dvnityCker Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Pernati jastuci mi uopste ne prijaju jer su jako mekani, pa sad gledam da uzmem novi jastuk i dvoumim se izmedju dormeo memosan (memorijska pena) i heljda jastuka.. jel koristi neko ove jastuke? Spavam na stomaku i ponekad na ledjima, i skoro uvek spavam na samom rubu jastuka, a inace imam problema sa vratom .. jel ima neko neka iskustva? Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 http://www.nestorwool.com/sr/ergojastuk.asp Moja preporuka, imam ga vec vise godina, vrat je i mene boleo pre njih, od tad vise ne :) ima i razlicitih velicina itd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 ja isto spavam na rubu ili chak bez jastuka, memorijska pana je ok, al nekako mi to opet previsoko, u pochetku mi je bilo ok, posle je krenuo vrat da me zeza, shto se tiche ovih ergonomskih, opet to treba probati meni su neki ok neke su previshe plitki, u sushtini dushek je keva:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 (edited) ako je heljda jastuk onaj sa nekim ljuspama onda uzmi to. memorijska pena je bash nezgodna za nameshtanje dok taj od ljuspica mozhesh da namestish kako ocesh. preskochite penale :) Edited November 23, 2008 by darko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 Uvek se setim kako je matori 90'ih pravio custom made "ergojastuk" od neke pene-sundjera jebem li ga, od puno tankih slojeva toga koje je spojio tigar i oho lepkom. Kako je brzo zaspao prvo vece, ihaj :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 ja koristim jastuk od heljde kod koga mi se svidja, pored relativne tvrdoce (ja ne pravim probleme oko jastuka, ali volim da je malo tvrdji) sto je uvek hladan. Kod istog mi se ne svidja, ovo ce neke mozda nasmejati, sto je buchan...kada god pomerim glavu on susti kao da sam prosuo dzak kuglagera... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 naravno ovo je i dalje najbolji jastuk (ja ne pravim probleme ali volim da je malo tvrdji) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 prestani da radiš za neprijatelja i odmah ćeš spavati bolje :)))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 23, 2008 Author Report Share Posted November 23, 2008 :)) od istog mi se ne svidja, ovo ce neke mozda nasmejati, sto je buchan ovo sam citao da se ljudima ne svidja.. jel te probudi kad se okrenes nocu? Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 ne, ja sam prespavao svadbu u susednom stanu, tako kada zaspem nemam problema...ali ako nisam toliko umoran i vrckam se u krevetu dok ne zaspem, iritira Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 ne slushajte igija on mozhe da spava i stojetji! i ja se dugo vetj razmishljam da uzmem neki krshteniji jastuk, jer se ovi obichni sjebu posle 2-3mes pa onda stalno moram da menjam izmedju jednog i dva i izvodim neke kerefeke. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 prestani da radiš za neprijatelja i odmah ćeš spavati bolje :)))))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 ja imam neki jebem li ga keva mi kupila jastuk sabija i primetim razliku ujutru kad ustanem ne boli me vrat nisam toliko nervozan bas se naspavam Quote NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 ne spavam kao normalan covek, tako da na cemu god spavao, probudim se kao da me je neko jebao celu noc Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 pored toga sto je ovo totalno gej tema .. ja imam te neke zajebane jastuke sa vunom i stvarno su super ostaje hladan ne upija vlagu itd spavao sam i na tom od heljde i bio mi je kul i nije mi smetalo to sto se cuje al nisam mogao da prestanem da gnjecim te ljuspice u njemu:) Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 ja nisam normalno spavao bez jebanja u vratu deset godina sigurno, a onda sam odustao:). ali ono sto mogu da ti kazem je vrlo zdravorazumski u sustini, ako spavas na stomaku/ledjima, onda nemoj nikako da uzimas te sundjer/pena/kurac fazone posto su previsoki kako god okrenes. mislim, ako ne spavas na strani, kontam da je bolje da brines o duseku nego o jastuku. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 ja nisam normalno spavao bez jebanja deset godina sigurno, a onda sam odustao :O Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 samo sto te onda moze boleti kicma :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 koje je spojio tigar i oho lepkom. Kako je brzo zaspao prvo vece, ihaj :) Dok se lepak nije osušio i prestao da isparava :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 dobro jutro kapetane! :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 hahaaha :D:D:D bolje bi ti bilo da spavas sa strane jer je to prirodniji polozaj samim tim i zdrav :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted November 24, 2008 Author Report Share Posted November 24, 2008 hahaaha :D:D:D bolje bi ti bilo da spavas sa strane jer je to prirodniji polozaj samim tim i zdrav :D utrne ruka kad spavas na strani Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 Takođe gnječiš rebra i kriviš ramena, a ne verujem ni da je dobro za srce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 a i pisha ti se smanjuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 koliko ja znam, najzdravije je spavati u 'fetus' polozaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts