-
Topics
-
ok, fer, ovo je u redu, ako je stvarno fejslift a ne cela nova generacija istog modela. verovatno su bili u fazonu vidi ovu ružnoću daj što pre da je sredimo novom verzijom.
-
hahah, "drugo je to vreme" 🙂 ja se sećam na nekom od onih tada postojećih kanala tipa NS Plus ili tako nešto pustili Predatora u nekom popodnevnom terminu, ja ono imao 7 godina maks otprilike, oduševio se! alien mi na primer nikad nije bio strašan film, ni kad sam bio klinac. valjda zato što sam pogledao stravu u ulici brestova kao jedan od prvih filmova :)) i onda sam kukao što nisu hteli da me vode na 3D verziju u bioskop :))) ali na primer totalni opoziv sam se isprepadao na one scene sa maskom za glavu tj. glavom, nije mi nešto bio "legao" a da ti budem iskren i nisam ga najbolje razumeo (inb4 glup si 🙂 isto to mislim i za peti element, nekako mi taj film sa radnjom ma koliko jednostavna bila nije a klince od 6-7-8 godina. sad doduše kad razmislim milanče nije ni rekao šta su godine za te porodične filmove može da bude realno i 10-11-12 onda svi koje si pomenuo upadaju u tu kategoriju.
-
Ovo zvuci kao 99% wolt glovo :)) mi u kraju imamo neki chikenero koji je još pre glovo wolt radio dostavu. Imaju i dalje neke svoje krseve a i tad i sad ih voze kao ludaci. Kad vidiš chikenero auto sklanjaš se odmah.
-