Jump to content

WoW Pricajte

Paja

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ej mnogo trula fora u onoj novoj areni kad se liftom dizes gore. kajtuju mi peta do onog stuba sto se dize i tu ga bug drzi do kraja mecha, ne postoji nista sto ja mogu da uradim da bi se on pomerio sa mesta. i naravno likovi koji znaju za to abjuzuju svaki put, tri puta sam popusio zbog toga mater im na kolac nabijem

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

ej mnogo trula fora u onoj novoj areni kad se liftom dizes gore. kajtuju mi peta do onog stuba sto se dize i tu ga bug drzi do kraja mecha, ne postoji nista sto ja mogu da uradim da bi se on pomerio sa mesta. i naravno likovi koji znaju za to abjuzuju svaki put, tri puta sam popusio zbog toga mater im na kolac nabijem

Sine, udri Call Pet iako je je prisutan, i stvorice se kod tebe. x)

Ja to radim kad mi se pet zabaguje kod Thaddiusa, tj kad padne dole, u kiselinu. x)

ako igras u timu koji ima huntera dok ne dodjes na pola puta do tog pilara vec si mrtav :D

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

omg storme 1vi put da te vidim u bgu, upravo smo vas dobili u ab :). pozdravlja te neverhood/kain kaze ako ga se secas sa AQa

Edited by Dulac

Furthermore, once players can survive for a few seconds, it tends to force everyone to worry about defenses once again. Will resilience make enough of a difference? That is something we are discussing right now

I'd hug you but I can't do that while strangulated.

using a snare breaker and a purple costume doesn't prevent dps btw.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...