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
99Dre Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 Bio sam preksinoć u Shark igraonici sa društvom, i ne znam šta priča ovaj čovek. Softver za vreme je isti kao u ostalim igraonama, to što ti nisi promenio šifru, je tvoja greška. Jedina zamerka je što su kablovi fiksirani pa ne mogu da pomeram tastaturu gde hoću, i podloge su im obične. nisi skapirao o cemu se radi - ortak je uplatio vreme na nemanja198, tacnije zeleo je. riba je uplatila na NEMANJA acc i rekla mu posle da nikako ne moze da prebaci pare(vreme) na nemanja198, sto znaci da je ortak ostao i bez jareta i para XD. sa sifrom to nema veze, niti softverom. btw pljeska jeste 90, ali samo ako je zelis u lepinji. mozes da kupis plastican tanjir i viljusku za po 5 din komad pa ce da kosta 70 din sto je skroz ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemanja85 Posted December 2, 2008 Author Report Share Posted December 2, 2008 nisi skapirao o cemu se radi - ortak je uplatio vreme na nemanja198, tacnije zeleo je. riba je uplatila na NEMANJA acc i rekla mu posle da nikako ne moze da prebaci pare(vreme) na nemanja198, sto znaci da je ortak ostao i bez jareta i para XD. sa sifrom to nema veze, niti softverom. Upravo tako... Nisam jebeni retard da ne umem da promenim sifru i da mi se neko uloguje na account... Dakle, uplatila vreme na POGRESAN USER i niti mi je vratila pare, niti sam dobio to vreme... E josh nesto posto je sve tako bajno i krasno. Na 2 kompa nije bio update WC3(trazio je CD...), i NIJE BILO MOGUCNOSTI DA HOSTUJEM IZ LANA Duletu da skine mapu(koje nije bilo na drugom kompu). E sad, poslednji put kad sam proveravao, U IGRAONICAMA MOZE DA SE IGRA U LANU, ne znam, mozda i greshim... @paradoks: Ne razumem poentu tvog posta... Ne volim da me ljudi prave budalom, a iskren da budem jebe mi se za pare sto sam im dao ako na to mislis... Kakve veze DCE ima sad sa ovime??? Ako ti se ne svidja, nemoj ni da igrash... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
riO) Posted December 2, 2008 Report Share Posted December 2, 2008 Jel ti se zahvalio lik barem :)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts