Jump to content

Kako vam se svidja Wotlk?


Paja

Recommended Posts

Za sada sam stekao uglavnom pozitivno misljenje o ekspanziji. Questova ima mnogo. Ima mnogo duhovitih. Ima mnogo dugackih, sa flashbackovima na lore samog wow sveta. Nisam jos dosao do toga da raidujem (da, slow lvler, tek lvl 73 i kusur), bio u svega 2 instance (Nexus koji mi se dopada ambijetalno i graficki, i Utgarde keep - ako se tako pise, koji je osvezavajuci sa novim dizajnom, sem toga obe instance imaju interesantne end boss encountere...jesam vec rekao da sam samo u te dve bio? :P).

Jedina zamerka koju bi mogao da stavim je tezina samih questova - prelaki su, ali opet, otisao sam u Northend sa nesto t6 i full epic, pretpostavljam da prve dve zone nisu bas zamisljene da predstavljaju ozbiljniju prepreku epic geared charovima nego vise kao upgrade za sveze izlevelovane likove kojih ce biti sve vise (altomanija i DKovi...). Od itema sam zamenio samo 1 i to trinket koji sam dobio iz questa (umesto spelldmg na equip i spelldmg na use stavio sam spelldmg na equip i haste na use) i to iskljucivo da vidim kako ce se jos vise haste odraziti na rotacije, najverovatnije vracam stari trinket (ne, pisha mi nije sad veca zbog toga nego je ovo poredjenje iz kojeg sam izvukao zakljucak u onoj tamo recenici o tezini).

Tek treba da vidim neke stvari (novi ring of blood npr, mnoge instance i ofc raidove, nove zone...) ali generalni utisak je skroz zadovoljavajuci. Thumbs up

"A te io canto una canzone perche non ho altro..."

Link to comment
Share on other sites

Ovo je prvenstveno za one koje uzivaju u levelovanju, a ne za ove sto se trkaju ko ce prvi da ostane da zivi sa roditeljima do 40te godine.

Koje su vam kritike na racun ekspanzije?

Koje pohvale?

Sta vam je najbolja (pozitivna naravno) promena u odnosu na BC/vanilla?

Ja sam odluchio da netju nolajfovati sa level up-om par dana pre izlaska expa, evo polako levelujem Priesta i DK-a, za sada sam odushevljen, nemam neke vetje zamerke o kojima bih sada pisao. Za sada sam zapanjen The Nexus instancom i generalnim kvalitetom mapa koji su predivno uradjene.

Shto se tiche DKa, totalno mi je zanimljiva klasa za igranje, jedino me malo smara shto u Hellfire Pen. ima jedno 150 DK-ova ali kapiram da tje otprilike 10% sadashnjih DK igracha igrati DK klasu i na lv80, ako uopshte izleveluju do te cifre. :)

Enivej, Blizzard je objasnio sa expom i poshto nishta spec nisam ochekivao josh vishe sam hepi. :)

Link to comment
Share on other sites

niasm igrao od polovine septembra wow, vratio se pre par dana i bio u fazonu da prodam wow na 80om ako me smori sto sam ocekivao...tek cu 67. lvl i toliko mi se promenilo misljenje, ne moguda dockema 80. lvl iskreno :)))

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

  ▲

▲ ▲

Link to comment
Share on other sites

kad je blizzard prvi put objavio da ce biti nova expansija wotlk-a svi su govorili da je govno da ce svi da napuste..nosio sam se mislju da isto to i ja uradim medjutim wotlk je bar mene potpuno iznenadio u pozitivnom smislu..Nisam ocekivao da ce biti ovako dobro.Mislim da je levelovanje mnogo mnogo jednostavnije sada u wotlk a da je bilo frustrirajuce naporno u BC..

Igra je vrh.

Link to comment
Share on other sites

ja odolevam wowu i dalje... ali ako se setite kad smo uleteli u BC svi smo pricali isto OMG mega GLE ITEME gle instance gle kurac palac... da bi posle svi pljuvali po igrici..ocekujem isto da ce biti i sa wotlkom... dodushe wotlk ima vishe stvari koje treba postici tako da ce taj period pljuvanja po istom biti odlozen za kasnije... ali ako sve raid instance budu clearovane toliko brzo koliko su ovo sad pochistili... neminovno je da se desi isto kao i sa tbcom

Link to comment
Share on other sites

Pa jeste ovo je jos jedna expanzija muzara od strane blizzarda.I u pocetku ce biti sve cool sve VAU ali za jedno 2,3 meseca ce se krenuti sa pricama.I ne, nisam ja neki WOW hater samo znam igrao sam ga i igra jeste najkompletnija igra koja se nalazi na trzistu ali problem je sto je stara i sto je grafika kad je cak izasla bila outdated a tek sada.E sad da su gospoda iz blizzarda krenula odma posle uspeha WOWa da prave WOW 2 ili barem da krenu sa pravljenjem novog enginea za WOW.Ne oni su napravili 2 ekspanzije koje kostaju maltene vishe nego sam prvobitni WOW kako bi izmuzle sto se izmusti jos moze .I zato mi je to glupo .Inace DK troll onako ali DK TAuren i Gnome to mi je vec smesno [:D]

Link to comment
Share on other sites

Evo nakon 2 levela da se prijavim ponovo. Sa lakocom sam za jedno vece ocistio preko 70 questova u Dragonblight-u. Uzeo preko 2 miliona expa za jedno vece. Ono sto me najvise raduje je sto sam konacno poceo chain za The Battle For The Undercity! Veceras ga zavrsavam, i prosto ne mogu da docekam, pocupkujem na poslu :P Jebes sve iteme/dungeone/raidove...ovo je nesto sto se mora videti i uraditi! Moar info after event! :)

"A te io canto una canzone perche non ho altro..."

Link to comment
Share on other sites

UK - Kvalitetna instanca, lepo se nastavlja na sve questove koji se tichu pocetka levelovanja u Fjordu

Nexus, super zavrsetak svih questova na Colldari (podzona Tundre, gde su svi questovi za Nexus) Iskreno preporucujem da uradite SVE questove okolo pa tek onda udjete.

Azjol Nerub, veoma dobra instanca, sa mnogo (prvi put) "Da li smemo da skocimo ovde" pa onda padovi a la Maraudon od 100m... u vodu :D Jako kratka doduse instanca, 3 bossa sa veoma malo trasha, i naravno poslednji boss Anubarak iz Frozen Throne-a

Ankhanet, Old Kingdom - Ogromna instanca, izuzetno veliki broj trasha, ali i jako dobra demonstracija "kako je severno Quirai kraljevstvo" izgledalo, poslednja dva, a posebno poslednji boss, jedinstveno igracko uzivanje.

Drektharon Keep - Troll Instanca, i ma koliko iste bile prezvakane i vec vidjene, ipak interesantno, prvenstveno izborom bossova, Troll Zerker, Lich, Devilsaur i Wind Serpent (koji je poslednji boss i opet veoma dobro izdizajniran encounter)

Nisam mogao u Violet Hold pre 75, te cu ga posetiti danas, a odmah zatim Gundrak pa ce biti jos stvarchica.

Generalno po instancama vidim da su se potrudili, uvodni bossovi su interesantni, mada uglavnom sa recikliranim ablitijima koji su vec vidjeni. Ali su se stvarno potrudili, te je svaki poslednji boss u instancama jedinstven po nechemu do tada nevidjenom.

Questovi? Fjord i Tundra uradjeni do kraja, Fjord je super uradjen, Tundra je interesantna ali malo deluje ko da su zaposlili 10 razlicitih dizajnera pa im dali po jedan deo mape da nacrtaju. Veceras Dragonblight

Za hiljadu evra cu sam da naucim da dizajniram ;)

Link to comment
Share on other sites

Lepo, interesantno, vuche choveka na igru. Odushevila me pozadinska muzika. Kvestovi su dobri, ima stvarno extra interesantnih. Overall dobro odradjeno.

Zameram jedino shto levelovanje ide ultra brzo. Dosad sam odradio tundru, fjord, dragonblight i dobar deo grizlija, 78 lvl atm. Kontam dok zavrshim grizli i basin dingujem 80. A restovan sam bio toliko koliko se nahvatalo dok sam spavao. U TBC mi je levelovanje nekako ipak bilo umerenije, ding na 70 je bio na pola netherstorma uz neodradjen shadowmoon. Ovde tje da mi ostane pola kontinenta... Levelovanje = suvishe lako za moj ukus.

... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje...

Link to comment
Share on other sites

Sinoc sam zavrsio attack on the Undercity chain...kralj Stormwinda je stvarno kralj, mnogo nadrkan i zajeban baja. Sam event je maestralno uradjen! GG Blizz za ovo, zaista nisam znao sta me ceka i pored svega procitanog! Bukvalno je epic feeling za sve ljubitelje warcraft lore! Preporucujem svima da ovo nikako ne propuste, mora se videti jer vredi svakog minuta ulozenog u chainove da se dodje do toga. Film sa Bolvarom je takodje fenomenalan. Stvarno su objasnili

"A te io canto una canzone perche non ho altro..."

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...