Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Da ne kvarim ":O" topic, ovde da napomen da je najbolji ikada [roflmao]

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

bio na sljaci, dosla nam ministarka telekomunikacija, jabba huttova sestra je toliko neupucena u TELEKOMUNIKACIJE da mi je doslo da posle njenog treceg pitanja odem iza ogromnog cisco plazma panela i gurnem prst u port za trofazno napajanje i svecano spalim sebe, opremu i sve prisutne u sobi za telepresence.

Edited by fatboy

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

posle 2 dana se dokopah kompa , vratih se sa fruske gore i jos uvek me bole noge od pentranja , ali sam se barem odmorio za medalju \o/

gledam malo TV i pokusavam da se odlucim da li da nasatim da spavam ili koznastavise

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

@fatboy: Jel vam stvarno za novog sefa upravnog odbora dolazi Danica?

Jok, navodno je trebala ali umesto nje je uleteo neki mladji lik isto iz SPO-a. Btw, te pozicije

su apsolutno nebitne (osim sto osobi obezbedjuju veeliku platu bez ikakvog rada) jer svu moc

u rukama ovde u telekomu drzi generalni disha, i on je Tadicev covek...

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

bio na sljaci, dosla nam ministarka telekomunikacija, jabba huttova sestra je toliko neupucena u TELEKOMUNIKACIJE da mi je doslo da posle njenog treceg pitanja odem iza ogromnog cisco plazma panela i gurnem prst u port za trofazno napajanje i svecano spalim sebe, opremu i sve prisutne u sobi za telepresence.

kakvo cool samoubistvo [:D]

doneo bi ti mozda i cvece! :)

Edited by Coll

sex, drugs and bio food!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...