Jump to content

Mali oglasi

Pravila postovanja u Malim oglasima

Šta sve treba da sadrži dobar oglas (predlog za uspešnu prodaju - ukoliko ne želite, ne morate da navodite sve iz spiska):

- Fotografije robe (iz više uglova, ukoliko ima smisla)

- Link do specifikacija i opisa modela

- Link do reviewa modela

- Starost robe

- Eventulane nedostatke

- Cenu (i da li je fiksna)

- Da li je roba pod garancijom i koliko ona traje

- Kompletne kontakt podatke (ime, broj telefona, email adresu)

Zabranjeno je:

- Reaktiviranje sopstvenog topica/oglasa spamom, kopiranjem oglasa ili bump-ovanjem. Ponovno postovanje oglašivača u okviru topica dozvoljeno je samo ukoliko se drugi korisnik obratio pitanjem.

- Isti oglas se moze ponovo okačiti posle 14 dana (dve nedelje) ili se može bump-ovati već postavljeni topic.

- Kačenje oglasa o prodavanju piratskih kopija filmova, muzike, igara i slično, kao i oglašavanje drugih nedozvoljenih predmeta.

- Miniranje oglasa oglašivača od strane drugog lica sa nuđenjem nerealno niske otkupne cene ili komentarima kako je nešto previše skupo ili jeftino ili na drugi način urušavanje oglasa i/ili imidža oglašivača BEZ dokaza.

Svaki od navedenih prekršaja biće sankcionisan u skladu sa pravilnikom foruma.

Dozvoljeno je:

- Drugi korisnik foruma SME da skrene pažnju na to da se neki predmet nudi po nerealno visokoj ceni samo ukoliko uz takav post može da pruži i dokaz za tu tvrdnju (link do cene uređaja na sajtu neke prodavnice, fotografija cene iz maloprodaje, link do drugog oglasa sa tom robom).

- Drugi korisnik SME da skrene pažnju da se kao predmet prodaje/nudi roba sa jasnim oštećenjem, sumnjivim poreklom što prodavac nije napisao ili da se prodaje roba koja ne odgovara opisu koju je prodavac napisao, takođe uz nuđenje konkretnih dokaza.

7,073 topics in this forum

1. GeForce 7600GT

• 8 replies
    • 1.5k views
  2. Slabiji komp

• 2 replies
    • 858 views
  3. XTrac Hammer

• 5 replies
    • 1.2k views
  4. Logitech G7 Special Edition

• 8 replies
    • 1.5k views
    • 11 replies
    • 1.6k views
    • 1 reply
    • 818 views
    • 0 replies
    • 570 views
    • 0 replies
    • 479 views
  5. Switch

• 0 replies
    • 438 views
    • 13 replies
    • 1.8k views
  6. Serija...

• 5 replies
    • 1.2k views
  7. kupujem...

• 8 replies
    • 1.1k views
  8. Quake 4 original

• 4 replies
    • 1.3k views
  9. kupujem

• 4 replies
    • 1.6k views
  10. Steam Account`s

• 20 replies
    • 1.9k views
  11. Prodajem mob

• 0 replies
    • 603 views
    • 0 replies
    • 548 views
  12. Kupujem...

• 0 replies
    • 409 views
  13. samsung E900

• 1 reply
    • 1k views
    • 12 replies
    • 2.5k views
  14. Svasta po malo

• 0 replies
    • 656 views
    • 0 replies
    • 514 views
  15. Antec P182SE

• 1 reply
    • 794 views
    • 0 replies
    • 451 views
  16. Kupujem stariju plochu

• 8 replies
    • 1.5k views

• Topics

• Mene samo zanima kad ce Mel Gibson da snima film o Kosovskom boju!
    • koči kad je uključen, to ti kažem 🙂 ali ono nekad nije uključen a mozak može da prebaci da jeste 🙂 onda ima ovo što kaže zwerko, da sam prikoči ali kreće da vrišti sve po kolima i pale se lampice kao da je smak sveta pa nije prijatno iskustvo :))
    • držimo fige da se ovde istripuje kejdž pa odglumi kako treba i film bude hit!
    • Adaptivni, ja sam pogrešio u pisanju 😄  Veruj mi to za neke duže puteve na auto putu je neverovatna stvar kad shvatiš da možeš da se opustiš. Ja sam ga čak koristio i na magistralnom putu kada sam išao za Temišvar što je opet super - tipa kad se uđe u neko selo svi smanje na 50ak km/h, on drži samo rastojanje u odnosu na vozilo ispred, kad ovaj ubrza posle sela i on sam ubrza. Ono što nije baš najbolje na magistralnom putu je ako si ga stavio na recimo 90 km/h i sad ide neka malo oštrija krivina imaš utisak da uleće kao vozač formule 1, realno nije baš najprijatnije iskustvo i tada se obično dešavalo da preuzmem kontrolu čisto da nas ne bi lepio za sedišta u krivini. S druge strane pogotovu na magistralnom putu je malo trip na početku jer se plašiš da prosto ne "ispravi" krivinu i završiš na drugo strani pa sam i ja tako malo lebdeo rukama iznad volana 😄 
    • Zapravo, on sam i koci. 🙂 Ono sto sam testirao, Pilot assist, gde u kombinaciji sa adaptivnim tempomatom on prati vozilo ispred, i koci kada i ono koci, a odrzava neku maksimalnu brzinu koju si mu podesio. Ali nisam smeo da se skroz opustim, testirao sam mozda na 3-4min, sve vreme drzeci ruke onako iznad volana i nogu iznad kocnice/gasa spreman da preuzmem kontrolu 😄 Edit: Citam sta pise zverko, jel se kaze adaptivni ili adaptibilni? 😕
  • Create New...