dzontra.volta Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 treba da bude i vise, da se iskoreni alkoholizam kod kretenaste dece. ako vlast ne moze da zabrani, cene mogu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 vudu: imas poentu, vidis. al opet, treba mi frizder u avtu! daki: a to sto onda mi matori najebavamo? moze to tvoje, ali samo za decu, a matorima da pojeftini! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 (edited) pa taj rad sam i mislio! -posto pivo? -kolko imas godina mali! -sssssesnaest ciko! -a-ha, 16 godina, ampula 400 din. .... -edesi torima, daj ampulu -desi dule, evo stize jedna 'ladna. -izvoli 100 kinti. -kusur? -ma zadrzi! xD Edited November 8, 2008 by daki_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 sva sreca pa ovi od 16 nemaju para :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 ali se od ampule od 2 lije ne mogu opiti... XD a nije da imaju da kupuju 5 kad je jedna 400 xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 ma bio je dobar ovo grad za zezanje ali ranije SAD SE SVE ZATVARA RANO a i kapiram da i ako krene ovde brda turista i sve opet radi dugo itd. ovi ce da se pomame i skochice cene svuda tako da cemo opet mi deblji kraj izvuci ma imas i sada mesta za turiste i mesta za nas... niko od vas nejde svako vece u skadarliju ili rakija bar da se opija... retko ko od nas ima para za strahinjica bana, to su mesta za turiste. Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 Ima Bole. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 spanci nas dosta gotive :) shpanci su svi odreda retardirani. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 ^koliko si ih to upoznao pa mozes tako da tvrdis :p ja sam upoznao 2 spanca na moru, do jaja likovi, mrzim britance Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 ^koliko si ih to upoznao pa mozes tako da tvrdis :p ja sam upoznao 2 britanca na moru, do jaja likovi, mrzim strumpfove Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Bogami ako su svi ko u onoj seriji "Seranovi", onda su gori od Cigana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 (edited) pa da, ali smo i mi gori od cigana, tako da je sve okej:) bliskost mentaliteta > gotivnost edit: pre nego sto se javi ivan da me nabada sto generalizujem, da kazem da pod 'gori od cigana' mislim na hiperbolisani model, tj formu ponasanja, a ne na kvalitet istog. tipa ja cu da se derem i podrigujem sa jelenkom u ruci, isto ko taj spanac. Edited November 9, 2008 by Doolio Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 ili englez ili svedjanin dok se ne zaposli :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 imas pojentu, ali su mi ipak oni nesto mnogo urbani i lice mi na one prsnute bogate tinejdzere iz filmova sto onda uzmu neki viski i odvale se do ispiranja, nema duse tu:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Nema duše ni kod Španaca, samo se deru u glas i izigravaju neku temperamentnost, a u stvari su plitki ko kurac i samo gledaju da se krešu međusobno. Jebo takvu zemlju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 (edited) dobro, onda cemo morati da se druzimo sa narodima koji imaju merak, sevdah, dert i slicno u recniku:) eh, pa i englezi imaju splin, nista, ne valja mi podela:) Edited November 9, 2008 by Doolio Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Vudu, preti ti ozbiljna opasnost da postanes ogorceni smrdoje :( Otkud jebote ti znas kakvi su spanci?? Kolko si dugo ziveo tamo?? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Gledao sam na teveu seriju koja bi trebalo da dočarava njihov svakodnevni život. A i bio je komšija u Španiji letos, kaže da su vrh, al znajući ga, to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Ah ok onda, serije su pravi izvor preciznih informacija! odo da vidim gde je ambasada venecuele, ribe su vrh, svi imaju do jaja kola i uvek se uzmu na kraju.11!!1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 (edited) Ja sam se najbolje proveo u Spaniji kada sam bio,super je tamo... Ali realno vise zavisi sa kim si nego gde si...osim ako si u Italiji(smor zivi,bar tamo gde sam ja bio...) Edited November 9, 2008 by Atelas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Nema duše ni kod Španaca, samo se deru u glas i izigravaju neku temperamentnost, a u stvari su plitki ko kurac i samo gledaju da se krešu međusobno. Jebo takvu zemlju. what he said. upoznao sam dosta shpanaca, da. Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 odo da vidim gde je ambasada venecuele, ribe su vrh, svi imaju do jaja kola i uvek se uzmu na kraju.11!!1 ahaha, to je to:))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Ah ok onda, serije su pravi izvor preciznih informacija! odo da vidim gde je ambasada venecuele, ribe su vrh, svi imaju do jaja kola i uvek se uzmu na kraju.11!!1 Pa kako nisu,evo pogledaj samo porodichno blago i bolji zivot :))))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 edit: pre nego sto se javi ivan da me nabada sto generalizujem Nema duše ni kod Španaca, samo se deru u glas i izigravaju neku temperamentnost, a u stvari su plitki ko kurac i samo gledaju da se krešu međusobno. Jebo takvu zemlju. Gledao sam na teveu seriju koja bi trebalo da dočarava njihov svakodnevni život. A i bio je komšija u Španiji letos, kaže da su vrh, al znajući ga, to je to. ahahahah, vudi svetski putnik! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Ah ok onda, serije su pravi izvor preciznih informacija! odo da vidim gde je ambasada venecuele, ribe su vrh, svi imaju do jaja kola i uvek se uzmu na kraju.11!!1 [roflmao] [roflmao] Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts