Dimke Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Nego da skratim pricu ajde ko je iz Smedereva neka mi se javi na pm posto stvar nije za javnost... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Ovo se može razviti u topic godine ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted November 10, 2008 Author Report Share Posted November 10, 2008 Ne moze stvar je jasna... lik mi je duzan pare a necu sad ovde da ispisujem ko sta kako gde... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 realno, izotvaraj mu lobanju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 o koliko nishtica prichamo ? Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 pesma jebote daj promeni avatar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 DULE VRATI COVEKU KESH!!1~ ili josh bolje, donesi da ga propijemo:) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 ako je stvar ozbiljna, ja znam neke ljude koji ti mogu pomoci iz smedereva... Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 ako je stvar ozbiljna, ja znam neke ljude koji ti mogu pomoci iz smedereva... Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 ja za odredjenu sumu mogu da napravim novog charactera u vrcu i levelujem dok ne budem bio dovoljno jak da gankujem ljude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 O kojoj cifri govorimo? Ako su neke male pare onda je smesno, ako su sredjnje onda verbalno a ako su velike onda fizicki, plus bonus ako se pravi majmun u javnosti tipa "Ha,ha zajebao sam ga za toliko i toliko". Hoces rezim zastrasivanja, jel ima ljubimca nekog ? Jel se boji neceg konkretnog, visine ili paukova, mozda zmija? Jel mu neko od familije drag a lako dostupan ili jos bolje, voljan da pomogne ili bar neko koga mozemo "urazumiti" da pomogne? Ne mozes bre samo da se deres "Pomagaj, pomagaj!!!" ima sve svoj red. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 BILO! http://forum.klanrur.rs/index.php?s...=51900&st=0 Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 (edited) decku treba pomoc, aj sigurno znate jos nekog, pa da skupimo snage da pomognemo momku, jbt, svi rurovci su braca valjda!? @satan glup si Edited November 10, 2008 by ste Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Ako ne slozi neku dobru pricu i zabavi raju u isto vreme, nista od pomoci. Svi platili kartu a od predstave nista, ajde malo to zivlje bre. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 promeni imena I nazive ulica :P Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted November 10, 2008 Author Report Share Posted November 10, 2008 Ok vidim da je ljudima do zabave a da nekome pomognu koga zabole za to... lik mi je duzan 400ak eura fora je sto kao radi u makedoniji i nije nikad kuci a zena i dete i familija su u smederevu e sad ja bi da dodjem nekako do njih samo da ih kontaktiram da vidim sta se desava i da vidim na koju adresu da mu sevnem tuzbu jel imam sve crno na belo... BILO! http://forum.klanrur.rs/index.php?s...=51900&st=0 Ti si retos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 KAD SMO VEC TU, MENI SHULE DUGUJE PARE, KO ZNA NEKOGA IZ VRSCA!?1/ paore ajde vise na tu klopu da me ne prozivas :D Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Ti si, nasuprot tome, veliki car sto pomoc za takvu 'akciju' trazis na ruru :) I sence DA LEX in you! Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 lex guzi vitju ? ako ako Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 netjemo da slomimu lexu srce, mnogo bi bilo Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted November 10, 2008 Author Report Share Posted November 10, 2008 Uuuuuuuuuuf kako se izkomplikuje situacija za tako nesto jednostavno... ja za sebe ne tvrdim ni da sam car ni bolid nego retos u momentu kad sam pristao da bilo sta imam sa likom koji mi je duzan pare a mene porediti sa nekim ko vozi bmw sa zatamnjenim staklima i poziva se na DB nema veze sa zivotom... I posto mi se ne cima tek tako do Smedereva mislio sam kad vec neko zivi tamo mozda mu je komsija ili zna nekog ko njega zna itd. pa samo da znam jel tu ili je zazdio u inostrasntvo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Mora da te je zakinuo za milion maraka kada mislis da je zapalio u inostranstvo da ga ti ne bi nasao. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 takvi su obicno duzni na sto strana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted November 10, 2008 Author Report Share Posted November 10, 2008 Ne mislim da je zapalio zato sto je meni duzan nego zato sto ja nemam nikakvo uverenje da je u zemlji a i sto covek kaze duzan je na sto strana vrlo verovatno... nego ima li ko iz Smedereva a da je voljan da se malo raspita sta gde kako... ostalima ova tema kao i sve druge sluze za zabavu a bas me zanima kako bi im bilo da su vec neko duze vreme kratki 400e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts