Hyperian Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 jel moguce da nijedan ally guild nije ocistio nax na magtheridonu i kakav je horde-alliance odnos 99:1 ?? dobro se nisam zajebao tamo da migriram http://www.wowjutsu.com/eu/magtheridon/ indeed Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 haha gde ti zivis. ne postoji ally na magg, svi smo migrirali na emeriss "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 kako ne postoji pa mohi je tamo a on se racuna kao cela ta horda Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 (edited) Drugar ima problem: Nece da udje u wow jer kad udje u interface folder i addons ceo addons folder prazan, aj sto nema onih "sastrane" addona, vec nema ni onih tipa Blizzard_AchievmentUI, Blizzard_BarbershopUI... koje ja imam a on nema? edit: Problem solved :) Edited January 2, 2009 by kreator_ Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 ja sam na magtheridonu takodje, i bas nam je fun. Imam vise stvari u banci nego sto je na celoj AH. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zheggy Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 ja sam na magtheridonu takodje, i bas nam je fun. Imam vise stvari u banci nego sto je na celoj AH. A tebe cu jebati, kukaj bre na msn-u ili IRC-u ako sta treba, stavi se na neutral bez problema ;) Every man dies,not every man really lives... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 chuj ti ovog zheggy-a pa gde moze na maghteridonu u ally nesto da zafali!?!? e bre!? lud!? tamo mohi predvodi alijansu u sveti rat, zivi se u izobilju bre! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 2, 2009 Report Share Posted January 2, 2009 http://armory.wow-europe.com/character-she...cts&n=Killy omfg bbq wtf orc warrior koji se zove killy fucking copycat Link to comment Share on other sites More sharing options...
zver Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 al odma se vidi da je fake killy... ima samo 1130 achiv poena :D So when you fall to the ground, And finally get back to reality, and no one else is around, So tell me how does it feel to be the enemy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 to je killy-ev alt po babinoj liniji NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 A tebe cu jebati, kukaj bre na msn-u ili IRC-u ako sta treba, stavi se na neutral bez problema ;) samo pazi... barcas fura mehano hog-a od kineskih novaca sa neutralne ah :P da bi uspesno "varao" potrebni su ti imba pro skillzor macro-i: /who 1-5 /who strangl /who tanaris /who winters mada cenim da je alijansino trziste na maggiju nezanimljivo cak i kinezima :D da kacim SS kako dobiti stack titansteel barova u 3am za 1 copper sa lvl jedan charom u winterspringu :) to je killy-ev alt po babinoj liniji izlevelovao je profesije kao kilijeva baba??? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 da kacim SS kako dobiti stack titansteel barova u 3am za 1 copper sa lvl jedan charom u winterspringu :) prosto se u meni probudila pohlepa kada sam ovo procitao INFO ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 Kojih sve retarda ima to je neverovatno. DK moj lvl me gankuje u Dragonblightu, dotrcim ja do corpsa i vidim on campuje, ja reko "evo ti k***c" i ne resujem se, ctrl+esc, pogledam sta imam na jednom forumu, na drugom forumu, na trecem forumu, na fejsu, vratim se posle nekog vremena, on i dalje bleji, trckara oko lesa ololol... xD Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bestwowaccounts.com Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 imash fejsbuk!!? jel tebe adduju zhene? mene nece :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
marlena Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 i mene :( NEMA JAKO I NEMA U GLAVU! [19:12:21] [W From] [80:Primevilka]: ja to zato shto te volim <3 Pa ne znam,pola shljive,njivik i bashtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xzor Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 Jedino sto mi je zanimljivo u ovjo retardiranoj igrici sad je JC profesija, juce i danas sam zaradio 200g stojeci u mestu i kliktajuci na create. Ova arena je sranje, gledam DKovi sa valor i ostalo epic/blue sabijaju arenu a neznaju da spelluju "arena" pravilno. Jebeno niko nece da igra sa warriorom sem retarda koj nisu nikad usli u arenu i ne znaju sta je i cemu sluzi resi. Usao sam u neki glupi pve guild samo da uzmem neko oruzije i kad sam video onaj guild chat kako popuje sranja glava me je zabolela vishe nego kad me je gm podestio kako ide dkp sistem. I don't know who pegi is, but i'm glad she's 18. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 Ahh konacno :D Kasnim malo :) Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drndara Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 DK moj lvl me gankuje u Dragonblightu, dotrcim ja do corpsa i vidim on campuje, Ne volim gej elfove. Oni su mi bili omiljeni za kampovanje. Dan danas imam spisak likova koje sam kad-tad nasao na serveru i kampovao za osvetu sto su mi genkovali altove ;] There is nothing either good or bad, thinking make it so. Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 Ahh konacno :D Kasnim malo :) wtf nab gde ti je aquatic form? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovac Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 Jedino sto mi je zanimljivo u ovjo retardiranoj igrici sad je JC profesija, juce i danas sam zaradio 200g stojeci u mestu i kliktajuci na create. Ova arena je sranje, gledam DKovi sa valor i ostalo epic/blue sabijaju arenu a neznaju da spelluju "arena" pravilno. Jebeno niko nece da igra sa warriorom sem retarda koj nisu nikad usli u arenu i ne znaju sta je i cemu sluzi resi. Usao sam u neki glupi pve guild samo da uzmem neko oruzije i kad sam video onaj guild chat kako popuje sranja glava me je zabolela vishe nego kad me je gm podestio kako ide dkp sistem. Samo 200g ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 rofl, lik nema aqua form =D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzonika Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 (edited) tezak je quest , hehe Edited January 3, 2009 by Dzonika Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 Nije, taj sam čak i ja odradio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 3, 2009 Report Share Posted January 3, 2009 A jbg, na pocetku sam ga preskocio a nisam ni znao da je za taj form, a posle nikako da odem da uradim :/ Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted January 4, 2009 Report Share Posted January 4, 2009 wtf kako lvl 15 mining skill 450? Kako je to uopste moguce. Zar nema neki min lvl za max skill profesije? http://www.wowarmory.com/character-sheet.x...amp;n=Healthbar "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts