Jump to content

FAJLOVI - slike, video, audio...

Ovde ubacujte slike, video i audio materijale i sve drugo što želite da podelite sa ostalima na forumu. Duševno-potresni materijal biće obrisan bez upozorenja.

2,884 topics in this forum

• 9 replies
    • 821 views
    • 3 replies
    • 821 views
  1. honeybear

• 6 replies
    • 820 views
  2. YMO - Rydeen

• 4 replies
    • 820 views
  3. Zenski fudbal

• 3 replies
    • 818 views
  4. Lexus reklame

• 4 replies
    • 812 views
  5. Impressive driving

• 3 replies
    • 811 views
  6. what will u do?

• 10 replies
    • 811 views
  7. cccc

• 3 replies
    • 811 views
  8. Japanske reklame.

• 2 replies
    • 811 views
  9. hahah

• 5 replies
    • 811 views
  10. sex droga bodiroga

• 4 replies
    • 810 views
    • 0 replies
    • 808 views
    • 0 replies
    • 807 views
  11. Rockys Back

• 2 replies
    • 807 views
    • 7 replies
    • 806 views
    • 4 replies
    • 806 views
  12. Glasajte za...

• 2 replies
    • 806 views
    • 3 replies
    • 804 views
  13. Tru roker

• 1 reply
    • 800 views
  14. Ping pong

• 8 replies
    • 799 views
  15. Bosanski Windows

• 6 replies
    • 798 views
  16. J35u5?

• 5 replies
    • 797 views
    • 3 replies
    • 794 views
  17. sysadmin day :)

• 2 replies
    • 793 views

• Topics

• From - 4. sezona Krenuo sam ovo da gledam pošto se pojavila cela, imam još 2-3 epizode do kraja, ali i dalje me "drži" mišljenje da su ga suviše zakomplikovali i da se nadam da znaju kako će iz svega da se izvuku. Raduje me informacija da je serija obnovljena za petu i finalnu sezonu, što znači da ćemo saznati kakav takav kraj i šta su smislili za to u toj petoj pa makar ih neće otkazati i ostaviti nas bez odgovora. Dal' će taj odgovor biti ok ili ne, to ćemo tek da vidimo! Neka razrešenja su da kažemo na vidiku, međutim ubacili su novog lika u ovoj sezoni koji mi uopšte nije baš po meri 🙂 Prvo da obradim pozitivne stvari. Na prvom mestu, devojka glumi odlično - konkretna uloga joj je malo "dvolična", da ne otkrivam previše mada opet nije ni spojler vrlo brzo se to provali, i obe strane medalje sjajno iznosi i jedna je od onih što je aktivno mrziš što je valjda potvrda dobre glume :)) Drugo, u seriji glumi "pobožnu smernu" devojku tako da baš ne može da prikaže sve svoje atribute! ono što mi se ne dopada je što su je ubacili kao "džoker lika" a to ću u spojler  
    • Jadan strajker, lik kojeg su najbrže zaboravili iz Mortal Kombat univerzuma ikada :))) Sa druge strane, ne mogu da kažem da nemam slične vajbove i kod ovih novih dačija. OK, prvi put kad su pronašli tu liniju spolja i iznutra bilo je pomalo wow, kao smislili nešto novo, drugačije, ne izgleda loše, ima potencijal i kao ajde. I onda su napravili još 10 identičnih modela, samo uzmu resizing tool u photoshopu i pomeraju po širini i visini :)) znači kvalitet će biti na najvišem nivou!
    • Merc CLA45 AMG sedan i šuting brejk karavan EV 680 KS 1759 Nm tri-motor 4MATIC 2,7 sec 270 kmh 2350+ kg sound simulator napravljen da veoma brzo možeš da pobegneš od entuzijasta koji ćete zajebavati zato što si doplatio paket opreme da ne bi imao onu odvratnu horizontalnu daylight liniju napred. između ostalog.
  • Create New...