noiser_ Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Prvo za mobilni da pitam. Potreban mi je neki dobar mobilni na touch screen, ali da to ne budu nikakvi kineski anycool ili tako neshto. Drugo zanima me da li se isplati da predjem sa EUNET adsl-a na sbb internet. Cuo sam da sa sbb-om na nemackim serverima radi perfektno dok sa adsl-om i nije bas perfektno, ali da sbb ima nekad problema sa nasim serverima.. Posto mi cela zgrada prelazi sa vektora na sbb kablovsku uzeo bih paket interneta i kablovske. Znaci da li mi se isplati i recite mi neka vasha iskustva o sbb-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Za mobilni, koji ti je budzet, za sta ti treba mob, da li preferiras neku marku posebno... Za sbb i ja sam bio u istoj situaciji kao i ti, presao sam na sbb i prezadovoljan sam. Uradi to u svakom slucaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted February 28, 2010 Author Report Share Posted February 28, 2010 Pa nebitan mi je trenutno budzet prvo zelim da cujem preporuke pa onda da vidim sta i kako. Pa preferiram nokiu ali naravno da bi mogao i neki drugi. Hvala ti za sbb. A jel su ti problemi sa srpskim serverima cesti kod sbb-a ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 pa da bi ti neko preporucio bilo sta, treba da ima neke smernice, koliko kesa, za koje svrhe ti treba itd. Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted February 28, 2010 Report Share Posted February 28, 2010 Pa nisam nesto primetio, sve mi radi bolje nego na eunetu. e sad da li malo brze otvori neki inostrani od domaceg, nisam primetio. Sto se telefona tice, ja imam 5800 i zadovoljan sam. E sad, plastika je uzasna, tako da kome to smeta (meni ne) on neka zaobidje telefon. Mada da imam 600 evra uzeo bih HTC HD2 bez razmisljanja, igrao sam se sa drugarovim malo i vrh je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted February 28, 2010 Author Report Share Posted February 28, 2010 Po cemu je to plastika uzasna, reci mi nesto vise o tome... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Da, zasto je uzasna plastika na 5800, ja imam taj fon i sve je vrhunski na njemu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 važi da je sve vrhunski na njemu :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Uzasna je zato sto krcka ko blesava na svaki malo jaci dodir. Ponekad krcka cak i prilikom normalnog koriscenja, znaci dok blago pritiskam TS. Onda i stylus je poceo da ispada iz lezista, iako sam ga koristio mozda 10 puta do sad (imam telefon skoro godinu dana). Opet kazem, meni to nije bitno, ali znam da su se ljudi dosta zalili na to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 1, 2010 Report Share Posted March 1, 2010 Ja sam na EUnet ADSLu, doduše ne igra Counter ali pikam Team Fortress 2, i ping je sjajan i nemam nikakve probleme. Stavio sam u filterima ispod 50ms, ima gomile nemačkih, francuskih i britanskih servera, sve šljaka kul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 Meni ne krcka nigde (za sada) , videcemo jos kad prodje neko vreme... I stylus hvala bogu ne ispada jos :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 uzi iphone i bole te patka !!! Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted March 3, 2010 Author Report Share Posted March 3, 2010 Kolike su sad cene iphona kod nas, a kolike npr u Americi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 Ja sam na EUnet ADSLu, doduše ne igra Counter ali pikam Team Fortress 2, i ping je sjajan i nemam nikakve probleme. Stavio sam u filterima ispod 50ms, ima gomile nemačkih, francuskih i britanskih servera, sve šljaka kul. Budi i ti glavni baja. Prijavi se odmah! www.eunet.rs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 2g mozes da nadjes za 200-250e ...mozda i manje ...novi ne mozes ispod 4glave da nadjes Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 2g je kolko ja znam ispod 200e, 3g je oko 220-250 a 3gs je 400+ i inache sbb cable radi jako jako dobro vec duzhe vreme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 4, 2010 Report Share Posted March 4, 2010 true true Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts