Jump to content

InhaleWind

Level 1
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About InhaleWind

  • Birthday 10/20/1983

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

1,121 profile views
  1. Nisi daleko od istine, ali isto tako nisam mislio na taj rimejk, niti mi nešto što bi moglo tek da se napravi izgleda tako vizuelno zamišljeno. 3D modeliranje ide mnogo dalje od toga, Mario bi mogao da izgleda realno kao debeli vodoinstalater koji mi je dolazio prošle godine kada mi je pukla cev u kupatilu. :)
  2. Više se isplati pljunuti pare, koje za to vreme igranja mogu višestruko da se naprave radom. Ispašće vam oči ljudi. :)
  3. Sjajan tenk, imao sam partiju sa 8 ubistava u njemu, lepo buši, dobar reload, zabavan za igru skroz.
  4. Mislite da kad-tad neće uraditi rimejk legende? Na šta bi to ličilo sada...
  5. Uskoro će morati da ubace bar još jedan server jer se poslednjih dana često dešava da se čeka na ulazak, bilo da je EU1 ili EU2. @Zwerko, ja mislim da neki Poljak sedi tamo i pritiska dugmiće da nas zeza, jer ne znam šta je tom algoritmu da baca u 10 uzastopnih partija sa win-chance oko 35% :)
  6. Šta bi moglo da tera World of Tanks na low detaljima, a da nije skupo? Znam da nema kvaliteta bez dobre cene, ali neka konfiguracija mora biti. Ne može čovek na poslu da se igra kako treba. :D
  7. Po tom pitanju su torenti pusti, svi templejtsi koji postoje su previše zastareli, a sad se sve živo bazira na wordpress-u i joomla, itd. I novi templejtsi koji su besplatni za skidanje su prekomplikovani za ručno rekodiranje.
×
×
  • Create New...