Jump to content

pričajte


Guest

Recommended Posts

ceo dan u cimu, a sad josh ima da se radi :|

poceo sam zdravo da se hranim, mada se nikada necu odreci mlevenog mesa

jao jao, pa mislim ovo je normalna ishrana, zdravo bi bila vetj neko izdrkavanje makrobiotika, veganizam i sl.

shta do sada si jeo samo pljeke i burek pa je kao ovo zdravo :))

to je ruska salata bez majoneza...:(((

ili bolje reci, bez sustine...:((((

pa malo je suvishe hevi tunjevina i majonez, za ovo vishe ide neki mileram, pavlaka.

nikada od tebe nece biti svetskog coveka, pa kako ti jedesh ribu-sa svinjskom masti...ako vec necemo da pricamo o ukusu, onda je neosporno da je maslinovo ulje zdravije od suncokretovog

ne mozhe sve da se spremi na maslinovom, generalno maslinovo je vishe za slate. za pechenje uglavnom ne valja da se koristi maslinovo jer mnogo oksidishe (ili shta vetj) kad se przhi, a i teshko postizhe temperaturu. za pechenje/przhenje je najbolje kikiriki ulje.

Pa nisi bio tu kad smo vrshili podelu ...

svinjska mast - pro srbenda

suncokretovo ulje - ni tamo ni vamo

maslinovo ulje - gej zapadnjacki liberal

tad nastade ona podela srbija na ulju i srbija na masti ...

hahaha kako si proshirio teoriju, sa uljem i maslinovim .. da ne pricham o ovome gej liberal :D

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

dokle bre vise, dvaes osmi dan slave :D

ista prica svaki ponedeljak, kad god treba da ucim za pripreme, burazerov mali ne zatvara jebenu gubicu, place otkad sam dosao sa posla...malo sam odremao, konacno je prestao.

danas sam se jos jednom podsetio gde zivim, i kakav je odnos prema radu, koji mi totalno ide na kurac. otisao sam posle sljake kod frizera, i sacekao me je prazan frizerski salon. posle 10 minuta cekanja, i citanja novina (u kojima sam procitao da su se juce u mojoj ulici desile tri saobracajke), pojavljuje se lik koji me zamoli da sacekam 10(!) minuta. ja sacekam 15, i posto se nije pojavio - odem. sa namerom da se vise ne pojavim tamo. inace, kod lika se sisham skoro 10 godina, i inace, bio je u jebenoj kladionici preko puta. moron.

Edited by krmkozoid

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

swatko

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

  ▲

▲ ▲

Link to comment
Share on other sites

Da ne kvarim ":O" topic, ovde da napomen da je najbolji ikada [roflmao]

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Link to comment
Share on other sites

bio na sljaci, dosla nam ministarka telekomunikacija, jabba huttova sestra je toliko neupucena u TELEKOMUNIKACIJE da mi je doslo da posle njenog treceg pitanja odem iza ogromnog cisco plazma panela i gurnem prst u port za trofazno napajanje i svecano spalim sebe, opremu i sve prisutne u sobi za telepresence.

Edited by fatboy

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...