Guest Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 (Nissan) Infinity FX45 Cena: 38k eura (bez carine i poreza) Premium Pack: 2k eura (obavezno) » Click to show Spoiler - click again to hide... « Power sliding tinted glass sunroof with one-touch open/close, tilt feature and sliding sunshade Bose Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Da, verovatno ste primetili ovaj dzip u gradu, i valjda su svi narandzasti (sa primesama braon?) sem jednog ili dva - i svi su FX35, koji je kud i kamo slabiji ali dosta jeftiniji (valjda za 10000eu) Otkad sam ja primecivao Infiniteh po gradu, verovatno drugi nisu znali ni da postoji... a, ja sam baja :) Nisu svi FX35, niti su svi naravno narandzasti, sada ih bas ima solidan broj. Ostavivsi sve druge price po strani, jer smo o Infinitehu vec pricali svojevremeno, gde je bre ovo dzip covece? :) Mozda se tako vodi u nekim podelama, al' nisam siguran da moze da se parkira na malo veci trotoar ;) Zna se sta je dzip. Al' da je lepuskast, jeste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 ja sam vido ovakva isti crni kod viktoria stejshina kad sam isho na kafu :) inache 21 blok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 ma nissan forever :) ja jos furam moj sunny slx 1.6 ;) (kupljen '97 presao 350k) ali zato sledece godine....ahhhhh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 (edited) fx35 vozi i glumac Koja ima ih vise od godinu dana kod nas ima ih kolko oces ima ih u skoro svim bojama Edited November 3, 2005 by phantomq Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 u ovako nesto sednes, i vise nikad ne ustanes :( Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 da mnogo lep auto, recimo da je to pseudo terenac jedno extra fensi i jedno extra prelepo vozilo. sami vrh! ko to poseduje skidam mu kapu za ukus! svak caast Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Ne znam zashto uvek kad vidim zadnji deo infinity-a kada brzo prodje pomislim na BMW-ov dzip. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 lep auto ali ne kapiram poentu ovih kvazi terenaca koji u zivotu nece videti blato niti ici brze od 120 jer nece nikada izaci iz "kruga dvojke". Kada bih imao ovoliko para pre bih kupio npr bmw m5 ili maserati kvatroporte Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 (edited) Otkad sam ja primecivao Infiniteh po gradu, verovatno drugi nisu znali ni da postoji... a, ja sam baja :) Nisu svi FX35, niti su svi naravno narandzasti, sada ih bas ima solidan broj. Ostavivsi sve druge price po strani, jer smo o Infinitehu vec pricali svojevremeno, gde je bre ovo dzip covece? :) Mozda se tako vodi u nekim podelama, al' nisam siguran da moze da se parkira na malo veci trotoar ;) Zna se sta je dzip. Al' da je lepuskast, jeste. ← Neznam, ja u gradu josh nisam video FX45...i moram priznati da ih sad ima vishe - al opet i dalje se svodi na neki 10etak/20etak bar po mojoj proceni i idalje dominira narandzast...tipa 80%...bar kolko sam ja zapazio. Meni je zapao za oko chim sam ga video (pricham o ovom iz 2005-e, ovaj iz 2004te mi se nesvidja bas), samo shto sam imao teshkih problema da navatam marku. Znak iz daljine uzasno podseca na Nissan i Daevu ali nije ni jedan ni drugi. Najgore je shto posle, kad se pojavilo malo vishe, priupitam ja jednog lika kao koja je to marka -> on meni mrtav ladan "Nissan". I ja trazim i trazim i trazim i kurac...da bi na kraju reko "a da ja mozda trazim samo FX35" i tu nadjoh tehnichke specifikacije i sve detalje kao i chinjenicu da se firma zove Infinity tj Infiniti. Ovaj SUV - kako bi ga tachno (valjda) zvali, mada vetjina dzipova je sad takve konstrukcije - pravi true dzipovi su davno zamrl, sem par predstavnika (bar po meni)...skontah da mi je konstrukcija rechi raspad tako kretjem ispochetka: Ovaj SUV je stvarno mamojebachki...posedovao bih ga samo tako, samo jedan pri posedova pre - Lincoln-a, to je stvarno stoka - cenim da zajebao H2 po masivnosti... Inache ja sam ga valjda konstantovao tipa pre 6 meseci or so..., kad je valjda bio chak skuplji - tipa 40k eura je bio FX35 bez dodatnih paketa... edit: @iguana, teshko cesh m5 - kolko se ja secam on je 80k eura...sad proveravam -> 87k eu pez PDVa -> 103.5k eura sa PDV...necesh mi reci da je bolje puci 103.5k eura na M5 nego 40k na FX45? Edited November 3, 2005 by Lord[SKG] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 nikada ne bih vozio SUV, a ako bi mi trebala kombinacija prohodnosti i luksuza, postoji samo jedan odgovor: range rover.. inače, infiniti je nisanov luksuzni brend, al to malo ko zna.. fx35 se kod nas zove "nisan infiniti", ali šta očekivati od ćelavca za koga je golf guzonja bio vrhunac auto industrije dok nije smotao par tendera.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 @Ivan: Znam, zato i stavih pod navodnike "nepoznate" firme...i to shto prichash je najstrashnije...totalna istina za tog celavca koji predstavlja veliki procenat srbije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 hahaha ovaj džip mi je zapao za oči kad ga je ortak jurio po trgu da vidi kako se zove....tek smo saznali posle par meseci :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 nikada ne bih vozio SUV, a ako bi mi trebala kombinacija prohodnosti i luksuza, postoji samo jedan odgovor: range rover.. inače, infiniti je nisanov luksuzni brend, al to malo ko zna.. fx35 se kod nas zove "nisan infiniti", ali Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 off topic: btw jel ste videli novi opelov džip.......zlo.....antara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Da se ne lazemo, ni Murano nije losh... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 (edited) Ja sem ovoga o Lincoln Navigator-u nemam shta da kazem, i chini mi se da se shece samo jedan ili mozda 2 u celom BG-u... Cena 47000eu Engine: 5.4L SOHC 3-Valve V-8 Horsepower: 300 Torque: 365 lb.-ft. @ 3,750 rpm Seats: 7 Standard A Max Brzinu su u fazonu "Dovoljna" Prerachunate vrednosti (Inch->CM) » Click to show Spoiler - click again to hide... « 118.8 - 301.7cm 207.5 - 527.0cm 77.8 - 197.6cm 80.2 - 203.7cm Edited November 3, 2005 by Lord[SKG] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 nikad ne bih vozio kola skuplja od 25k u srbiji... od toga se umire Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Meni je kad polozim obecan Audi 80. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 stvarno bi mogli otvoriti topic....u fazonu šta voze ljudi na forumu....njihovi ljubimci.... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srki Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Meni je kad polozim obecan Audi 80. ← Meni su obecali bicikl :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 Zaboravio sam da dovrshim misao sa sta mi sve nisu obecali... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 meni moj kadet dosta...v____v Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 range rover je kao da vozis kocku ili jos bolje zamrzivac na tockovima. svidja mi se i onaj rexton mada ga proizvodi firma ssangyong, ffs... ← da parafraziram samog sebe, zabrinuo bih se da nam se sviđaju ista kola.. ovo drugo ti je preobučena mečka m, eto preporuke za golf-ekipu ,Nov 3 2005, 22:33]Engine: 5.4L SOHC 3-Valve V-8 ← :)))) ovo je na nivou zastavine tehnologije jebo te, samo veće :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 3, 2005 Report Share Posted November 3, 2005 da parafraziram samog sebe, zabrinuo bih se da nam se sviđaju ista kola.. ← nama se misljenja u svemu razlikuju... grr.... suprotnosti se privlace.... mjauuuu Quote ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts