nikita_ Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 :( sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 :((( sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 turn that frown upside down! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 turn that frown upside down! :D ))): sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 ja ono zavrsio i uzeo 5 tuborg lemon i pijem pijem i ono dupli smirnof red bul dva tri,i pijem tu ovo ono zalepim after shok na dlan i bacakam se kad ono ludnica kovin,pa havaraija i jebote ne znam sta cu sa sobom,a svi u glas,i ja tu smiri,i onda u drugi has,tmao cevapi i onda bleja i pesma,i na kraju volendam roda me podesete i ja se tu smorim i onda udri tuci i na rkaju evo me kuci ladim jaja [ a jel bilo GIVE IT AWAY GIVE IT AWAY GIVE IT AWAY NOW ??! \o/ Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 Ih sto ne volim posne slave :> Ocekivao serious zakidanje pecenje+ruska kombo i slicno kada ono ... riba i jos neke posne zezancije :(((( Sada se spremam na drugu da idem ali znam da vise necu ulagati nade jer znam da nece biti mog fav komboa (a i verovatno omiljenog medju ostalim rurovcima xD ) Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 Ali ali ali prebranac!!!!11 :D Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 Majkemi, koja je poenta slava u vreme posta? To je potpuno kontradiktorno. Sto pedeset posnih jela od kojih se oždereš a kao "postiš". Kao da guraš ženi penis u sve rupe osim pičke i kažeš, eto suzdržavali smo se od seksa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 \o/ don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 Koji komentari jbt :) Kao da nemate 'leba da jedete pa je glavna fora otici na slavu i najesti se. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 Slava je juche bila posna zato sto pada u petak a ne zato sto je vreme posta. Sveti Mrata koji je u ponedeljak je poslednja mrsna slava u godini pred Bozicni post. A domacini razlicito slave slave koje padnu u posni dan. Na primer kod nas se samo posno "podigne" slava, tj. samo se za rucak jede posno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 mene niko nije obavestio da mi je juche slava bila posna....fala bogu pa sam jeo rolovanu piletinu umesto rolovanih cevapa. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 Omg otisao bi u pakao! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 sa kakvim se ljudima druzim, tamo bi bila cela ekipa... in other news - pa gde je taj sneg!!! It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 de si rure, sto godina.. zakasnila sam s kupovinom karte za expo, pa ne znam gde cu veceras. :/ For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 (edited) Mozda sam mogao da te ubacim za dz da si me ranije pitala :) Edited November 22, 2008 by kreator_ Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 :( For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 :((((((((((((((((((((((((((((((( sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 Što ne ideš u bioskop ili pozorište? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 Jedan od smorenijih dana u godini, iz jebene sobe nisam izasao, tacnije iz stolice nisam ustao ... There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 Mozda sam mogao da ti ubacim za dz da si me ranije pitala :) ali jebeno jedno slovo sry drugari morao sam :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 nikad nije kasno :O -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 hahahahahahahahah :D mladi narastaji uce :D bice od vas nesto :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted November 22, 2008 Report Share Posted November 22, 2008 Ajoj veceras je Snap jebote Necu da idem, previshe dizel shabanijade ce biti tamo, no thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts