Jump to content

Mali oglasi

Pravila postovanja u Malim oglasima

Šta sve treba da sadrži dobar oglas (predlog za uspešnu prodaju - ukoliko ne želite, ne morate da navodite sve iz spiska):

- Fotografije robe (iz više uglova, ukoliko ima smisla)

- Link do specifikacija i opisa modela

- Link do reviewa modela

- Starost robe

- Eventulane nedostatke

- Cenu (i da li je fiksna)

- Da li je roba pod garancijom i koliko ona traje

- Kompletne kontakt podatke (ime, broj telefona, email adresu)

Zabranjeno je:

- Reaktiviranje sopstvenog topica/oglasa spamom, kopiranjem oglasa ili bump-ovanjem. Ponovno postovanje oglašivača u okviru topica dozvoljeno je samo ukoliko se drugi korisnik obratio pitanjem.

- Isti oglas se moze ponovo okačiti posle 14 dana (dve nedelje) ili se može bump-ovati već postavljeni topic.

- Kačenje oglasa o prodavanju piratskih kopija filmova, muzike, igara i slično, kao i oglašavanje drugih nedozvoljenih predmeta.

- Miniranje oglasa oglašivača od strane drugog lica sa nuđenjem nerealno niske otkupne cene ili komentarima kako je nešto previše skupo ili jeftino ili na drugi način urušavanje oglasa i/ili imidža oglašivača BEZ dokaza.

Svaki od navedenih prekršaja biće sankcionisan u skladu sa pravilnikom foruma.

Dozvoljeno je:

- Drugi korisnik foruma SME da skrene pažnju na to da se neki predmet nudi po nerealno visokoj ceni samo ukoliko uz takav post može da pruži i dokaz za tu tvrdnju (link do cene uređaja na sajtu neke prodavnice, fotografija cene iz maloprodaje, link do drugog oglasa sa tom robom).

- Drugi korisnik SME da skrene pažnju da se kao predmet prodaje/nudi roba sa jasnim oštećenjem, sumnjivim poreklom što prodavac nije napisao ili da se prodaje roba koja ne odgovara opisu koju je prodavac napisao, takođe uz nuđenje konkretnih dokaza.

7,074 topics in this forum

• 22 replies
    • 2.3k views
  1. Prodajem!

• 0 replies
    • 707 views
  2. ATHLON 2800 + 64 bita 1 2

• 25 replies
    • 2.6k views
    • 0 replies
    • 470 views
    • 1 reply
    • 748 views
    • 1 reply
    • 988 views
    • 0 replies
    • 646 views
  3. Kingston DDR-DDR2

• 0 replies
    • 589 views
  4. ASUS-AMD-PC

• 0 replies
    • 515 views
  5. Prodajem graficku!

• 1 reply
    • 782 views
  6. PRODAJEM !

• 4 replies
    • 1.2k views
    • 0 replies
    • 743 views
  7. Prodajem Wow igru

• 0 replies
    • 690 views
  8. Fotoaparat Olympus

• 0 replies
    • 633 views
  9. Kupujem PlayStation 2

• 0 replies
    • 649 views
    • 1 reply
    • 842 views
  10. kupujem

• 4 replies
    • 1.2k views
  11. SE k700i

• 8 replies
    • 1.6k views
  12. kupujem v3

• 0 replies
    • 478 views
  13. SE k750i 110e

• 2 replies
    • 1.1k views
  14. Samsung D500

• 1 reply
    • 628 views
  15. nokia 7600

• 1 reply
    • 770 views
  16. Karta za RHCP

• 3 replies
    • 1.7k views
  17. PRODAJEM ROC i TFT!

• 4 replies
    • 1.4k views
    • 17 replies
    • 2.6k views

• Topics

• Ja nešto mislim da mi taj PS6 nećemo videti još skoro i da ljudi samo lupaju gluposti jer je dobro za reach postova... Em što je GTA6 pomeren za novembar ove godine, ako ne bude i dalje odložen, što je realno igra koja će PS5 prodavati kao ekskluziva s obzirom da je Xbox pronađen retardiran, em se dešava ovo sa nestašicom memorije i SSD-ova, em realno i nemaju neki razlog da prelaze na novu konzolu jer još brda ljudi nije prešla ni sa Playstation 4 - realno i nemaju potrebu uglavnom... 
    • Pa bas zato  
    • haha ne shvataj ovo gore kao atak na tvoj utisak o filmu! i meni je bio uglavnom gotivan dok sam gledao, samo eto, nisam mogao da ne primetim tu neku naivnost filma, kad se malo ozbiljnije sagleda i da, mala je ocajna @nirnberg, kanim se vec jedan period da pogledam, ali nikako da se nakanim! procitao sam na par mesta da je rasel odlican, a malek preglumljuje, sto kad razmislim, mogao bih reci za vecinu njegovih uloga
    • problemi najčešće kreću iz porodice, pa onda sad zavisi kako se kod koga ispolji :)) jedan misli da je reno najbolji auto na planeti, jedan se personifikovao u kuče, neki vidi neprijatelje na sve strane, za nekog kažu da slabije vidi, jedan je predvideo propast evrope pre tries' godina al' nikako da se desi, a ovaj drugi pak kaže da EU nema alternativu, ovaj otvara piceriju a nikako da je otvori, ovaj jedan hoće vakcine, ovaj drugi neće vakcine, ovaj jedan kažu javrej, drugi rus, treći amer, svega ima! Fato ko ti nije dao da igraš kantericu duže nego što si hteo, reci lepo nije problem!
  • Create New...